Keresés

Őszi/téli hajtrend kalauz 2019 by KEVIN.MURPHY

Őszi/téli hajtrend Kevin.Murphy-től! Inspirálódj velünk!

A divat állandó körforgásában a kifutókon már 2020 tavasz/nyár kollekciói vonulnak végig, de milyen trendek jellemzik a most beköszöntő évszakokat? A KEVIN.MURPHY hitvallása szerint a hajtrendek nem is igazán a különböző időszakokhoz kapcsolódnak, sokkal inkább önmagunkhoz: legyél önazonos, szeresd a természetes adottságaidat, és a professzionális termékek segítségével mindig legyen egészséges és ápolt a frizurád!

Így dobd fel az őszi outfited a KEVIN.MURPY szerint

A hazai KEVIN.MURPHY csapat által a BCEFW kifutójára alkotott modelleket megfigyelve, számtalan frizura inspirációt és ötletet meríthetünk az idei őszi/téli outfitünkhöz. 2019-ben a divatvilágban és a szépségiparban is egyre nagyobb teret nyert magának az individualitás és a természetes szépség kihangsúlyozása, ami azóta is töretlen sikernek örvend. A KEVIN.MURPHY filozófiája mindig is az egyediség kiemelésében összpontosult, ezért legújabb hajtrendjei is ebben a szellemiségben készültek. Hogyan legyél trendi a következő hónapokban? Nézd végig mit ajánl a KEVIN.MURPHY csapata!

#1 természetesség

A szépség belülről fakad, ezért az egészséges haj is pont úgy gyönyörű, ahogy van. Nem kell semmit sem túlgondolnod, de azért egy kis játékossággal megmutathatod milyen is egy igazi egyéniség.

Amire biztosan szükséged lesz a KEVIN.MURPHY szerint: egy rugalmas tartást és természetes megjelenést biztosító hajlakk, ami nem nehezíti el a hajat.

KEVIN.MURHY Backstage kedvence: SESSION.SPRAY.FLEX

#2 egyszerű fonatok

Ebben a szezonban sem hagyhatjuk figyelmen kívül az örök klasszikusokat, hiszen nem csak ezerarcú, de tökéletesen személyre szabható is. Egy-egy vékony fonat mindig feldobja a megszokott megjelenésedet. Persze, játszhatsz a vagány színekkel is, hogyha a progresszivitás és a szürkeségből való kitörés a célod.

Amire biztosan szükséged lesz a KEVIN.MURPHY szerint: a tiszta és egyenletes fonatok elkészítéséhez érdemes lágy és krémes állagú terméket használni.

KEVIN.MURPHY Backstage kedvence: EASY.RIDER

#3 fénylő hajkorona

Kétségtelen, hogy a zselék és waxok aranykorát éljük. A kifutókon szüntelenül találkozhatunk a fényes és vizes hatású look minden formájával, amit alkalmi frizurák esetében egy glitteres megoldással még különlegesebbé tehetünk.

Amire biztosan szükséged lesz a KEVIN.MURPHY szerint: a tökéletes tartás ebben az esetben is elengedhetetlen, tehát lakk, lakk és lakk minden mennyiségben. Külön előny, ha a nap végén könnyen kifésülhető a hajból.

KEVIN.MURHY Backstage kedvence: SESSION.SPRAY

#4 kiegészítők minden mennyiségben

Jöhetnek a kendők, sálak, fejpántok, és igen…a fodros hajgumik is! A fiók legmélyéről vedd elő a bársonyszalagot, és dobd fel az egyszerű copfodat! Az aktuális hangulatodnak megfelelően variálhatod a színeket, de a technikát is – masni vagy a copf betekerése? Rajtad áll!

Amire biztosan szükséged lesz a KEVIN.MURPHY szerint: a sapkák, kalapok és kendők ugyan védik, de le is nyomják a hajadat. Ilyen esetekben jól jön, hogyha a frizura újraformázható, és ezzel rugalmasan visszanyeri volumenét.

KEVIN.MURHY Backstage kedvence: DOO.OVER

#5 KEVIN.MURPHY extra tipp

Már mindent elárasztottak a gyöngyös és csillogó csatok. Ha egy kis egyéniséget vinnél a megjelenésedbe, de egy kicsit mégis másként, gondold újra a hullámcsat használatát. Helyezd el úgy a hajadban, hogy az minél feltűnőbb vagy meglepőbb formát alkosson, de néha a random, ahogy esik úgy puffan is tökéletes megoldás lesz.

Neked melyik tipp jött be a legjobban? 🙂

Vezető fodrászok: Kozma Norbert és Varga Gyémánt

Vezető sminkes: Titkos Bernadett

Fotó credit: BCEFW, HFDA

Tervezők: Nanushka, ÁÉRON, Je Suis Belle, Romani, Kerényi Virág, CAKO, PETER MERŐ, ABODI, Tomcsányi, Maison Marquise, Elysian

Forrás és képek: KEVIN.MURPHY

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)