Keresés

Rövid női frizura trend 2018

Ez a rövid női frizura kollekció tökéletes inspiráció, ha elakadtál.

Csonka Tímea fodrász 2014 januárjában gondolt egy nagyot és elkészítette saját frizura kollekcióját, mely teljes mértékben a rövid hajakra épül. A képek és a bemutatott frizurák abszolút megfelelnek a mai divatnak is, ezért arra gondoltunk, visszanyúlunk hozzájuk és bemutatjuk nektek ezeket a hajakat inspirációként. Éljen a pixie: rövid női frizura kollekció 2018.

Csonka Tímea frizura kollekciójának inspirációja

„Sokan gondolják úgy, hogy a nőiesség elengedhetetlen velejárója a rövid haj. Mióta fodrász vagyok, én úgy látom, hogy a rövid haj jobban megmozgatja a fantáziámat, igyekszem olyan frizurákat alkotni, melyek mellett a vendégeim igazán nőiesek maradnak.

A múlt évben megálmodtam, hogy egy kis ízelítőt adnék nektek azokból a munkáimból, amelyeket a hétköznapjaimon alkotok.

A vendégeim, akik egyben a barátaim is, áldásukat adták rá és modellt ültek nekem, hogy ez a kollekció elkészülhessen.”

Rövid női frizura trend 2018

A kollekció érdekessége, hogy bár 2014-ben készült, a frizurák tökéletesen megállják helyüket a mai és a 2018-as hajdivatban is. A pixie és a rövid formák továbbra is divatosak és – mint Csonka Tímea mondja – éppen annyira nőiesek, mint a hosszabb frizurák. Éppen ezért bíztassuk arra vendégeinket, hogy merjenek a nekik jól álló rövid fazonokban is gondolkozni. Ehhez pedig kérjék ki fodrászuk tanácsát.

Nézd meg a a teljes rövid női frizura trend kollekciót itt!

Kreditek:

  • Fotó: Keglovics Judit, Laki Bertold
  • Stylist: Kernya Mariann
  • Smink: Nagy Mónika
  • Haj: Csonka Tímea