Keresés

Megérkezett a Schwarzkopf Professional Essential Looks 2023:2

Intention Now, Acid Riot és Re-Rooted az Essential Looks 2023:2 trendanyagban!

A trendvilágokat ismét az Essential Looks tehetséges művészei és kreatív mozgatórugói alkották meg, hogy új kihívások elé állítsák a fodrászközösséget.

A Schwarzkopf Professional bemutatja az Essential Looks 2023:2 kollekcióját; a 2023-as őszi-téli trendek és innovációk különleges sorozatát, melyet kizárólag szakmai partnereiknek állítottak össze, hogy inspirációt meríthess és tanulhass belőle vállalkozásod növeléséhez a márkával együtt.

A fodrászok szakmai partnereként a Schwarzkopf Professional elkötelezett amellett, hogy minden eszközzel támogassa a fodrászokat, amire szükségük lehet a kirobbanó üzleti sikerhez. A Schwarzkopf Professional félévente megjelenő Essential Looks kollekciói egyedülálló lehetőséget nyújtanak az új technikák és szolgáltatások felfedezésére, hogy a szalonok mindig az élvonalban járhassanak. Hiszen minden vendég egy lehetőség a fodrászok számára, hogy megcsillogtassák tehetségüket.

Mi az Essential Looks célja?

Inspirálni a fodrászokat, előremutató trendanyagokkal. A következőkben bemutatjuk, mik az aktuális nemzetközi hajtrendek és megnézheted, hogyan készültek el a bemutatott frizurák. 

Fodrászinfó tipp: a hajak megalkotásakor ne törekedj arra, hogy 1/1 készítsd el azt. Inkább nézegesd, és csend el belőle azt a technikát, színt vagy formát, vagy annak egy szalonváltozatát, ami vendégednek szerinted jól állna. Így a divat és a személyre szabottság találkozni fog! A brand egyébként bemutatta már a kollekciót a Budapest Hair Show keretein belül, most azonban itt vannak a trendek leírásai is:

#1 Trend – Intention Now

Az INTENTION NOW a zöldenergiára és nagyvárosias sikkre épül. Egyre több ember tér át az önfenntartó, önellátó életmódra, mely pozitív hatással van a bolygóra, valamint a körülöttük élők egészségére és jólétére. Az INTENTION NOW egy tudatos és asszertív szemléletmódon keresztül halad az önmegvalósítás felé. Légy te a változás, amit a világban látni szeretnél.

Intention Now Catwalk Look (Lera)

A festés során Lesley Jennison tompított arany árnyalatokat készített, hogy a magasságokkal és mélységekkel kiemelje a vágás textúráját. A vágásról Tyler Johnston gondoskodott, aki szerint az INTENTION NOW Look „egy nagyon természetes, finom vágás szabálytalan körvonallal. A természetes, levegőn száradt finish abszolút viselhetővé teszi ezt a lookot.”

Felhasznált termékek:

• FIBRE CLINIX Tribond Sampon és Pakolás + Vibrancy és Hydrate Boosterek

• IGORA ZERO AMM, IGORA VARIO BLOND PLUS

• SESSION LABEL THE MOUSSE, THE DEFINER

Intention Now Salon Look (Hanna)

A Tyler Johnston által vágott INTENTION NOW Salon Look az egyszerű és időtlen szépséget hirdeti. Nincs benne semmi bonyolult. A laza hullámok természetes hatást kölcsönöznek a looknak. A festést Lesley Jennison készítette, aki az árnyalatok játékán keresztül modern, bronzos ragyogást adott a frizurának.

Szalonszolgáltatás: #MutedBronze

A Muted Bronze színváltoztató szolgáltatás középpontjában az élet és a bolygó holisztikus megközelítése áll. A népszerű duál felviteli technika és az őszhaj fedés ötvözésének köszönhetően gigászi magasságokba emelheted a színváltoztató szolgáltatásaidat.

„Ebben a technikában számtalan lehetőség rejlik. A paletta újragondolásával soha nem látott eredmények születhetnek. Dolgozz komplementer árnyalatokkal a természetes megjelenésért, vagy kontrasztos tónusokkal az átütő hatásért.” – Lesley Jennison

A #MutedBronze szalonszolgáltatáshoz tökéletesen használható az IGORA ZERO AMM – a kompromisszumok nélküli eredményeket kereső ügyfelek számára. A terméket először a lenőtt részekre visszük fel, majd három különböző árnyalatot rétegezünk a végeken a mesésen ragyogó hatásért.

Felhasznált termékek:

• FIBRE CLINIX Tribond Sampon és Pakolás + Vibrancy és Hydrate Boosterek

• IGORA ZERO AMM, IGORA VIBRANCE

• SESSION LABEL THE MOUSSE, THE TEXTURIZER

#2 Trend – Acid Riot

Az ACID RIOT az önerőből felemelkedett, nonkonformista szellemiséget állítja a középpontba. Az ACID RIOT nyers, forradalmi energiát áraszt, mely arra buzdít, hogy úgy nézz ki és úgy élj, ahogyan szeretnél. A határok elmosódnak, a bevett normák pedig felülíródnak. A kihívást jelentő témákra a digitális aktivizmuson keresztül keresi a megoldásokat. Ez a trend teret ad a szabad, inkluzív, folyamatosan változó modern kornak, ahol a trendszetterek és divatdiktátorok igazán elemükben érezhetik magukat. Járd a saját utad.

Acid Riot Catwalk Look (Willow)

A vágást Nick Irwinnek köszönhetjük, aki szerint az ACID RIOT trend „egy teljesen folyékony gondolkodás- és munkamód, mely nagyon modern textúrát és attitűdöt teremt.” A 90-es évek ihlette egyedi, tépett végű look egy könnyed, mégis hihetetlenül erős szemléletmódról árulkodik. A Grace Dalgleish által festett fakó hatású look tökéletesen tökéletlen színeredménye garantáltan minden tekintetet magára vonz.

Felhasznált termékek:

• FIBRE CLINIX Tribond Sampon Pakolás + Vibrancy és Volume Boosterek

• IGORA VARIO BLOND PLUS, IGORA VIBRANCE, Chroma ID

• SESSION LABEL THE COAT, THE MIRACLE

Acid Riot Salon Look (Jénèva)

A mai frizurák egyre inkább a természetes textúrákat és árnyalatokat ünneplik. Nick Irwin szalon lookja egy makulátlan, szabadkezes száraz hajvágás, mely a haj természetes mintázatát használja ki. Grace Dalgleish teljesen személyre szabott palettával dolgozik a DIY- („csináld magad”) és a grunge-hatás megelevenítéséhez.

Szalonszolgáltatás: #AcidRinse

Az ACID RIOT Szalon Look lényege, hogy egy teljesen egyedi, személyre szabott frizurát hozz létre az ügyféllel együttműködve. Grace Dalgleish Acid Rinse színváltoztató szolgáltatása megmutatja, hogyan varázsolhatsz olyan hajszínt, mely saját készítésűnek tűnik. Az egyedi palettával és színelhelyezéssel a személyiséget hűen tükröző hajszínt alkothatsz. A merész és pasztell tónusok kombinálásával ez a szabadkezes technika lehetővé teszi a coloristok számára, hogy a festés szabadsága és céltudatossága révén tökéletesen tökéletlen eredményeket készítsenek.

„Az árnyalatok rétegezésekor dolgozz vékony tincsekkel a lágy hatásért, vagy pedig vastag tincsekkel a látványos eredményekért.” – Grace Dalgleish

Felhasznált termékek:

• FIBRE CLINIX Tribond Sampon és Pakolás + Hydrate és Vibrancy Boosterek

• IGORA VARIO BLOND SUPER PLUS, Chroma ID, IGORA VIBRANCE

• SESSION LABEL THE JELLY, THE FLEXIBLE

#3 Trend – Re-Rooted

A RE-ROOTED trend az erős és tudatos egyéniségekben gyökerezik. A RE-ROOTED egy kivételes történetet mesél el. A múlt hősei előtt tisztelegve, egy személyes újraértelmezésen keresztül vesz részt a modernkori történetmesélésben. A RE-ROOTED azokat szólítja meg, akik büszkén vállalják személyiségüket és értékeiket, és nem félnek közösségük vezéregyéniségévé válni.

Re-Rooted Catwalk Look (Samira)

A RE-ROOTED a haj textúrájának, színének és vágásának személyre szabásáról és kiemeléséről szól. A RE-ROOTED Catwalk Look a szabálytalan és texturált tincseknek, valamint az arcot élesen keretező vágásnak köszönhetően teljes mértékben személyre szabott hatást kelt. A vágás Tyler Johnston munkája, aki szerint a look nem más, mint „egy rétegezett, texturált vágás laza, csajos frufruval.” A Lesley Jennison által festett RE-ROOTED Catwalk Look egy mély, földszínű barna színt testesít meg, melyet a cseresznye árnyalatok tesznek hangsúlyossá.

Felhasznált termékek:

• FIBRE CLINIX Tribond Sampon és Pakolás + Tame és Hydrate Boosterek

• IGORA ROYAL + IGORA ROYAL Pastelfier

• SESSION LABEL THE SALT, THE TEXTURIZER

Re-Rooted Salon Look (Sarah)

A RE-ROOTED Salon Lookot a gazdag dimenzionális tónusok uralják. A natúr, hideg és nerc árnyalatok gyönyörűen idézik a káprázatosan fényes, luxus kifinomultságot. A vágás Christos Michalidis mesteri munkája, aki úgy jellemzi a lookot, mint „egy modern klasszikus, az arcot csodálatosan keretező tincsekkel és luxus hangulatot árasztó finish-sel.”

A rétegek dús és légies hatásúvá teszik a lookot, míg a gondosan vágott, arcot keretező tincsek tökéletes volument kölcsönöznek. Ashlee Norman hagyományos festési technikája makulátlan, mégis alacsony fenntartást igénylő eredményt tesz lehetővé, mely természetes hatású, gyönyörű hideg nerc tónusokban pompázik.

Szalonszolgáltatás: #FoilayageMelt

A Foilayage Melt színváltoztató szolgáltatás a balayage- és az open-air-technika lágyságát nyújtja hagyományos fóliás technikával, balayage-szerűen egymásba olvadó, háromszög alakú leválasztásokat alkalmazva. Minden egyes háromszög két fóliára van bontva; a felső fólia a felszíni festés hatását tükrözi, míg a második fólia telített végei ombré eredményt adnak. „Az ombré végek elkészítésénél előrefésültem a leválasztásokat, hogy kövessék az arcot keretező tincsek vonalát, tökéletes harmóniát teremtve a vágás, a szín, és ami a legfontosabb, az egyéniség között.”

Felhasznált termékek:

• FIBRE CLINIX Tribond Sampon és Pakolás + Fortify és Hydrate Boosterek

• BLONDME Premium Lightener 9+, tbh – true beautiful honest

• SESSION LABEL THE MOUSSE, THE TEXTURIZER

A Schwarzkopf Professional Essential Looks 2023:2 Kollekciója 2023 októberétől lesz elérhető.

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)