Keresés

Moroccanoil termékek: őszi színek és göndör frizurák

A Moroccanoil termékek gyönyörű frizurákra képesek!

A Moroccanoil márka híres az ArganID technológiával készült innovatív hajápolási termékeiről, amelyek luxus összetevőket és fejlett technológiákat kombinálnak. Hosszú éveken keresztül fejlesztette az ArganID technológiát, amely minden termékükben megtalálható. Ez a technológia egyedülálló módon kombinálja az argánolaj gazdag antioxidánsait és tápanyagait egy olyan hordozórendszerrel, amely lehetővé teszi ezek hatékony és hosszan tartó felszívódását a hajban.

Legújabb csúcsterméke, a Frizz Control termékcsalád, amely tovább erősíti a márka hűségét a minőségi hajápolás iránt. Az argánolaj alapú termékek mellett ez a család most egy olyan hydrorezisztens technológiát is felvonultat, amely forradalmasítja a hajápolást a nedvesség és a környezeti hatások elleni védelem terén. A hydrorezisztens technológia tehát hőre aktiválódva keresztkapcsolódásokat hoz létre a hajon. Amikor a haj érintkezik a hővel, például hajszárító vagy hajvasaló, ezek a keresztkapcsolódások erősítik a haj szerkezetét, így még ellenállóbb lesz a szöszösödés és a környezeti hatásokkal szemben. 

Ennek eredményeként a haj sima és puha marad, még a nedves időjárás esetén is.

Ez nem csupán egy újabb termékcsalád a márka repertoárjában, hanem a hatékonyság és a luxus szinonimája, amely a következő szintre emeli a védelmet és a szépséget.

A termékcsalád egyaránt alkalmazható egyenes és göndör hajra. Mivel a göndörség az idei évben is nagy divat, ezért összegyűjtöttünk néhány gyönyörű hullámos és göndör frizurát, a Moroccanoil háza tájáról! Az évszakhoz igazodva pedig őszi hangulatú színek közül válogattunk. Ezt nézd!

Őszi színek és hullámok

A Moroccanoil nem csak hajápolókban, de festékekben is kiváló minőséget biztosít a felhasználóknak. Íme, néhány őszi szín és hullám a Moroccanoil-tól:

Formula: Color Rhapsody Permanent Cream Color 7CR/7.46 + 7C/7.4 + 6C/6.4

Formula:

  • Világosítás: Color Rhapsody Permanent Clear + Color Infusion Red & Orange + 20 vol.
  • Hajvégek: Blonde Voyage Powder Lightener + 10 vol.
  • Balayage: Blonde Voyage Clay Lightener
  • Fény: Color Calypso Demi 10G/10.3 + 8C/8.4 + 9N/9.0

Formula:

  • Tő: Color Rhapsody 6C/6.4
  • Hossz és hajvégek: Color Rhapsody 8C/8.4 + 8CG/8.43 + Color Infusion Red & Yellow

Őszi hajszín kötelezettségek nélkül

Ha megfogtak az őszi színek, esetleg kipróbálnád a rezes árnyalatokat, akkor a Moroccanoil hajszínezőit neked találták ki. Nézd meg az alábbi videót:

További információért fordulj Libor Annához: +36/30-670-9109

Felhasznált forrás: Moroccanoil Instagram, moroccanoil.com

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)