Keresés

Lakatos Beáta a Moroccanoil-t választja

Lakatos Beáta fodrász nem dolgozik régóta Moroccanoil termékekkel, azonban annál jobban megkedvelte őket.

Hogy indultál el a pályán?

Először informatikára vettek fel, de azt nem szerettem. Két év után elindultam a szépségipar irányába. A fodrászat és a kozmetika közül végül a fodrászat nyerte el a tetszésemet a nyári gyakorlat során. A divattervezés is lehetőség lett volna, azon erősen gondolkoztam, de a fodrászat jobban vonzott.

A nyári gyakorlat hogyan zajlott?

A külső gyakorlati helyen a barátnőm már műkörmösként dolgozott. Itt dolgozott a leendő fodrászmesterem is, így természetesen láttam az ő munkáit is. Megkérdeztem, hogy vállal-e tanulókat, amire természetesen igen volt a válasz. Nagyon hamar egy igazán jó társaság és hangulat alakult ki és a vendégkör is hamar gyarapodott.

Jelenleg milyen szalonban dolgozol? Mióta tart az együttműködés a Moroccanoil márkával?

Vállalkozóként bérelt helyen dolgozom. Az eltelt 12 év alatt természetesen az emberek cserélődtek körülöttem, de a szakma szeretete ugyanúgy megmaradt.

A Moroccanoil márka szeretete nagyon friss, Dubaiban találkoztam először a márkával egy mesterképzés során. Azelőtt már számos jó minőségű márkával dolgoztam, de a kolléganőm hozott nekem egy termékmintát és azonnal beleszerettem. Utána pedig adódott a lehetőség az együttműködésre és a külföldi képzésre.

Az arab termékeket nagyon szeretem. Hajfestésre a Mounir termékeit használom, amely szintén egy arab brand. Emiatt már korábban is jártam külföldi képzéseken Isztambulban, Bukarestben és Dubaiban, ahol aztán összehozott az élet a Moroccanoil-lal. Először az illata fogott meg, majd jobban utánanézve az is kiderült számomra, hogy nagyszerű minőségű termékekről van szó. Benne van minden, amire nekem és a vendégeknek szüksége van.

Lakatos Beáta fodrász

Ez az argánolaj, ugye?

Így van. Beleástam magam a Moroccanoil filozófiájába ennek kapcsán, és teljes mértékben önazonosságra találtam benne. Emellett a vendégektől is nagyszerű visszajelzéseket kapok a termékekkel kapcsolatban. Visszatérő vendégek esetében látszik, hogy textúrájában és fényében is javul a haj. Természetesen az illata is maradandó élmény rengeteg vendégnek.

Ár-érték arányban mit tudsz mondani a termékekről?

Mivel sok hatóanyagot tartalmaznak, minden termékből csupán kevés is elegendő a jó eredményhez. Így azt gondolom, hogy amellett, hogy a hatásuk látványos, a termékek használata pénztárcabarát is.

Mik a további terveid a közeljövőben?

A szalonomba sok terméket megrendeltem, hogy a vendégek lehető legtöbb igényét kielégíthessem. Sajnos az Eurovíziós Fesztiválra egészségügyi okok miatt nem tudtunk kimenni, de mindenképp szeretnék részt venni a közeljövőben szakmai eseményeken is.

Képek: Lakatos Beáta, Moroccanoil

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)