Keresés

Pápai Gábor frizura kollekció 2019: személyre szabottan

Pápai Gábor frizura kollekció 2019: személyre szabottan. Inspirálódj!

Pápai Gábor, a Wella Professionals oktatófodrásza legújabb kollekciójával jelentkezett, amelynek hátterében már az alapgondolat is rendhagyó. A Személyre szabottan címet kapta, amely önmagában árulkodik egyéniségről és a kommunikáció fontosságáról. Fogadjátok szeretettel Pápai Gábor legújabb alkotásait!

Pápai Gábor frizura kollekció 2019: Személyre szabottan

A kollekció alapgondolata a különböző személyiségek bemutatása a frizurákon keresztül. Az inspirációt most nem külső tényezők, színek vagy impulzusok motiválták, hanem maguk a modellek. Pápai Gábor két célt tűzött ki a kollekció megalkotásánál, egyrészt azt, hogy a frizurákból ki lehessen olvasni az egyéniséget, másrészt hangsúlyozni szerette volna a kommunikáció fontosságát.

“A kollekció háttere egész egyszerűen a mindennapokból jött, a konzultáció fontosságát szerettem volna kiemelni. Sokat beszélünk róla, de valahogy néha mégis sikerül elsiklani a részletek felett. Pedig a szalonélet során egyre inkább fontosabbá válik, hiszen a vendégek igénylik a törődést, a magas szintű szolgáltatásokat, melynek szerves része a pontos, személyre szabott konzultáció. Így 2019-ben nem elég kiváló munkát kiadni a kezünk közül, ha versenyképesek szeretnénk maradni, ettől többet kell biztosítani vendégeinknek.” – árulta el Gábor.

Három irányvonal, három koncepció

1. Visszafogottság és törékenység

2. Vagányság és karakteres nőiesség

3. Extravagancia

HAJ

Pápai Gábor (Pápai Hairstudio)

SMINK

Maróthi Réka

STYLIST

Paksi Éva

FOTÓK

Bencze Zoltán

Szöveg: Pápai Gábor