Keresés

Schwarzkopf Professional sikerek: Danilo Bozic szeminárium és BlondeMe Show!

A brand igazán kitett magárt programok tekintetében!

Szeptember 16-án került megrendezésre a Budapest Hair Show, ahol számos márka és a fodrászszakma krémje képviseltette magát. A Schwarzkopf Professional márka is kitett magáért: Danilo Bozic Airtouch szemináriumot tartott, egy Look & Learn keretében bemutatták az őszi Essential Looks kollekciót és az új IGORA Zero Ammónia koncepciót, az esti show keretében pedig a Barbie film trendjét helyezték előtérbe. Na de lássuk szép sorban:

Danilo Bozic kiemelt szeminárium

Danilo neve már sokak számára ismerős lehet, hazánkban ugyanis annyira kedvelik az Airtouch technika koronázatlan királyát, hogy idén már másodszor tartott nagyszínpadi Look & Learn képzést Budapesten. Egyénisége, a szakma iránti szeretete és a tudás átadásának vágya lenyűgöző és magával ragadó. A BHS-en tartott kiemelt szemináriumon még azoknak is tudott újat mutatni, akik részt vettek a korábbi előadásán is.

A szakember kiemelte, hogy az Aitouch csupán egy technika. Olyan, mint bármelyik balayage vagy melír technika. A varázslat a jó termékekben, eszközökben és a fodrász kezeiben rejlik. Éppen ezért kiemelt néhány fontos lépést a tökéletes Airtouch végeredmény érdekében:

  • tiszta és egyenes haj,
  • pontos leválasztások a fejnek megfelelően,
  • hajszárító helyes használata
Danilo Bozic a Budapest Hair Show színpadán

Ezek mellett megtudhattuk, hogy miért is kiváló termék a BlondMe Detox sampon, hogy hogyan pazaroljuk az időnket Airtouch készítés során illetve, hogy miért hasznos, ha egy fodrász az apróbb eszközeit a köténye zsebében vagy az ingujjában hordja. Az egyik legfontosabb tanulság Danilo Bozic szemináriumából:

Learn the rules as a professional and break them as an artist! Azaz: Szakemberként tanuld meg a szabályokat, művészként pedig szegd meg őket!

Essential Looks Look&Learn

Hamarosan érkezik a Schwarzkopf Professional őszi Essential Looks trendkollekciója. Ezek a trendek nem mások, mint az Intention Now, az Acid Riot és a Re-Rooted. Akik figyelemmel követik a brandet, azok tudhatják, hogy az Essential Looks kollekciók mindig adnak egy catwalk és egy szalonban könnyebben adaptálható inspirációt. A Budapest Hair Show színpadán természetesen mindegyik bemutatásra került. Íme egy videó:

Barbie inspirálta BlondeME Show

Ha figyeltük az idei nyár hazai trendjeit, nem mehettünk el szó nélkül a Barbie trend mellett, amit a nagy sikerű, ám megosztó film váltott ki. Odáig is eljutott a Barbie őrület, hogy létrejött egy szelfi app, amely minket is Barbie vagy Ken babává tudott változtatni. 

A Barbie film kapcsán a Schwarzkopf PRO USA együttműködött Jacob Schwartz fodrásszal, aki BlondME & Igora Vibrance termékeket használva elkészítette Margot Robbie ikonikus frizuráját a Barbie film bemutató turnéjára.

Ezt követően a Schwarzkopf PRO USA kreatív csapata elkészítette a saját Barbie x BlondMe kollekcióját, a magyar csapat pedig megmutatta nekünk, hogy a BlondMe termék éppen olyan örök csillogást ad a szőke hajnak, mint amilyen az ikonikus Barbie baba.

Képek: BWNET, Fodrászinfó

További beszámolókkal hamarosan jelentkezünk! :)