Keresés

Megújult a Wella oktatói csapata!

Megmutatjuk kiktől tanulhatsz. Íme a Wella oktatói csapat.

Már javában pörögnek az első féléves fodrászoktatások, de szerencsére még most is van lehetőséged arra, hogy új kihívást találj magadnak. Már régóta kutatsz a számodra tökéletes képzési forma után, de egyelőre semmi nem ragadta meg a fantáziád? Ne aggódj, segítünk inspirálódni! Tudtad például, hogy megújult a Wella oktatói csapata? Bizony, ez pedig nem jelent mást, minthogy friss és ropogós szemináriumok várnak még rád. Lássuk, kiktől tanulhatsz, és milyen képzéstípusokon mélyítheted el a szakmai tudásod!

Fejlődj együtt a Wella oktatói csapatával!

A Wella Studio fodrász továbbképzései mindig is a legjobbak közé tartoztak, hiszen alappillérnek tekintik a személyes oktatást és elhivatottak a fodrászok folyamatos fejlesztése iránt. Megújulásuk része, hogy már online elérhető videótárral és webináriumokkal az otthoni fejlődést is lehetővé teszik.

Most új oktatói csapattal is jelentkeznek, akik területükön a legjobbaknak számítanak, évtizedes tapasztalatuk alapján tudják, hogy mivel szembesülhetnek a fodrászok a szalonmunka során, emellett széleskörű oktatói tapasztalattal is rendelkeznek. A Wella oktatói csapat vérfrissítésének köszönhetően a szemináriumok is új izgalmakkal várják a tanulni vágyó fodrászokat. Szeretnéd tudni, hogy mire számíthatsz? Fogadd szeretettel az oktatófodrászok bemutatkozását!

#1 Barna Alexandra

“Már több mint 6 éve foglalkozom a szépségiparban működő vállalkozások üzleti fejlesztésével. Cégem, a Beauty Marketing Experts, ma már a legnagyobb hazai, szépségiparra specializálódott marketingtanácsadóiroda és ügynökség. Csapatommal az online és offline marketing minden területén segítjük a szépségiparban tevékenykedő vállalkozókat, mára több száz ügyfelet, sokezres követőtábort és számtalan pozitív visszajelzést tudhatunk magunknak. Fontosnak tartjuk, hogy a hazai szakemberek lépést tudjanak tartani a nyugati trendekkel, sőt, meg is előzzék azokat! Rendezvényeinkkel, oktatási anyagainkkal és két hiánypótló szépségipari marketinggel foglalkozó könyvünkkel szeretnénk a lehető legtöbb szakemberhez eljuttatni a siker kulcsát!”

#2 Csernek Szilvia

“Megtisztelő számomra, hogy a Wella csapatában dolgozhatok, és hogy teljes mértékben kiteljesedhetek velük. Számomra nagyon fontos, hogy a tudásátadáskor szakmailag és emberileg is megközelíthető legyek. Lélekkel szeretek oktatni; a képzések részének tekintem, hogy ne csak az intelligenciára, hanem a fodrászok emocionális oldalára is hassak. Szeretem a szakma iránti lelkesedésemet és szenvedélyemet átadni.

Engem a divat, a modern művészetek inspirálnak, és ezt a nézőpontot igyekszem közvetíteni a tanfolyamokon is. Úgy gondolom, hogy fodrászként érzékenynek kell lennünk a divat változásaira. Például most újra fénykorát éli a göndör haj – és mint tudjuk –, a göndör haj formázása és vágása sok esetben szakmai kihívást jelent. Az oktatásomon magabiztos tudást biztosítok ahhoz, hogy ez ne okozzon többé problémát, megmutatom, hogy milyen buktatók jöhetnek, és mire kell különösen odafigyelni.”

Csernek Szilvia képzése:

 • GÖNDÖR HAJVÁGÁS & FESTÉS

#3 Horváth Szabolcs

“Egy nagy múlttal rendelkező világmárka csapatában dolgozni rendkívül megtisztelő feladat. A Wella számára az oktatás egy bázis, egy alap, amire mindig lehet számítani. Itt egyszerre találkozik a szakma, a termék, a felhasználó és az értékesítő, ezért ez a legmotiválóbb tér számomra.

Közel 20 éve követem a Sebastian Professional irányvonalát, ami számomra nem egy pillanatnyi élmény, hanem egy életérzés. A márka mindig újítóként van jelen az anyagok és formák különleges kapcsolatának világában. A képzéseim alatt célom, hogy a magyar fodrászok első kézből kapják meg a brandhez kapcsolódó ismeretanyagot, amit alkalmazhatnak a mindennapi munkájuk során. A Sebastian Professional karaktere olyan területeket emel ki, mint pl. a haj anyaga és az ehhez kapcsolódó termékek által létrejött textúrák variációi. Így bemutatom, hogyan lehet komplex esztétikai élményt előállítani, és a kreativitást szabadjára engedni mind a hajvágás és a színalkotás területén.”

Horváth Szabolcs képzése:

 • SEBASTIAN FOUNDATION

#4 Képíró Tamás

“Lassan 12 éve már, hogy bekerültem az oktatás körforgásába. Aszerint, hogy 20 éve vagyok fodrász, ez nem kevés idő, viszont nagymértékben meghatározta a szakmai hozzáállásomat. A folyamatos megújulás, a saját fejlődésem átadása a fodrászok számára egy felemelő érzés. Minden nap megtalálom a motivációt, hogy jobb és jobb legyek, hiszen ezt várom el magamtól, és abban is biztos vagyok benne, hogy ezt várják el tőlem.

Hihetetlen visszagondolni egy-egy képzésre, hogy például mennyire más volt 10 éve, mint napjainkban. Rengeteg inspirációt gyűjtök a körülettem lévő kollégáktól – Wella Studio Budapest oktatói –, és bízom benne, hogy esetenként én is tudom inspirálni őket. Oktatásaimon igyekszem mindig a legalapvetőbb dolgot – a hangulatot – megteremteni. Egy jó hangulatban repül az idő és záporoznak a kérdések, amik a fejlődést nagymértékben befolyásolják. Az ajtónk mindig nyitva áll, várunk mindenkit! Szakmázzunk együtt, hiszen ez nem a hivatásunk, hanem a hobbink is!”

Képíró Tamás képzései:

 • WELLA COLOR
 • STYLING ABC
 • KP PERFECT LIGHTS

#5 Kiss Szilvia

“Szeretek oktatni. Számomra ez egy olyan kihívást jelent, ahol új barátságokra tehetek szert, és ahol egy olyan csapatba tartozhatok közel 15 év eltelte után is, mint a Wella. Szeretnék minél több tudást és információt átadni a fejlődésre vágyó fodrászoknak. Mint minden képzésre, ezután is komplett tantervvel készülök, hogy partnereink minél magabiztosabban térjenek vissza a szalonjaikba. Az alapkontyoktól kezdve a művészi kontyok elkészítéséig, sokféle oktatást tartok, amiknek része például a hajdíszkészítés, a 10 perces gyors frizuraötletek átadása, a reklám– és marketingtippek megosztása. Számomra az egyik legkedvesebb márka a Sebastian, ezért a termékei az esküvői kellékeim egyik legfontosabb elemeivé váltak.”

Kiss Szilvia képzései:

 • ESKÜVŐI ÉS ALKALMI FRIZURÁK

#6 Kormány Eta

“Szeretek csapatban dolgozni. Szeretek egy családhoz tartozni. Szeretek oktatni. Nem is kell ennél több. A Wella Professionals az egész szakmai utam során elkísért, hiszen 1971 márciusa óta dolgozom a márka termékeivel. Ugye milyen hihetetlen?

Nagyon szeretnék hasznos tagja lenni az oktatói csapatnak és példát mutatni a fiataloknak, szeretném átadni nekik, hogy nem lehet eleget tanulni. A tanulás mindig egyfajta megújulást hoz a szakmába, ami által én is fiatalon tarthatom a testem és lelkem egyaránt. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy felkértek a kreatív kontyok oktatására. Mivel én mindig elégedetlen vagyok magammal szemben, úgy érzem, ez a kulcsa az örökös fejlődésnek: menni-menni előre. A divat folyton változik, követni kell a trendeket, hogy mindig naprakészek legyünk, hiszen ezek az új irányzatok új technikákat igényelnek.

Az oktatásra jelentkezők egy olyan kontyképzésen vehetnek részt nálam, ami során a hétköznapi életben is hordható, kreatív kontyok elkészítését fogom bemutatni, de emellett különböző hasznos, szakmai fortélyokat is megosztok. Kismértékben érinteni fogom a hajépítést is, de csak elméleti síkon. Ezt a műfajt ugyanis nem igazán lehet beépíteni a gyakorlati oktatásba, mivel egy ilyen alkotás elkészítése akár napokba is beletelhet!”

Kormány Eta képzése:

 • KREATÍV KONTY

#7 Pápai Gábor

“Az oktatásaimon az elmúlt 17 év tapasztalatát és tudását szeretném átadni, hisz egy alap hajvágást is lehet jól, jobban és még jobban kivitelezni. Kihívást mindig az tartogat számomra, hogy személyre szabjam a képzéseket, hiszen mindenki tudása más szinten van, és trénerként ehhez megfelelően kell tudnom oktatni. A szemináriumokon kötetlen légkört szeretnék teremteni, ahol szakmai eszmecserék alakulnak ki azáltal, hogy mindenki bátran mer kérdezni. Kétféle oktatással készülök, az első az alaphajvágás, ami 3 részből fog állni. Itt kitérek majd a helyes eszközhasználatra, a testtartásra, a kiemelésekre, a szögekre és arra, hogy mit mivel tudunk elérni. A másik képzésem az AirTouch lesz, ami a nagyon népszerű szalontechnika részleteibe nyújt majd betekintést.”

Pápai Gábor képzései:

 • CREATINE + TARTÓS HULLÁMOSÍTÁS
 • HAJVÁGÁS ALAPOK

#8 Pikler Tibor

“A szakmai mérföldkövek minden esetben tanuláshoz és oktatáshoz kötődnek, úgy gondolom minden egyes képzés emeli a fodrász szakmai tudását. Minden versenyről, oktatásról, előadásról és bemutatóról hazavittem azt az egyszeri élményt, hogy több lettem tapasztalattal, inspiráló frizurákkal, tudással.

A saját tanulási folyamatomban és a képzéseim során is egy aranyszabályt tartok be: látni, hallani és csinálni kell azt, amit meg akarunk tanulni. Csak így rögzül megfelelően a tudás. Illetve az egész tanulási folyamatban a legfontosabb, hogy lássuk az ok-okozati összefüggéseket. Ahhoz, hogy megértsük, hogy mit tanulunk ma, illetve miért fontos, ahhoz értenünk kell az adott trend vagy technika eredetét, tisztában kell lennünk azzal, hogy mi az alapja. Hiszek ezekben az irányelvekben, mivel én is így tanulok; hiszem, hogy tudatosan kell ezekre a lépésekre figyelni.”

#9 Ruff Attila

“A Wella Studio mindig is egy fogalom volt számomra, ahol állandóan tanultam valamit, amit a mindennapi munkámban hasznosítani tudtam. A hely atmoszférája mindig magával ragad, otthon érzem magam benne. Szeretek ide tartozni, és megtisztelő lehetőségként élem meg, hogy része lehetek a Wella családnak. Szeretnék olyan képzéseket tartani, amik a résztvevőkből is hasonló érzéseket váltanak ki.

Fontos tudni, hogy a tréner és az oktató titulust nem szeretem! A képzéseken, ahol én leszek a “házigazda”, érthetően és nagyon közvetlenül fogom átadni a System Professional oktatási tematikáját és szolgáltatási filozófiáját, mindezt kiegészítve a saját szalonomban szerzett tapasztalatokkal. Tehát az általam tartott tanfolyamokon mindenkinek segítek elsajátítani, hogyan lehet a System Professional márka segítségével a vendég hajápolási szakértőjévé válni, és egy személyre szabott, kompromisszumok nélküli prémium megoldást nyújtani a különböző haj– és fejbőr problémákra.”

Ruff Attila képzése:

 • SYSTEM PROFESSIONAL – LIPID BOOSTER

#10 Szabó Judit

“A oktatói státuszom lehetővé teszi, hogy egy professzionális környezetben másoknak is átadhassam, amit én már megtapasztaltam vagy megtanultam. A legnagyobb kihívás számomra, hogy mindeközben én is állandóan fejlődjek, hogy minél nagyobb támasza lehessek a fodrászoknak. Az a Wella oktató szeretnék lenni, akinél mindig van megoldás, ahogy én is mindig kaptam segítséget a saját trénereimtől.

Az első oktatásom az INSTAMEET fantázianevet kapta, ami az egyik kedvenc témám. A képzés arra a kérdésre ad választ, hogy hogyan legyünk láthatóbbak a social media felületeken, mert sajnos ez még mindig egy homályos folt sok fodrász életében. Ezért most segítek “elkapni a fonalat” a modern világgal, mind az online, mind az “offline” színtéren. Megmutatom, hogy hogyan lehet a mindennapokba beépíteni az online marketinget úgy, hogy az ne egy plusz teher legyen a szakember számára. Az a vízióm, hogy a stúdióban is olyan gördülékeny és jó hangulatú lesz az oktatás, mint a szalonban egy átlagos hétköznap.”

Szabó Judit képzése:

 • INSTAMEET

Szöveg: Wella Professionals és Fodrászinfó

Forrás és képek: Wella Professionals

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)