Keresés

LE HAIR BRONZING by L'Oréal Professionnel

Bemutatkozik a LE HAIR BRONZING by L’Oréal Professionnel!

A bronzosítás minden évben egyre meghatározóbb szezonális trend a szépségápolás területén. Elsősorban a bronzosítás fogalmáról a sminkhez kapcsolódó kozmetikumok társulnak, de az újévvel megérkezett a frizurák világába is! Miről is van szó? Szeretnél egy természetes barnított kontrasztot adni hajadnak is? Ismerd meg velünk a L’Oréal Professionnel LE HAIR BRONZING fogalmát!

LE HAIR BRONZING by L’Oréal Professionnel

A bronzosítás a napszítta ragyogás életre keltésére és a barnaság kiemelésére alkalmazott technika. Bronzosító smink segítségével sötétíthetünk a bőr egyes területein anélkül, hogy elfednénk azt, de alkalmas meleg tónus kialakítására is. A bronzosító remekül alkalmazható a sugárzóan ragyogó és egészséges bőr eléréséért, és most már a frizurák kontrasztossá tételéért is!

Nem olyan régen Magyarországra látogatott Franciaország és a L’Oréal Professionnel két sztárfodrásza, Jérémy Blanc és Pierrick Beringer. A L’Oréal Akadémián mi is betekintést nyertünk a French Balayage rejtelmeibe, amely a Negative Space technikára épül. A kontrasztosságról és az árnyékok játékáról nevezetes technika alapjaiban változtatja meg a balayage-ról alkotott fogalmi keretünket, amely szorosan összekapcsolódik a Le Hair Bronzing-gal! (Korábbi beszámolónkért kattints ide!)

Le Hair Bronzing: készítsd fel a hajad a nyárra!

A bronzosító sminkek inspirációja keltette életre a Le Hair Bronzing színpalettát, amely 8 árnyalattal képes frissé és ragyogóvá varázsolni frizuránkat. Az új árnyalatok gyönyörű ragyogást biztosítanak a hajnak, amely nagy kedvence lesz azoknak a nőknek, akik szeretik megőrizni frizurájuk természetességét.

A 8 új árnyalat között három világosabb, kettő sötétebb tónusú alapot találhatunk, de akad köztük három közepes variáció is. A festékekkel azonnali napszítta hatást vagyunk képesek elérni, amelytől az az érzésünk támad, mintha az eredeti hajszínünket látnánk viszont. És hogy miért fontos ez? Egyre inkább teret nyer magának az önazonosság, oly annyira, hogy ma már a természetes valónk diktálja az idei legnagyobb trendeket! Nincs ez másképp a L’Oréal Professionnel esetében sem!

La French filozófia és Le Hair Bronzing technika: a tökéletesen természetes frizura alapja

Attól függően, hogy milyen változásra vágyunk, a nyolc árnyalat következő kombinációival különböző hatásokat tudunk elérni:

#1 IF YOU WANT THE SAME AS USUAL

(egy a kettőben átfedése)

Ha ugyanazt a hatást szeretnéd, mint amit általában, használd a Majirel Opal Bronz ’02 árnyalát egy ragyogó szőke look-ért cserébe! Frissítsd a már meglévő tónusokat és ragyogj!

#2 IF YOU WANT A BIT OF CHANGE

(két árnyalat átfedése)

Ha egy kis változásra vágysz, egy teljesen új dimenziót tudsz varázsolni a hajnak az INOA ROSE QUARTZ BRONZE 23 és INOA GARNET BRONZE 24 kombinációjával!

#3 IF YOU WANT A NEW LOOK

(festés és világosítás)

Ha pedig egy teljesen új megjelenésre vágysz, akkor ideje úgy elvégezned a haj világosítását, hogy közben sötétebb tónusú kontrasztot adsz a frizurának! Ehhez remek választás a DIARICHESSE SUNSTONE BRONZE 24 árnyalata!

Te melyiket próbálnád ki? Varázsolj nyári ragyogást frizurádnak!

Képek: L’Oréal Professionnel

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)