Keresés

IGORA VIBRANCE újratöltve - a Schwarzkopf Professional legkorszerűbb féltartós hajfestéke

Ismerd meg velünk a megújult Igora Vibrance termékcsaládot!

A Schwarzkopf Professional IGORA termékei már 50 éve töretlenül jelen vannak a piacon, így nem véletlen, hogy a cég vezetőmárkájává vált. A korszerűsítésre azonban mindig szükség van, így született meg az új IGORA VIBRANCE! A Schwarzkopf Professional tehát újraértelmezte a féltartós hajfesték fogalmát. De hogy miben más ez a termékcsalád? Olvass tovább a részletekért!

Az új IGORA VIBRANCE születése

A Schwarzkopf Professional legújabb fejlesztése a mai közösségi média hatásaira reflektál. A vendégek ugyanis szeretik követni a celebeket, sztárokat és rengeteg platform áll rendelkezésükre, hogy inspirálódhassanak. Ennek következménye nem más, minthogy a hajszínt sokszor egy adott öltözékhez képesek variálni, így a fodrászoknak mindig résen kell lenniük. Minél gyorsabb átalakítás, de a lehető legtermészetesebb módon, és persze úgy, hogy a haj ne sérüljön. Az új IGORA VIBRANCE erre ad választ, illetve egy olyan megoldási lehetőséget, amely a szakember életét megkönnyíti, a vendégét pedig még boldogabbá teszi!

IGORA VIBRANCE újratöltve!

Az IGORA VIBRANCE minden olyan szakember számára tökéletes megoldást nyújt, akik valami többre vágynak, legyen szó

  • nagyobb teljesítményről: akár 100%-kal erősebb fényességet ad a hajnak és az új Moisture Protecting Complex formulának köszönhetően a haj védelme is megnövekedik
  • nagyobb kényelemről: az új folyékony formula 1:1 keverési arányának köszönhetően a festék egyszerűbben kikeverhető és felvihető
  • több felhasználási módról: a folyékony féltartós hajfestékkel a tiéd a választás, hogy zselé vagy krém halmazállapotú festékkel szeretnél dolgozni; tapasztald meg a gyors felvitellel járó előnyöket, a precízebb felvitelhez válaszd a krém alapú festéket
  • több választási lehetőségről: a féltartós színszolgáltatások teljes választéka elérhető (duál applikáció, szín-a-színben festés, pasztell árnyalás, divatszínek, semlegesítés/színkorrekció, színfrissítés, tiszta fény szolgáltatás) az IGORA ROYAL árnyalatokkal tökéletesen harmonizáló 68 árnyalat bármelyikével.

A technológia

Az AQUAXYL™ technológiával előállított Moisture Protecting Complexnek köszönhetően az IGORA VIBRANCE különösen gyengéd a hajhoz a féltartós festési folyamat során. Az innovatív technológia ellenőrzése alatt tartja a haj belső hidratáltsági szintjét, egyúttal stabilizálja a hajrostok belső szerkezetét – ezáltal megvédi a hajat a töredezettségtől és megfelelő alapot szolgáltat az egyenletes színeredményekhez. A B3 és B5 vitaminokkal gazdagított alkoholmentes formula megóvja a hajfelszínt, hogy az egészségesen tündökölhessen.

IGORA VIBRANCE termék és szolgáltatás

TERMÉKKÍNÁLAT

A termékkínálat jelenleg 68 IGORA VIBRANCE árnyalatot tartalmaz, beleértve a sokoldalú IGORA VIBRANCE Clear 0-00-t, egy nem pigmentált formulát. Lehetőséget nyújt, hogy akár önálló hajfény szolgáltatásként kiajánljuk, bármely színszolgáltatás után fény szolgáltatásként használjuk, de az IGORA VIBRANCE árnyalatok hígításához, mélységük és intenzitásuk csökkentéséhez, valamint a pasztell árnyalatok megalkotásához is alkalmazhatjuk.

A korszakalkotó Aktivátor rendszer használatával a fodrászok tetszés szerint választhatnak a gél és a krém halmazállapot között:

  • Az IGORA VIBRANCE Aktivátor gél egy zselésítő komponenst tartalmaz, ami egyedi gél állagúvá változtatja az eredeti halmazállapotot – ideális a flakonos felvitelhez vagy a gyors szolgáltatásokhoz a fejmosónál.
  • Az IGORA VIBRANCE Aktivátor folyadék egy különleges sűrítő anyagot tartalmaz, amely a folyékony halmazállapotot krémmé változtatja – tökéletes választás a gyorsabb és egyszerűbb felvitelhez.

5+1 IGORA VIBRANCE SZOLGÁLTATÁS

[1] BREAK THE BRASS

semlegesítő szín-a-színben festés a tökéletes szőke eredményekért

[2] PAINT ME PASTEL

játékos végeredmény a sokoldalú pasztell árnyalásoknak köszönhetően

[3] RUNWAY REBEL

lenyűgőzően merész fashion árnyalás a látványos külsőért

[4] GLOSS BOSS

fény technikával kiegészített balayage a kimagasló ragyogásért

[5] TEMPTING TONES

élénk színpanel egy extravagáns végeredményért

[5+1] ONE TWO GORGEOUS

teljes színfrissítés, ellenállhatatlan fénnyel

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional Hungary