Keresés

LolaVie – ápold a hajad Jennifer Aniston termékeivel

Ha jóbarát vagy, a LolaVie rád vár, hogy kipróbáld.

A Jóbarátok legendás színésznője a Rachel frizurával hódította meg a világot. De ki gondolta volna, hogy hajápolási márkát is fog indítani? Mi biztos nem! Mégis megtörtént. A LolaVie, bár már egy éve a piacon van, talán most érkezett el az a pillanat, amikor a nagyobb közönséget is elérte.

Jennifer Anistont sokan csak a híres Rachel frizura miatt tekintik haj ikonnak. Emellett azonban már tavaly elindította új hajápolási márkáját, a Lolavie-t. Bár születtek külföldi cikkek a termékekről és a színésznő hajápolási rutinjáról, a köztudatba mégis inkább csak idén nyáron került a márka. Amy Sachs, a márka társalapítója egy interjúban kiemelte, hogy a termékek létrejöttét nem siettették. Biztosak akartak lenni abban, hogy a piacra minőségi áru kerül.

„Boldogok vagyunk a vásárlók és a szépségipar visszajelzéseitől. Nyolc díjat birtokolni három termékkel igazán lenyűgöző!” – mondta el a Forbes-nak Sachs.

A márka egyébként azt hirdeti, hogy nem akarják sem a szakértelmet sem a természetes összetevőket feláldozni egyik vagy másik tulajdonság javára.

LolaVie: Természetes és erőszakmentes

Aniston szerint a termékek minőségének kulcsa az összetevők arányában rejlik. Igyekeztek a termékeket az összes lehetséges hajtípusra tesztelni, a nagyon göndörtől a vékonyszálú egyenes hajig.

Két elsődleges szempontot vettek figyelembe:

  • a hajvolumenének növelése,
  • egészséges haj.

A márka másik nagy pozitívuma, hogy természetes összetevőkkel operál, ráadásul erőszakmentes. A csomagolás újrahasznosítással készül és a termékekben víz helyett bambusz esszenciát használnak. A márka pedig sosem vett részt semmilyen állatkísérletben, így a termékek erőszakmentesek is.

A színésznő szerint a legnagyobb baj az, hogy sok sampon vagy kondicionáló az egészséges haj ígéretét hozza. Ez rövidtávon működik is, de a benne lévő vegyszerek egy idő után elkezdik tönkretenni a hajat. Ő a márkájával ezt szeretné elkerülni.

Mi sem jobb bizonyíték, mint hogy Aniston a saját haján is tesztelte a termékeket. Idén nyáron hosszabb időt töltött tengerparton, ami – mint tudjuk, – rendkívül szárazzá tudja tenni a hajat.

Egy Instagramon megosztott kép azonban nem ezt mutatta:

Aniston haja a tengerparton is egészséges

A színésznő bevallása szerint ezt az egészséges hajat a LolaVie termékeknek köszönheti.

Aniston az egyik reggeli tévéműsorban is megjelent. A sokak által haj ikonként tisztelt színésznő maga is megosztotta, hogy kiknek a haját tekinti etalonnak:

  • Elle McPherson,
  • Bridget Bardot,
  • Kate Moss,
  • Valerie Bertinelli.

Születésnapi meglepetés

Aniston és a márka munkatársai megállás nélkül dolgoznak. Mint már említettük, 2022. szeptember 8-én ünnepelte első születésnapját a LolaVie. Ennek megfelelően piacra is dobtak két új terméket: egy helyreállító sampont és egy balzsamot. Ezek eddig is nagyon, ha nem a leginkább keresett termékek voltak, így a születésnap kiváló alkalom a termékek bejelentésére.

A színésznő nem is akárhogyan jelentette be: egy zuhanyzás közben lőtt Instagram fotón tudatta a rajongókkal, hogy „Something’s coming”, vagyis, hogy valami érkezik. A háttérben pedig a két megjelenő LolaVie termék volt látható.

Aniston egy zuhanyzós képpel jelentette be az új termékeket

Erre a képre természetesen nem szalaszthatta el a választ a Jóbarátokból Rossként ismert David Schwimmer. Reakció gyanánt ő is kiposztolt egy zuhanyzós képet és a következőt írta alá: „a towel I hope??”. Ez magyarul annyit tesz: „Remélem egy törölköző”.

David Schwimmer reakciója a bejelentésre

Ha Schwimmert nem is érdekli Aniston új márkája, minket biztosan. Reméljük a ti érdeklődéseteket is felkeltettük!

További információt a márkáról a LolaVie honlapján találtok!

Felhasznált források: itt, itt, itt és itt

Képek: itt és Instagram