Keresés

Innovatív hajápoló termékek otthonra: REDKEN Amino Mint & Big Blowout

Az innováció új terméke a REDKEN Amino Mint & Big Blowout.

Fontosnak tartod, hogy vendégeid mindig tisztában legyenek a legmodernebb hajápolókkal? Gyakran ajánlasz nekik olyan professzionális termékeket, amikkel ők is hozzá tudnak járulni a hajuk egészségéhez? Ha mindkét kérdésre igennel válaszoltál, akkor bizonyára azt is tudod, hogy ilyen szempontból is elengedhetetlen a naprakész szakmai tudás. Ezért is hoztunk most két olyan újdonságot, amiket te is, de a vendégköröd is imádni fog. Fedezd fel velünk a REDKEN Amino Mint sampon és a REDKEN Big Blowout hővédő zselé világát!

Otthon is professzionálisan

Szerencsére ma már egyre többen felismerik a professzionális termékhasználat jelentőségét, de még így is sokan vannak, akik inkább a drogériában szerzik be a hajápoló szereiket. Mi ugyan pontosan jól tudjuk, hogy a két választási lehetőség között mi a különbség, de vajon a vendégeid is tisztában vannak vele?

Úgy gondoljuk, hogy fodrászként a szolgáltatás részeként (a hajvágás és színváltoztatás mellett), mindig időt kell szánni arra is, hogy a másikat megfelelően edukáld. Ha a vendég megérti az otthoni – és egyben professzionális – hajápolás valódi pozitívumait, később eszébe sem fog többé jutni, hogy más megoldást keressen.

Cserébe, hogy te segítesz a vendégednek, mi neked segítünk az aktuális újdonságok bemutatásával. Most két terméket is hoztunk a REDKEN szortimentjéből, amik univerzális problémákra kínálnak egy-egy megoldási lehetőséget. Ha érdekel, hogy mit tud az Amino Mint és a Big Blowout névre keresztelt formula, akkor maradj velünk!

Egy mentakivonattal gazdagított formula: REDKEN Amino Mint

A REDKEN Amino Mint sampon célja, hogy a zsíros fejbőrt tisztítsa és ápolja, valamint hogy a hajhosszt hidratálja. Bárki, aki küzd a felsorolt problémák valamelyikével, nagyon fogja szeretni ezt az innovatív terméket. Technológiai hátteréről azt érdemes tudni, hogy az ápolószer a sok aminosav mellett mentakivonatot és szalicilsavat is tartalmaz. Míg az egyik antimikrobiális hatást fejt ki a fejbőrre, addig az utóbbi a viszkető, irritáló érzés megszüntetésében segít.

Emellett a kelátképző anyagokat tartalmazó, erősítő összetételének köszönhetően az Amino Mint hatékonyan eltávolítja a zsírosodást okozó felesleges faggyút, kitisztítja a pórusokat, és megerősíti a hajrostokat. A sampon polimerekkel is dúsított, ezért úgy képes táplálni a hajat, hogy közben nem nehezíti el, és még a pH-értéket is helyreállítja. Ha ismered és használod a Stemoxydine és az Anti-Hair Loss Aminexil kúrát, akkor azt is jegyezd meg, hogy az Amino Mint mindkettő előtt tökéletesen alkalmazható.

ELŐNYÖK:

  • Azonnal megtisztítja a fejbőrt, és eltávolítja róla a nem kívánt felesleges faggyút a kiszáradás veszélye nélkül.
  • Felfrissíti és táplálja a fejbőrt, miközben nyugtató hatásával csökkenti az irritációt.
  • Hidratálja a hajhosszt.
  • Kellemes menta, citrus és pézsma illata van.

ÍGY HASZNÁLD:

1. Nedves hajra vidd fel!

2. Masszírozó mozdulatokkal habosítsd fel, majd alaposan öblítsd le!

3. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal öblítsd ki!

4. Végül használj REDKEN-kondicionálót!

REDKEN AMINO MINT SAMPON HASZNÁLATA ELŐTT ÉS UTÁN:

Fodrászvélemény

Horváth Vivien, A-list Salon & Spa:

“Az Amino Mint sampon már az első pillanatban megfogott a friss menta illatával. Szeretem az újdonságokat magamon is tesztelni, és ez a termék nagyon kellemes, lágy, megnyugtató érzést nyújtott. A mentának köszönhetően frissíti és élénkíti a fejbőrt. Elsősorban azoknak ajánlom, akiknek vékonyszálú, gyorsan lelapuló és zsírosodásra hajlamos hajuk van, de mindennapos használatra is alkalmas, mert helyreállítja a haj és a fejbőr pH-értékét. Ez a termék nagyszerű újítása a REDKEN-nek; nagyon örülök, hogy végre az ilyen típusú problémával küzdő vendégeimnek is megoldást tudok nyújtani.”

Császár Dániel, Császár Hair NYC.:

“Vékonyszálú, de sűrű növésű hajtípussal rendelkező vendégek esetében jellemző leginkább, hogy a haj száraz, könnyen kócolódik és a fejbőr zsírosodásra is hajlamos. Ha valaki magára ismer és úgy érzi, szíve szerint minden nap megmosná a haját, az Amino Mint sampont neki találták ki! Eddigi tapasztalataim szerint a termékkel 1-2 nappal kitolható a hajmosás ideje a szokásoshoz képest. Festett hajnál ideálisan heti kétszer kell alkalmazni, de egy natúr hajnál ez akár heti három alkalom is lehet. Egyáltalán nem szárítja a hajat – sőt feltölti vízzel, hidratálja –, miközben eltávolítja a fejbőr felesleges zsírrétegeit. Férfiaknak kifejezetten ajánlom enyhén zsírosodó fejbőrre, de a hajformázó termék használata utáni hajmosáshoz is az Amino Mint samponját javaslom!”

A könnyen kezelhető haj garanciája: REDKEN Big Blowout

Csíped azokat a termékeket, amik minden hajtípuson jól működnek? Akkor a Big Blowout szárítást könnyítő és hővédő hajzselé nálad is nagy sikert fog aratni!

ELŐNYÖK:

  • Azonnal volument és textúrát ad a hajnak.
  • Selymes tapintást és természetes rugalmasságot biztosít a hajrostoknak.
  • Hővédelmet nyújt akár 230 °C-ig.
  • Ragyogó fényt ad a hajszálaknak.
  • Óvja a hajat a szöszösödéstől.

ÍGY HASZNÁLD:

1. Nedves vagy törölközőszáraz hajon alkalmazd!

2. Használd önmagában, vagy más styling termékkel kombinálva!

3. Miután bedolgoztad a hajba az anyagot, szárítsd meg!

REDKEN BIG BLOWOUT ZSELÉ HASZNÁLATA ELŐTT ÉS UTÁN:

Fodrászvélemény

Horváth Vivien, A-list Salon & Spa:

“Zselés állagának köszönhetően a Big Blowout beleolvad a hajba. Ezáltal azonnali volument és textúrát kölcsönöz, miközben selymessé és fényessé varázsolja a hajat. A termék könnyed összetétele természetes rugalmasságot biztosít: nem teszi “ropogóssá”, nem ragasztja össze, és nem nehezíti el a hajszálakat.”

Császár Dániel, Császár Hair NYC.:

“A Big Blowout vastagabb szálú hajaknál kifejezetten jól működik. Gyorsabban párolog a nedvesség a hajból, lerövidül a szárítási idő, és a kellemes illata miatt is sok vendég kedveli. Mindemellett pedig hajszárításkor kellő hővédelemet biztosít a hajszálaknak. Leginkább teljes kefés kiszárítás előtt alkalmazom, az esetek 90%-ban nedves hajra viszem fel. Minden hajmosás után, szárítás előtt érdemes kis mennyiségben használni – gyönyörű fényt ad a hajnak.”

Forrás és képek: REDKEN