Keresés

Metal Detox kezelés: korszakalkotó innocávió a L'Oréal Professionneltől

Tudj meg többet a Metal Detox kezelésről!

Egyszerűen hihetetlen, hogy milyen léptékben fejlődik a fodrászipar! Az egészséges haj megőrzésének és fenntartásának kulcsát a legtöbb brand egyedi módon már mind kiaknázta, de szerencsére még mindig van hova tovább. A L’Oréal Professionnel csapata most nem kis eredménnyel, egy hét éves kutatás után hozta el a Metal Detox kezelést, ami teljesen új alapokra helyezi a hajápolást. Mitől számít olyan hatalmas innovációnak, amivel szemben állunk? Görgess tovább, és válj Te is a téma szakértőjévé!

Korszakalkotó innováció a L’Oréal erejével

A tapasztalatok mindeddig végig azt mutatták, hogy a fodrászok még a legegészségesebb megjelenésű haj festésekor vagy szőkítésekor is szembesülhetnek a hajszálak töredezésével és a megbízhatatlan, előre nem látott színeredményekkel. A L’Oréal Professionnel éjt nappalá téve dolgozott azon, hogy kifejlesszen egy olyan kezelést, ami ezekre a problémákra képes látványos megoldást nyújtani. Ennek eredményeképp, az Ioanninai Egyetem közreműködésével végzett 7 évnyi kutatás után jöhetett létre az a korszakalkotó Metal Detox kezelés, ami most több szempontból is újradefiniálja a hajápolás fogalmát.

Metal Detox a L'Oréal Professionneltől

A METAL DETOX KEZELÉS INNOVÁCIÓJÁNAK HÁTTERÉBEN

A hajban lerakódott fémrészecskék mennyisége függ a lakóhely vizének minőségétől, valamint a haj porózusságától. Teljesen mindegy, hogy az otthoni zuhany vagy a szalon fejmosójának vizét használjuk, még a legtisztább csapvíz is tele lehet fémrészecskékkel. Ennek oka az erózió, azaz a víz vízvezetékekre gyakorolt pusztító hatása. Ez azt eredményezi, hogy minden hajmosás alkalmával újabb fémrészecskék rakódnak le a haj belsejében, pláne, hogyha a szerkezete már egyébként is sérült. Az évek során zajló tesztelések ugyanis rávilágítottak arra, hogy a hajfestés után jelentkező töredezést és nem várt színeredményt, nem a hajszálak felszínén, hanem a belsejükben lerakódott fémrészecskék okozzák. A színváltoztatási szolgáltatások alatt (szőkítés, balayage stb.) reakcióba lépnek az oxidálószerrel, és végül ez a folyamat implikálja a negatív eredményt.

A KEZELÉS MAGJÁT ALKOTÓ MOLEKULA, A GLICOAMINE

A Metal Detox kezelés hatékonyságának kulcsa a Glicoamine molekula, ami képes hatást kifejteni a fémrészecskékre. Ez annak köszönhetően tud végbemenni, hogy elég kisméretű ahhoz, hogy bejusson a hajrostok belsejébe. Amint oda bejut azonnal körbefogja és megköti a fémrészecskéket, még akkor is, ha azok hajroston belüli elhelyezkedése egyenetlen. Más szóval a Glicoamine semlegesíti a fémrészecskéket, legyenek azok bárhol. Ez a felfedezés hatalmas áttörést jelent a professzionális hajfestésben, balayage készítésben és a haj szőkítésében, épp ezért folyamatosan zajlanak is a tesztelések. A márkaképviselet nemzetközi hírrel rendelkező fodrászai – elismert kutatók felügyeletével – 102 műszeres–, illetve 1000 in vivo kísérletet is véghez vittek. Az eredmények egytől egyig magukért beszéltek, hiszen a hagyományos ápolási eljárásokkal szemben:

  • a hajtöredezés kockázata valóban csökkent,
  • a színeredmény megbízhatóbbá vált,
  • miközben a szőkítés mértéke és a pigmentek hatáskifejtése nem módosult.
Glicoamine, a "csodamolekula"

Metal Detox kezelés hazai tesztelése Dalotti Gergővel

Magyarországon a Metal Detox kezeléseket Dalotti Gergő, a L’Oréal Professionnel tehetséges oktatója teszteli, miközben maximálisan elsajátítja a szolgáltatásról és a termékekről szóló lényegi tudnivalókat. Gergő csak megerősíteni tudta az újdonságok eredményességét, majd a folyamat lépéseit is megmutatta számunkra:

ELSŐ LÉPÉS: előkészítő ápoló használata, amely a hajfestés, a balayage és a szőkítés előtt semlegesíti a fémrészecskéket.

Metal Detox Pre-Treatment

MÁSODIK LÉPÉS: krémsampon alkalmazása, amely a szolgáltatás után megtisztítja a hajat.

Metal Detox sampon

HARMADIK LÉPÉS: hajvédő ápoló használata, amely segít megelőzni a nem kívánt részecskék újbóli megjelenését a hajban.

VÉGEREDMÉNY:

Dalotti Gergő és modellje

FODRÁSZINFÓ TIPP:

A terméket más márkát alkalmazó fodrászok is ki tudják próbálni és könnyedén be tudják építeni a szalonkezelésekbe.

További információért vedd fel a kapcsolatot a L’Oréal Professionnel márkaképviselettel. Kattints ide!

A legnagyobb újdonság: Metal Detox hajápoló krém

A L’Oréal Professionnel bemutatja új, minden hajtípuson alkalmazható, hajban maradó ápolókrémét, amely teljes körű védelmet biztosít a hajnak a nem kívánt fémrészecskékkel, az UV-sugárzással és a hő káros hatásaival szemben. A fodrászati szakemberek közreműködésével megalkotott új terméke ma már nélkülözhetetlen Metal Detox termékcsalád vonalát bővíti.

Az egyedülálló összetételű krém számos előnyös hatással bír:

  • Óvja a hajat az UV-sugárzás okozta károsodással szemben, és hővédelmet biztosít akár 230 °C-ig.
  • A réz akár 48%-át is eltávolítja.
  • Krémesen olvadó, azonnal beszívódó, könnyed textúra.
  • Akár 72 órán át tartó, intenzív hidratáló hatás. Hosszan tartó szöszösödés elleni védelem: akár 83%-kal definiáltabb hajat eredményez.
  • Minden hajtípusra használható.
Metal Detox krém

A hajban maradó ápolókrém Glicoamine molekulával gazdagított. Ez az egyetlen olyan hatóanyag, amely képes eltávolítani a fémet a hajrostokból. A forradalmi Metal Detox protokoll véget vet a haj töredezésének és a hajszín elváltozásának. A Metal Detox protokoll most egy új lépéssel bővült, amely minden hajat képes megvédeni az UV-sugárzástól.

"Ha valaki igazán puha hajra vágyik a Metal Detox krém tökéletes választás lehet. Már az első használatkor azt tapasztaltam, hogy fantasztikusan ápol, ami a haj puhaságában érezhető a legjobban. A krém után különlegesen jó tapintása lesz a hajnak. Még a legerősebb rebellis hajat is segít puhává varázsolni. Minden típusú hajra használható, azonban én a vékonyabb hajnál kevesebb krémet viszek fel. Az ápoló hatást úgy fejti ki, hogy közben nem nehezíti el a hajat.” – Kucsera Zsolt L’Oréal Professionnel Nagykövet, Kucsera Hajszalon Budapest

"A Metal Detox krém szerintem a hajápolás Jolly Jokere. Szinte minden hajon jól működik, legyen szó töredezett hajvégről, vagy kémiailag, esetleg fizikailag igénybevett hajról. Mintha egyfajta védőköpenyként működne a hajon. A komplexebb hatás érdekében a Metal Detox olajjal együtt is használható." – Dudás Attila L’Oréal Professionnel Nagykövet, Dudás Hajas Beautyque Pécs

Metal Detox kezelés: előtte-utána

Forrás és képek: L’Oréal Professionnel