Keresés

New Baroque Summer 2020 trendanyag by Deres Nóra

Inspirálódj Deres Nóra trendanyag segítségével!

Az elmúlt időszakban bőven akadt alkalmi frizurainspiráció, és még közel sem értünk a végére! Ezúttal Deres Nóra legújabb kollekcióját osztjuk meg veletek, amelyben nemcsak a szakember “specialitása”, de kedvenc stílusjegyei is visszaköszönnek. Görgesd végig a New Baroque Summer trendanyagot, és vegyél részt velünk egy fantasztikus élményben!

New Baroque Summer Collection by Deres Nóra

Deres Nóra szakmaisága mindig is a precizitásról és az alkalmi frizurák iránti rajongásról szólt. Éppen ezért nem olyan meglepő, hogy a fodrászmester most is e keretek között alkotta meg legújabb trendanyagát, a New Baroque Summer-t. A cím már önmagában árulkodik, hiszen az “új” előrevetíti a mai modern kontextust, a “barokk” pedig egyértelműen a kor stílusjegyeire reflektál:

“A barokk túlzó jegyeinek rajongója vagyok, ezért sok alkalommal feszegetem a határait, egy évben egyszer biztosan, előremutatóan! Ahogyan a korábbi kollekcióimmal, a New Baroque Summer-rel is azt szeretném üzenni, hogy az emberek merjenek egyedibbek és merészebbek lenni!” – Deres Nóra.

Haj: Deres Nóra

Smink: Palkó-Keresztes Virág

Ékszer/hajékszer: Bridal Mirage

Fotó: Dévai Zoltán

Modellek: Gyöpös Laura & Domonkos Ági

Ruha: Gévai Gabriella

Helyszín: Amadé-Bajzáth-Pappenheim kastély

Forrás és képek: Deres Nóra