Keresés

Schwarzkopf Professional hajtrend: Essential Looks kollekció újratöltve

Inspirálódj a Schwarzkopf Professional hajtrend segítségével!

Lehet, hogy az elmúlt időszakban sok minden változik körülöttünk, de egy valami továbbra is biztos marad, még pedig, hogy a Schwarzkopf Professional hajtrend időről időre elhozza az innovációt, az inspirációt és a kreativitást az életünkbe! Az Essential Looks összeállítások mindig a legújabb trendek meghatározására fókuszálnak. Ezúttal a brand nagyágyúi a Royal Glory kollekcióval mutatják be, hogy mitől lesz valami divatos frizura – görgess tovább!

Schwarzkopf Professional hajtrend: Essential Looks újratöltve

A Schwarzkopf Professional Essential Looks Royal Glory kollekció a színek átalakító erejét ünnepli a trendjeivel. A márka jól ismert nemzetközi nagykövetei – Tyler Johnston, Lesley Jennison és Edoardo Paludo –, illetve a brand partnere, Jack Howard mellett az idei szezonban új tehetségek is alkottak a folyamatosan megjelenő trendanyag összeállításakor. A kreatív utazáson ezúttal részt vett Randolph Gray, Viola Landsky és a kirobbanóan tehetséges Shy + Flo páros is. Szerintünk ez a kollekció most sok felszabadult percet hoz majd, hiszen minden alkotó karaktere, szakmaisága visszatükrőzödik a fotókon.

ROYAL GLORY LOOK NO.1. – MAGICAL WHIMSY

A Magical Whimsy look váratlan kontrasztokban, szélsőséges árnyalatokban és drámai sziluettekben fedi fel alkotójának karakterét. A megjelenésről árulkodik, hogy nem a múltba, hanem a jövőbe tekint, és modern atmoszférát teremt az egyébként a rövid, pontos, éles klasszikus formának. Ilyen, amikor a drámaiság, a hatalom és az erő összpontosul egy frizurában.

KIFUTÓ LOOK:

Szőke alappal kezdve, Viola Landsky az úgynevezett #triangularplacement (háromszög alakú fóliás elhelyezések) technikát alkalmazta, hogy púderes, egymásba olvadó tónusokat vigyen fel az ezüst, a pasztell-lila és a halványszőke árnyalatok keverékével. Szinte nem is lehet meghatározni, hogy hol ér véget az egyik árnyalat, és hol kezdődik a másik: a végeredmény pedig egy gyönyörű, magasfényű, irizáló frizura, aminek pasztell-szerű mélységei vannak.

 • Vágás: Tyler Johnston, nemzetközi nagykövet (@tylerjohnstonhair)
 • Festés: Viola Landsky, IGORA ROYAL colorist, (@violandsky)
 • Árnyalatok: IGORA ROYAL HIGHLIFTS 12-1, 12-2. IGORA ROYAL 9.5-49, 0-99.
Schwarzkopf Professional hajtrend: Magical Whimsy kifutó look

SZALON LOOK:

A hamvas és matt színek szinte életre kelnek a pasztell hatású lila alá rejtett, visszafogott baracktónusok játékának köszönhetően. Lesley Jennison a színeket szabadkézzel az ún. #faceframing (arcot keretező) technikát alkalmazva hozta létre. Az ezüstös tincsek az arcnak keretet, a frizurának pedig egy keretet adnak.

 • Vágás: Tyler Johnston, nemzetközi nagykövet
 • Festés: Lesley Jennison, nemzetközi colour nagykövet (@lesleyjennison)
 • Árnyalatok: IGORA ROYAL 8-84, 9-7, 8-11, 0-99, 8-21, 9-24, IGORA ROYAL Pastelfier, IGORA VARIO BLOND Plus, IGORA VIBRANCE 9,5-21
Royal Glory: Magical Whimsy szalon look

ROYAL GLORY LOOK NO.2. – BACK TO CLASSICS

A kifutókon az új feminizmus (#newfeminity) van kialakulóban, amely a klasszikusokból merít, és mégis az egyszerűségre törekszik: tartást és modernitást hirdet. A mai szemlélet, amely a Dior legendás New Look-jával kezdődött, kifinomult magabiztosságot és könnyed, mégis ápolt megjelenést közvetít.

KIFUTÓ LOOK:

A barna hajszín mindig kifinomult, de ennek a frizurának az igazi sokszínűségét a kócos fazon modern és csillogó változata hozza meg.

 • Vágás: Tyler Johnston, Nemzetközi Nagykövet
 • Festés: Lesley Jennison, Nemzetközi Colour Nagykövet
 • Árnyalatok: – IGORA ROYAL 8-65, 4-6, 5-65. IGORA ROYAL ABSOLUTES SILVERWHITE Grey Lilac, IGORA VARIO BLOND Plus
Schwarzkopf Professional hajtrend: Back to Classics kifutó look

SZALON LOOK:

Ha bárkinek is bizonyítékra lenne szüksége, hogy a hosszú, barna haj is lehet többdimenziós, ragyogóan fényes és szenzációs, az itt és most megtalálja!

 • Vágás: Tyler Johnston, nemzetközi nagykövet
 • Festés: Randolph Gray, IGORA ROYAL colourist (@randolphgray)
 • Árnyalatok: IGORA ROYAL 9-98, 7-76, 5-6, IGORA ROYAL Pastelfier
Schwarzkopf Professional hajtrend: Back to Classics szalon look

SZALON LOOK II.

A réteges, vállig érő hossz kialakítása után Tyler Johnston egy teljesen modern, dús frizurát teremtett, amely csodálatos esést és textúrát ad a hajnak.

 • Vágás: Tyler Johnston, nemzetközi nagykövet
 • Festés: Jack Howard (@jackhowardcolor)
 • Árnyalatok: IGORA ROYAL 5-0, 7-48, 8-11.
Schwarzkopf Professional hajtrend: Back to Classics szalon look II.

ROYAL GLORY LOOK NO.3. – ARTFUL FEELING

A kreativitás mindig elsődleges a fodrászatban. Napjainkban egyre nagyobb teret nyernek maguknak a kézműves és a batikolásos technikák, amelyek sokkal inkább a textúráról és a díszítésről szólnak, mintsem az egyszerű mintákról. Ez egy nagyon szabad stílusú, álmodozó és absztrakt szellemiség. Az Artful Feeling lookok az egyedit választják a tömeggyártott, készre formált termékek helyett, és az egyént és az önkifejezést állítják a megjelenés fókuszába. Ami pedig a frizurákat illeti, a hullámos, dús hatású tincsek a vörös, arany és a bézs lágyan váltakozó árnyalataiban ragyognak.

KIFUTÓ LOOK:

Az állig érő haj egyébként is egy vagány frizura, de Tyler Johnstonnak ezt a stílust is sikerült még felturbózni. A hullámosított részek ugyanis textúrát adnak az attraktív színkavalkádnak.

 • Vágás: Tyler Johnston, nemzetközi nagykövet
 • Festés: Lesley Jennison, nemzetközi nolour nagykövet
 • Árnyalatok: IGORA VIBRANCE 0-00, 0-88, 9.5-49, 9-7, 5-88. IGORA ROYAL Pastelfier
Schwarzkopf Professional hajtrend: Artful Feeling kifutó look

SZALON LOOK:

A csodálatos göndör hajat Tyler Johnston egyszerűen csak megigazította és bolondossá tette, hogy a haj mindenhol egészséges mivoltában tudjon tündökölni.

 • Vágás: Tyler Johnston, nemzetközi nagykövet
 • Festés: Edoardo Paludo nemzetközi colour nagykövet, (@edoardopaludo)
 • Árnyalatok: IGORA ROYAL 6-88, 8-77, 0-89, 8-84, 9-98, IGORA ROYAL Pastelfier
Schwarzkopf Professional hajtrend: Artful Feeling szalon look I.

SZALON LOOK II.

Ez a batikolt hatás által inspirált frizura a kreativitást ünnepli: válaszd az egyedit, álmodj mindig valami egészen újat!

 • Vágás: Tyler Johnston, nemzetközi nagykövet
 • Festés: Shy + Flo Knittel IGORA ROYAL coloristok (@shyandflo)
 • Árnyalatok: IGORA ROYAL 8-21, 8-0, 5-4, 4-46, 6-46, 7-55, 0-55, IGORA VARIO BLOND Plus, Chroma ID Yellow, Blue
Schwarzkopf Professional hajtrend: Artful Feeling szalon look II.

Essential Looks honlap

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional