Keresés

Rövid frizurák 50 feletti nőknek

Csonka Timi frizurakollekció 2018 – az igazi nő 50 felett is nő!

Nem csak a húsz éveseké a világ, mi több, a nő ötven évesen válik igazán nővé! Csonka Tímea fodrász legújabb női frizurakollekcióját ez a gondolat inspirálta. A Wella oktatófodrásza sosem rejtette véka alá, hogy rajong a női rövid frizurákért, mi több, most kiderült, hogy az 50-es korosztály különösen a kedvence. Itt az ideje inspirálódni, ugyanis egy igazán megható trendanyag következik egy igazán gyönyörű hölgykoszorúval!

Rövid frizurák 50 feletti nőknek

A hölgyek sugároznak, a frizurák dominálnak, a nőiség kiteljesedik. Csonka Timi vadonatúj kollekcióját az ötvenes női korosztály inspirálta, mert saját elmondása szerint ők az a réteg, akikkel tökéletes a munka. Nemcsak bölcsességük és tapasztalataik tesznek hozzá ehhez az élményhez, sokkal inkább az, hogy ilyen korban a nő már megtalálja saját maga stílusát, a saját hajszínét, és ami a legfontosabb, nem válnak tömegcikké, mint oly sokan fiatalon.

Timi fontosnak tartja, hogy munkájával (a frizurák elkészítésével) önbizalmat adjon az embereknek, és elsősorban ne csak a fiataloknak, hiszen 20-30 év felett sem áll meg az élet. Sőt! Mindenki számára kijár a boldogság, mindenki boldog akar lenni, és ha még rohan is az idő, egy nő mindenkor nő marad. Mi más tehetne többet hozzá, mint egy gyönyörű frizura?!

Frizurainspiráció 50 feletti nőknek

Csonka Timit leginkább édesanyja személyisége és kisugárzása insprálja:

További 50+ női frizurák Hajas László bemutatójában

Kattints ide!

Szöveg és képek: Csonka Tímea