Keresés

Redken Symposium 2019 - szubjektív élménybeszámoló Farkas Andreától

Farkas Andrea szubjektív élménybeszámolója Fodrászinfó köntösben!

2019 januárjában Las Vegas adott otthont a Redken Symposium-nak, ahol egy kétnapos show-, és oktatás sorozat vette kezdetét. A Redken hazai képviseletében Farkas Andrea, Galgóczy Zsuzsanna és Szücs Krisztián abban a szerencsében részesült, hogy ellátogathattak az impozáns rendezvényre. Erről mesélt nekünk Farkas Andrea. Szubjektív élménybeszámoló Fodrászinfó köntösben!

“Egy csipetnyi életérzés a Föld másik felén”

A Redken Symposium január 20 és 22 között került megrendezésre Las Vegas-ban. Farkas Andrea, Galgóczy Zsuzsanna és Szücs Krisztián abban a szerencsében részesült, hogy ellátogathatott a két napon keresztül tartó szakmai kiteljesedés és továbbképzés Kánaánjába. Idehaza mindhárman a Redken képviseletében alkotnak, tehát karrierjüket markánsan fémjelzi a márka filozófiája és szakmaisága. A rövid út alatt első állomásuk mégsem Vegas, hanem Los Angeles volt, ahol már közelebbről megismerkedhettek az amerikai stílusvilággal és egy “csipetnyi életérzéssel a Föld másik felén.”

Andi egyik legmeghatározóbb élményeként az indián rezervátumot említette, ahol megfigyelhette az igazi kék fénnyel csillogó fekete hajakat. Ennek különlegessége szintén a szakma miatt volt jelentős, mégpedig a Redken szőkítési alapjai miatt. Mindezen túl arról is beszámolt nekünk, hogy már önmagában az utcán lévő emberek egyinségének és stílusának megfigyelése is rengeteg pluszt hozott szakmai tudástárának kiszélesítéséhez.

Eszméletlen hangulat, üdvrivalgás, Redken Symposium 2019

A los angeles-i látogatás után elérkezett a várva várt Redken Symposium 2019, ahol a kapuk megnyitását üdvrivalgás kísérte. A hömpölgyő tömeg fokozatosan lepte el az Arénát, ahol a legkülönfélébb hajviseletek és öltözékek vették át a főszerepet. Így a hangulat már az első pillanattól garantált volt. A különböző országokból érkező kíváncsi fodrászok külön szektorokban foglalhattak helyet, hogy élvezzék a megnyitó show varázsát. A színpadot ezután ellepték a különböző színek és formák, Andiék megismerhették a Redken legnagyobb és legismertebb művészeinek kollekcióit. Rock ‘n’ Roll-ban és alternatív stílusokban nem volt hiány!

“Még most is kiráz a hideg, hogy megélhettem a Redken legnagyobb szakmai rendezvényét.”

A második nap látványosságban ugyanolyan módon, de tematikájában már másképpen építkezett, mint a megnyitó programsorozata. Már reggeltől kezdve 10-12 helyen látogathatóak voltak a Redken különböző előadásai és hands-on képzései. Tematikájukat tekintve is széleskörű tudást lehetett elsajátítani, amelynek fókuszában a média platformokon való megjelenés fontossága és a legújabb trendek álltak. “Még most is kiráz a hideg, hogy megélhettem a Redken legnagyobb szakmai rendezvényét.” – árulta el nekünk Farkas Andrea.

Redken Trend 2019 – továbbra is hódítanak a homogén színek

Persze, mindent mi sem árulhatunk el, hiszen áprilistól, a Redken képzésein mindenkinek lehetősége nyílik elsajátítani Andiék tudását, amelyet egyenesen Amerikából hoztak el nekünk. De annyit elmondhatunk, hogy a Redken palettáján továbbra is hódítanak

  • a homogén színek,
  • a szőke trendek,
  • a rövid -, és azon belül is a bob frizurák,
  • a highlights technikák és a minél egyszerűbben, kb. 3 lépésből elkészíthető balayage frizurák!
Farkas Andrea, Szücs Krisztián és Galgóczy Zsuzsanna a Redken Symposium-on

Szöveg és képek: Farkas Andrea