Keresés

Night of Excellence: Tombácz Zsuzsa Jubileumi Divatgáláján jártunk

Beszámolóval szolgálunk nektek a Night of Excellence eseményről!

Tombácz Zsuzsa a hazai fodrász szakma ikonikus alakja. 40 éve a hajkoronák megalkotója és megszállottja, akinek munkásságából nem csak a profizmus, de a szakma iránti elkötelezettség és alázat is sugárzik. „A szakmám a hobbim, az életem.” – számolt be nekünk Zsuzsa egy korábbi interjúban. Ennek köszönhetően, jubileumi évfordulójának tapasztalatát, örömét és meghittségét a Night of Excellence rendezvény keretében a szakma apraja-nagyjával is megosztotta.

2017. november 25-én került megrendezésre A Kiválóság Éjszakája, az Iparművészeti Múzeum impozáns és egyben letisztult falai között. Az épület ajtaján belépve, már első pillantásra is szemet kápráztató volt a fehér falakon táncot járó fények játéka, és a meghívottak élettel és egymás köszöntésével teli mosolya.

Night of Excellence: Hajas László megnyitója

A divatgálát a Magyar Fodrász és Közhasznú Egyesület (MFKKE) elnöke, a szakma egyik kiemelkedő alakja, Hajas László nyitotta meg, az est moderálásáért pedig Szécsényi István volt felelős.

Night of Excellence: fodrászmesterek bemutatója I.

A köszöntőt követően egy nosztalgia-bemutató keretében gyönyörködhettünk Tombácz Zsuzsa munkásságában, majd az általa felkért kollegák mesterműveiben. Az est első blokkjában találkozhattunk Bozsics Katalin, Hinterberger Máté, Jaksa Anikó, Kormány Eta, Kovács Alexandra, Presztóczki Veronika, maga Tombácz Zsuzsa és Váradi Katalin munkáival. A különböző trendek és stílusok megannyi variációját láthattuk – amelyek ugyan a nem túl hétköznapi viseletek kategóriájába tartoztak – de annál inkább egy sajátos és modern elemekkel teli világba kalauzoltak minket. Nem csak a stílusok közötti különbség volt szembetűnő, hanem a fodrászok személyiségének és kreativitásának differenciája is jól kirajzolódott a közönség számára.

Night of Excellence: fodrászmesterek bemutatója II.

Ezt követően egy fél órás szünet vette kezdetét, majd ezután folytatódott a divatgála programjainak sora. Az est második fele, a fodrász szakma szenzációjának egy másik oldalát mutatta be. A színpadon nem csak modellek, hanem a hajukat elkészítő elismert szakemberek is megjelentek – név szerint – Arató Krisztián, Csányi György és Dobcsányi Dániel. Miközben az utolsó simításokat is elvégezték az általuk készített frizurán, elmesélték, hogy mely dolgokból merítettek ihletet, és mely szakemberektől nyertek inspirációt egy-egy alkotás során. Mindannyian kiemelték, hogy sokszor nem is egy trend, vagy egy divat adta számukra az ötletet, sokkal inkább az általuk tisztelt kollegák munkássága.

A gála egyik legkülönlegesebb vendége csak mindezek után következett, ugyanis találkozhattunk Veress-Győri Sándorral és feleségével, akik majd 10 év londoni siker után hazatértek, és Sopronban megnyitották saját akadémiájukat. Elmesélték sikereiket, inspirációjukat, és idei kollekciójukba, a Pause-ba is bevezettek minket, amely a természetesség jegyében készült.

Night of Excellence: Sminkmesterek bemutatója

A rendezvény keretein belül Tombácz Zsuzsa nem csak és kizárólag fodrász kollégái, hanem profi sminkes társai előtt is lerótta tiszteletét. A make-up művészetének csodáit, Dudás Barbara, Kovács Barbara, Márki Bernadett, Sipos Zita és Palkó-Keresztes Virág alkotásai során fedezhettük fel, az ő bemutatóikkal zárult Zsuzsa családias és meghitt eseménye.

A divatgálának köszönhetően egy csodálatos közösség életébe nyerhettünk betekintést, egy pillanatra mi is részévé válhattunk az érzelmek és tapasztalatok kavalkádjának: fényjátékkal, táncbetétekkel, nyereményjátékkal, profi szakemberekkel, mosolyokkal és annál több szeretettel.

Zsuzsa Tombácz 40 finálé 😍✔️

Posted by Fodrászinfó on Saturday, November 25, 2017

Képek: Kristóf Anikó