Keresés

Maximális hajszínvilágosítás a SOCOLOR ULTRA BLONDES & COLOR SYNC savas és gyors színezőkkel!

Maximális hajszínvilágosítás a SOCOLOR ULTRA BLONDE & COLOR SYNC színpigmentekkel!

Ha szeretnéd hajszínedet minél egészségesebb módon világosítani vagy árnyalni, akkor ideje megismerkedned a Matrix Haircare SOCOLOR ULTRA BLONDE & COLOR SYNC színpigmentjeivel! Akár 5 színmélységnyi világosítást is képes vagy elérni amellett, hogy az ammóniatartalom csekély tartalmú. A részletekért görgess tovább!

Ismerd meg a Matrix Haircare SOCOLOR ULTRA BLONDES & COLOR SYNC színpigmentjeit!

A hajszínvilágosítás mindig nagy dilemmával jár, hiszen megújulásra vágyunk, de mindeközben mégsem szeretnénk, hogy hajunk roncsolódjon. Ilyenkor próbáljuk összegyűjteni az érveket és cáfolatokat, de ma már szerencsére nincs sok okunk az ijedtségre és elutasításra. Folyamatos innováció van jelen a fodrászpiacon is, ahol már a legtöbb cég a tudatosságra és a minél természetesebb megoldásokra koncentrál.

A Matrix most a világosítást, azaz a szőkehaj festési folyamat elősegítésére kínál új alternatívát az SOCOLOR ULTRA BLONDES festékeivel. Maximális eredmény, kevesebb ammóniatartalom, elégedett vendég!

Matrix Ultra Blondes: a Fortibond technológia definiálása

A klasszikus értelemben ismert szőke festés során valóban valós félelmekkel vágtunk bele egy világosítási folyamatba. Az általánosan használt szőkítők nagyobb mennyiségben tartalmaznak ammóniát, amely komoly kárt tud tenni a hajrostok ionkötéseiben, annak ellenére, hogy a világosítás mindenképp látványos és eredményes lesz.

Ezzel ellentétben most jó hírrel szolgálunk, ugyanis a Matrix legújabb fejlesztéseinek köszönhetően roncsolás mentesen nyílik lehetőség a szőke festési folyamatra. A FORTIBOND TECHNOLÓGIÁT egy alacsony ammóniatartalmú alap, a taurin és a citromsav kombinációja alkotja, amely egy innovatív lúgos kémhatású összetétel. Amíg a citromsav óvja a hajrostok törékeny kötéseit, addig a taurin megerősíti és megőrzi azok rugalmasságát.

Matrix SOCOLOR Ultra Blondes: alacsony ammóniatartalmú színvilágosító

A haj világosítása és árnyalása most egy olyan szintre lépett, amely minden fodrász számára hatalmas segítséget biztosít. A SOCOLOR Ultra Blonde termékek

  • FORTIBOND technológiával készültek,
  • alacsony ammóniatartalmú bázissal rendelkeznek,
  • akár 5 színmélységnyi világosításra képesek.

AMIT TUDNOD KELL A FELVITELRŐL ÉS HATÓIDŐRŐL (STEP BY STEP)

STEP 1: Kizárólag natúr és száraz hajon alkalmazható!

STEP 2: Maximális semlegesítéshez használj 9% erősségű Matrix oxydant!

STEP 3: Maximális világosításért használd 12% erősségű Matrix oxydant!

STEP 4: Keverési arány 1:2 – 30g árnyalat és 60g oxydant

STEP 5: A formulához BOND ULTIM8 Step 1 hozzáadása nem szükséges!

STEP 6: 50 percig hagyd szabad levegőn!

STEP 7: A hatóidő letelte után alaposan öblítsd ki a hajat, majd vidd fel rá a BOND ULTIM8 Step 2-t!

STEP 8: A maximális szaloneredmény és egészséges look érdekében javasoljuk a Total Results RE-BOND család használatát a szalonban és otthon egyaránt!

JÓ TUDNI!

Kizárólag az új SC Ultra Blondes árnyalatokkal keverhetőek! A korábbi SCB Extra Blondes árnyalatokkal illetve bármelyik SCB árnyalattal és színpigmenttel azonban tilos a használata!

Matrix SYNC COLOR színpigmentek

A COLOR SYNC öt perces színezővel szupergyorsan vagyunk képesek árnyalni vagy korrigálni a meglévő hajszínt úgy, hogy közben a meleg tónusokat is semlegesítjük, a COLOR SYNC Sheer Acidid termékeivel pedig színes árnyalásokat tudunk elvégezni világosító hatás nélkül!

SYNC COLOR 5 PERCES HAJSZÍNEZŐK FELVITELE ÉS HATÓIDEJE (STEP BY STEP)

STEP 1: Keverd 2,7% erősségű Color Sync előhívóval és 1:1 arányban adj hozzá BOND ULTIM 8 STEP 1-et!

STEP 2: Gyorsan vidd fel törölközőszáraz hajra a fejmosónál!

STEP 3: Hagyd 2-5 percig hatni!

STEP 4: Öblítsd ki és mosd meg a hajat, vidd fel rá a hajápolót, szárítsd meg (min. 80%-ra) és folytasd a szolgáltatást a következő hajfestési technikát!

STEP 5 – HAJFESTÉSI TECHNIKA: Az árnyalatok erős koncentrációja gyorsan árnyalja a hajat! A hatóidő alatt folyamatosan kísérd figyelemmel a hajszín változását – minél tovább hagyod a színpigmentet hatni, annál mélyebb és erőteljesebb lesz az eredmény! Az ajánlott hatóidőt ne lépd túl, az túlpigmentálódáshoz vezethet!

JÓ TUDNI!

#1 Kizárólag az ötperces gyors CS hajszínezőkkel keverd, a savas kémhatású CS hajszínezőkkel, illetve a CS család egyéb árnyalataival nem használhatóak!

#2 A hatóidő mértékétől függően sárga, vörös és rezes tónusok ellen is négy különböző színt kaphatunk eredményként!

MATRIX COLOR SYNC SHEER ACIDIC FELVITELE ÉS HATÓIDEJE (STEP BY STEP)

STEP 1: Keverd 2,7% erősségű Color Sync előhívóval és 1:1 arányban adj hozzá BOND ULTIM8 STEP 1-et!

STEP 2: Száraz vagy törölközőszáraz hajon alkalmazd a teljes haj árnyalásához, a hajszín korrekciójához vagy kreatív hajfestéshez!

STEP 3: A hatóidő a haj minőségének és a kívánt eredmény elérésének függvényében rendkívül individuális: A) 10 perc nedves hajon a leheletnyi árnyalásért B) 10-20 perc száraz hajon az erőteljesebb színezésért

STEP 4: Ez után alaposan öblítsd ki a hajat, mosd meg, vigyél fel rá kondicionálót és szárítsd meg! Az ajánlott hatóidőt ne lépd túl, az túlpigmentálódáshoz vezethet!

JÓ TUDNI!

#1 Kizárólag a savas kémhatású Color SYNC színpigmentekkel keverhetőek, a gyors Color SYNC színpigmentekkel vagy más Color SYNC árnyalatokkal nem használhatóak!

#2 Az áttetsző természetes árnyalat más árnyalat hígításához, illetve lágyabb színeredmények eléréséhez is kiválóan alkalmazható!

Hajszínező szolgáltatások és technikák a Matrix színpigmentekkel

#1 színpigmentek

#2 előárnyalás

#3 színfrissítés

#4 színkorrekció

#5 fényfokozás

#6 őszhaj-fedés

#7 színelfedés

Szöveg és képek: Matrix Haircare Hungary

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)