Keresés

KEVIN.MURPHY bemutató: termékcsalád és kollekció

KEVIN.MURPHY bemutató és termékújdonság. 2023 divatja szerint.

Két exkluzív KEVIN.MURPHY bemutatóra is sor került 2023. január 31-én online, amelyeken a brand a legújabb vívmányokat mutatta be a sajtó képviselőinek, köztük nekünk is. Délelőtt James Nicholson és Massimo Morello a BLOW.DRY Wash és BLOW.DRY Rinse, valamint az ezzel szoros kapcsolatban álló EVER termékek hatásait szemléltette modelleken. Délután pedig a Walking in Berlin kollekcióról vettünk részt egy tájékoztatón, ahol egy frizura elkészítésére is sor került.

KEVIN.MURPHY BLOW.DRY Wash and Rinse

A már ismert KEVIN.MURPHY BLOW.DRY család új BLOW.DRY Wash és Rinse termékekkel bővült, amelyek védőréteget képeznek a hajon és tökéletesen kiegészítik a már eddig is jól működő pre-styling rendszert. A Wash és Rinse egyaránt tökéletes otthoni és szalontermék. Különösen ajánlott a használatuk azok számára, akik rendszeresen készítik el a frizurájukat különböző forró eszközökkel.

Először is, a BLOW.DRY Wash egy szulfátmentes, helyreállító és tápláló sampon, amely hidrolizált borsófehérjét és fakéreg összetevőinek köszönhetően hidratálja és erősíti a hajat. A BLOW.DRY Rinse pedig egy szintén tápláló és helyreállító hatással rendelkező kondicionáló, amely egy védőréteget képez a hajon, megvédve ezzel a környezeti hatásoktól. A KEVIN.MURPHY Anti-Breakage (azaz törés vagy töredezés ellenes) technológiája működik mindkét termékben.

KEVIN.MURPHY BLOW.DRY WASH&RINSE

THE EVERS

A BLOW.DRY Wash és Rinse termékekkel kiegészülve tökéletes csomagot alkotnak a KEVIN.MURPHY Evers termékei, melyek:

 • EVER.BOUNCE
 • EVER.LIFT
 • EVER.SMOOTH
 • EVER.THICKEN

Ezek a termékek mind arra hivatottak, hogy csökkentsék a hő általi sérüléseket és kevésbé sebezhetővé tegyék a hajat. Az első termék 2020-ban jelent meg (EVER.SMOOTH) és annyira hatékonynak bizonyult, hogy további termékeket fejlesztettek ki mellé, különböző célokkal, különböző hajtípusokra. Ezekhez érkezett meg idén a BLOW.DRY Wash és Rinse.

Az új termékek előnyei:

 • hidratálnak,
 • táplálnak,
 • erősítenek,
 • hővédőként működnek,
 • védik a hajszínt,
 • minden nap használhatók,
 • lágyítanak,
 • 24 órán át párataszítóvá teszik a hajat,
 • csökkentik a töredezettséget.

„Amikor a BLOW.DRY Wash és Rinse termékek megjelentetése mellett döntöttem, az volt a célom, hogy kiterjesszem a már eddig is létező BLOW.DRY vonalat annak érdekében, hogy a vendégek és szalonok hosszan tartó stílusokat tudjanak létrehozni. Most megtaláltuk a tökéletes sampon és balzsam kombinációt, ami felkészíti a hajat az EVER.SMOOTH, EVER.BOUNCE, EVER.LIFT és az EVER.THICKEN termékekre.” – Kevin Murphy

A teljes termékcsalád

Online sajtótájékoztató a BLOW.DRY jegyében

James Nicholson és Massimo Morello a KEVIN.MURPHY szakemberei a koppenhágai divathéten online sajtótájékoztató keretein belül mutatták be a termékeket. James Nicholson örömét fejezte ki, hogy maga Kevin Murphy is ennyire aktívan vesz részt a márka életébe és a termékek megszületésébe.

Kiemelték, hogy hajszárítással és formázással mindenki foglalkozik, ám sok esetben figyelmen kívül hagyják azt, hogy a hő nagyon nagy kárt tud tenni a hajban. A most megjelent termékek pedig segítenek a hőkárosodás elkerülésében.

A termékek megjelenésével pedig nem csak a vendégek igényeit elégítik ki, hanem odafigyelnek a környezetvédelemre és a vegán formulákra is. Rengeteg jótékony összetevőt tartalmaznak a termékek, amelyek a hatékonyság kulcsát jelentik – hangzott el a sajtótájékoztatón.

Az új termékek tökéletes megoldást jelentenek tehát azok számára, akik rendszeresen hőhatásnak teszik ki a hajukat. Bár az EVER termékeket különböző típusú hajakra fejlesztették ki, a BLOW.DRY Wash és Rinse kiváló alapként szolgálhat minden esetben.

KEVIN.MURPHY bemutató – Walking in Berlin

A KEVIN.MURPHY nem csak új termékeket, hanem egy új kollekciót is bemutatott. A Walking in Berlin a “Walking in …” széria legújabb tagja Párizs és a francia atmoszféra után. A kollekció ezúttal Berlin utcai hajviseleteinek sokszínűségét emeli ki, hiszen minden ember különálló individuum, ezért egyedülálló frizurát is visel. Ez volt a mozgatórugója az új kollekciónak, amely a multikulturális Berlin dinamikus és élettel teli frizuráit kívánja bemutatni.

Mint megszokhattuk, a kollekció ezúttal sem kizárólag beauty editoriál jellegű street style fotókból áll. A lookok egy komplex oktatási anyag és inspirációs bázis részei, hiszen egy-egy frizura elkészítésének minden részletét megkapjuk a hajvágástól a hajszínezésen át a formázásig, és még az otthoni hajápoláshoz is tanácsokat kapunk.

Íme néhány kép a kollekcióból:

További fodrásztartalmakért böngéssz tovább az oldalon!

Szöveg és képek forrása: Kevin.Murphy