Keresés

Patrick Cameron új projektjét is bemutatta az idei Salon International-en

A fellépésen az Access Long Hair is bemutatásra került.

Patrick Cameron bemutatóinak mindig sajátos vibe-ja van. A fantasztikus fodrászlegenda 2022-es Salon International fellépésén megintcsak csodálatos frizurákat alkotott, de idén új projektjét, az Access Long Hair-t is bemutatta a közönségnek. Mutatjuk, hogyan zajlott idén a Patrick Cameron show Londonban – maradj velünk!

Ha Salon International, akkor Patrick Cameron show

A Salon International évről évre ikonikus fodrászoknak és fodrászbrandeknek ad otthont. Vannak, akiknek nevei már gyakorlatilag egybeforrtak az eseménnyel, olyannyira, hogy nélkülük el sem tudnánk képzelni az egészet. Ilyen karakter például Patrick Cameron is, aki mindig képes minket lenyűgözni mérhetetlen precizitásával, technikai tudásával.

Természetesen idén is a maga utánozhatatlan stílusában osztotta meg velünk személyes praktikáit és tippjeit, miközben új projektjének koncepciójába is beavatott minket. Megtudtuk, hogy a Salon International Look & Learn show-ja az Access Long Hair kezdeményezésének az ugródeszkája.

Access Long Hair – újabb tanulási lehetőség a hosszú hajak mesterétől

Patrick Cameron az elmúlt években az online világban is behozta a lemaradását. A pandémia alatt heti rendszerességgel bejelentkezett Facebook- és Instagram-profilján, hogy élő Look & Learn-ökkel inspirálja fodrászkollégáit. A videósorozatnak az Education in Isolation címet adta. Gyakorlatilag ebből a projektből nőtte ki most magát az új kezdeményezése is az Access Long Hair.

Patrick Cameron show (Salon International 2022)

Az Access Long Hair szintén az élő bejelentkezések koncepciójára épül majd, aminek fókuszában az áll, hogy Patrick még többet adjon a tudásából a követőinek. “Az Access Long Hair legfőbb célja, hogy mindenkinek segíteni tudjak hozzáadni a saját készségeihez és tehetségéhez, illetve inspirációt nyújtsak azokból a tapasztalataimból, amikre az élet tanított (…)”Mindannyian azért dolgozunk, hogy pénzt keressünk, és mi sem jobb módja ennek, ha olyasmivel foglalkozunk, amit szeretünk. Csiszold a tudásod, gyakorolj és inspirálódj azoktól, akik körbevesznek téged.” – mesélte Patrick a Salon International színpadán.

A projektet úgy kell elképzelned, mint egy hosszú hajról szóló Netflixet, ahol több mint 300 step by step videót találsz majd. A tartalmak informatívak, szórakoztatóak és maximálisak lesznek, amik között a regisztrálók ingyenes, exkluzív kontenteket is elérhetnek.

Tudod, hogy ez mit jelent? Hogy az otthonod kényelméből tanulhatsz a világ egyik legtehetségesebb fodrászától! Mennyire menő már! No, de most lássuk azt is, hogy milyen frizurákat alkotott a mester a 2022-es Salon International-en!

Kollekciós fotók Patrick Cameron 2022-es bemutatójáról:

Forrás és képek: Salon International