Keresés

KEUNE Men bemutatóval ért véget a brand roadshow-ja! - VIDEÓ!

Megérkezett Magyarországra a KEUNE Men!

Mint korábban megírtuk országos workshop turnéra indult a JOICO és a KEUNE márka. A KEUNE az ország több pontján is bemutatta a most már hazánkban is elérhető férfiaknak szánt termékcsaládját, az 1922 by J.M. KEUNE-t. A roadshow egy budapesti bemutatóval végződött, amelyre a Fodrászinfó is meghívást kapott.

Férfi hajvágás bemutatók

Szentey Levente és Nyilas Tamás, a KEUNE oktatófodrászai hajvágás bemutatókkal készültek az érdeklődő barbereknek és fodrászoknak. Kiemelték, hogy fontos a fejformára idealizált vágás és hogy a vendégek többsége nem hetente jár fodrászhoz, tehát ennek megfelelően kell gondolkodni a szalonmunka során. A bemutató közben az oktatófodrászok szakmai tippeket is adtak a jelenlévőknek a leválasztásokról, a fejformák méréséről illetve az eszközhasználatról is.

Szentey Levente és Nyilas Tamás, a KEUNE oktatófodrászai

Nézd meg rövid videónkat

✂️Férfi hajvágás a KEUNE Men bemutatón Szentey Levente és Nyilas Tamás előadásában.✂️

Posted by Fodrászinfó on Monday, October 16, 2023

Egyre inkább megfigyelhető tendencia, hogy a férfiak is előnyben részesítik a hosszabb fazonokat, illetve divatba kerültek a tömegesítések és a satírtechnikák. Ennek megfelelően a szakmában is egyre fontosabbá válnak az ollós technikák, háttérbe szorul a hajvágógép, emiatt előtérbe kerülhetnek a férfifodrászok a barberekkel szemben. Bárhogy legyen is, egy szakembernek tisztában kell lennie már a hajvágás elején azzal, hogy mit szeretne. Csak ekkor kaphat megfelelő eredményt.

A hajvágások egyébként a KEUNE férfi vonalának három "főszereplőjét" követték: a rosszfiút, az üzletembert és a lányok kedvencét, amelyek közül mindhárom egy-egy férfitípust jelöl. A rosszfiútól óvják az édesanyák a lányaikat, a lányok kedvence a laza, szexin mosolygó srác, az üzletember pedig a '30-'40-es évek mozisztárjait testesíti meg.

A KEUNE Men férfitípusai

Üzleti tippek KEUNE módra

Egy fodrászbemutató nem csak arra jó, hogy vágás vagy festéstechnikákat lessünk el az oktatóktól, de lehetőséget ad arra is, hogy a szalonmunkát üzleti szempontból is megközelítsük. Erre is nyílt lehetőség a KEUNE rendezvényén. Nagy vonalakban ezekről esett szó:

  1. Amikor egy új gépbe fektetünk, akkor valójában a saját időnkkel spórolunk, így az invesztálás hamarabb megtérül. Minőségi dolgokba tehát érdemes befektetni.
  2. A hajvágást érdemes egy kicsit a saját stílusunkra is szabni a vendégigények kielégítése mellett. Minden szakember kezére másképp állnak az eszközök és a mozdulatok, emiatt lesz minden munka egyedi. A lényeg, hogy a vendég elégedett legyen, és te is a saját munkáddal.
  3. A szalonba érdemes körfényt beszerezni, amely a minőségi fotók készítése mellett (amely a közösségi média világában elengedhetetlen) jobban kiemeli a fejformát és felfedi az esetleges hibákat, amelyeket korrigálnunk kell.

A bemutató során interaktív módon hasonlítottuk össze egy fodrász és egy borbély munkáját, idejét, vendégkörét és lehetőségeit, pénzügyeit. Természetesen mindegyiknek megvan a pozitív és negatív oldala, így ebben mi nem szeretnénk állást foglalni, de valójában a bemutató során sem dőlt el, hogy melyik mesterséggel jár jobban az adott szakember.

1922 by J.M. KEUNE avagy a KEUNE Men termékcsalád

A KEUNE férfi termékcsaládjának egyik legjellegzetesebb jellemzője az illata, amely az egész termékcsaládban egységes. Ezt az esszenciát olyan illatokból állították össze, amelyeket a szalonban is szeretnek a férfivendégek, az egységes illat pedig a használat során felerősíti önmagát.

Az 1922 by J.M. KEUNE termékcsaládban helyet kapott számos sampon és balzsam különböző típusú hajakra:

  • Deep és Purifying – korpás, száraz fejbőrre,
  • Refreshing – frissítő mentás illat, otthoni használatra,
  • Essential – hajra, szakállra és testre egyaránt alkalmas

A szortimentben megtalálunk még zseléket, waxokat, volumennövelő port, finish termékeket, illetve parfümöt is. Természetesen a termékcsalád néhány modellen való bemutatása sem maradhatott el az est zárásakor. A modellek a legújabb trendeknek megfelelő frizurákkal érkeztek: crop, quiff és mullet, így a KEUNE Men bemutatója nem csupán az új termékcsaládot és a hajvágásokat mutatott be, de irányt adott a legújabb férfi frizuradivatok terén is.

Néhány kép a bemutatóról

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)