Keresés

Scalp Clinix kerekasztal-beszélgetés szakorvos és fodrász szemszögből

Megmutatjuk, hogyan csatlakozhatsz be a következő Scalp Clinix kerekasztal-beszélgetésbe!

Még épphogy átléptünk 2022-be, de már most számos izgalmas megmozdulást láthattunk a fodrász szférában. Ezek között az egyik kedvencünk a Schwarzkopf Professional legújabb kezdeményezése, ami egy olyan videósorozat, amiben szakmai beszélgetések során ismerhetjük meg még mélyebbről a haj– és fejbőrápolás világát. A Scalp Clinix kerekasztal-beszélgetés első két adása visszanézhető, de mi most arra buzdítunk, hogy a soron következő részbe bekapcsolódj – nézd csak!

Központban a haj– és a fejbőr egészsége

A Schwarzkopf Professional 2022 kezdetén indított egy három részből álló kerekasztal-beszélgetést a Facebookon, ami a leggyakoribb fejbőrproblémákat, valamint ezeknek a lehetséges kiváltó okait járja körbe egy bőrgyógyász, illetve a brand oktatófodrászainak bevonásával. A videósorozatban felmerülő témakörök mind a szakmai közönségnek, mind a vendégeknek hasznos elméleti és gyakorlati tudást biztosítanak, ami segítségével a mindennapos ápolási folyamatok sokkal rutinosabbá és szakszerűbbé válhatnak.

Éppen ezért úgy gondoljuk, hogy mindenki számára érdekes lehet a soron következő rész, amihez nincs másra szükség, mint beírni a naptárba a dátumot, és aznap kényelembe helyezni magad a kanapén! Ha fodrászként olvasod a felhívást, oszd meg vendégeiddel is az online eseményt, és tanuljatok együtt! Ahhoz, hogy teljesen naprakész tudj maradni, érdemes visszanézni a korábbi adásokat, amiknek a linkjeit máris megosztjuk veled!

SAVE THE DATE – Scalp Clinix kerekasztal-beszélgetés

  • Dátum: 2022. január 17.
  • Kezdés: 19:00
  • Facebook-esemény: ITT

SCALP CLINIX KEREKASZTAL-BESZÉLGETÉS ELSŐ ADÁS:

Scalp Clinix

Scalp Clinix videósorozatunk 1. részében megismerhettük napjaink leggyakoribb fejbőrproblémáit szakorvos és fodrász szemszögből is.👩🏼‍⚕️💇 Tarts velünk a következő részben is!💙 Scalp Clinix szalonok listája: https://www.szinezdujra.com/blog/scalp-clinix#szalonlista

Posted by Schwarzkopf Professional on Friday, January 7, 2022

SCALP CLINIX KEREKASZTAL-BESZÉLGETÉS MÁSODIK ADÁS:

Scalp Clinix 2. Rész

Scalp Clinix 2. Rész (A videóban elhangzó beszélgetés előre rögzített.) Scalp Clinix szalonok listája: https://www.szinezdujra.com/blog/scalp-clinix#szalonlista

Posted by Schwarzkopf Professional on Monday, January 10, 2022

Forrás: Schwarzkopf Professional