Keresés

Shades EQ Bonder Inside: egy lépésben árnyalja és ápolja a hajat

A Shades EQ Bonder Inside névre keresztelt színező háttérinformációiért érdemes tovább olvasni!

Egy lépésben árnyal, és segít megerősíteni az igénybe vett hajat – kíváncsi vagy, hogy mi lehet ez? Nem más, mint a REDKEN-szortiment újdonsült féltartós színezője, a Shades EQ Bonder Inside, ami a hatékony működése mellett plusz szolgáltatásokat is biztosít vendégeidnek. Ismerd meg velünk a termék legfontosabb háttérinformációit!

Íme a bonder technológiával ellátott féltartós színező, a Shades EQ Bonder Inside

A Shades EQ Bonder Inside egy folyékony, savas pH-értékű, féltartós színező, ami beépített bonder technológiával rendelkezik. Hatékony kondicionálást biztosító, ammóniamentes összetételével kivételesen ragyogóvá és ápolttá teszi a hajat, de ami talán a legjobb, hogy a rendkívül igénybe vett hajat is képes regenerálni. A Shades EQ Bonder Inside a Shades EQ Gloss színezőkkel azonos rendszert képvisel, azonban összetételében minimálisan eltér: picit savasabb és beépített hajkötésvédőt is tartalmaz. Szerencsére a két szortiment kompatibilis egymással, tehát a Shades EQ Bonder Inside minden árnyalata keverhető és variálható a Shades EQ Gloss színeivel. Az új szortiment legjobb tulajdonsága:

  • a kettő az egyben formulája, miszerint egyszerre árnyalja és védi a hajszerkezetet;
  • az összetétele, amiben megtalálható a taurin és a citromsav is (egymás hatását fokozva erősítik a hajszálakat);
  • a hatékonysága, mert segít helyreállítani a porozitást;
  • az egyedülállósága, ugyanis beépített hajkötésvédőjének hála, nincs szükség egyéb adalékanyagokra a haj árnyalása során.

ÍGY HASZNÁLD A REDKEN SHADES EQ BONDER INSIDE-OT:

  • Keverési arány: 1:1
  • Előhívó: Shades EQ Processing Solution vagy Shades EQ Processing Solution Gel
  • Hatóidő: 20 perc

Egy hajszínező, ami ápolóként viselkedik

Minden, amit még tudnod kell a REDKEN újdonságáról

  • A Shades EQ Bonder Inside árnyalatok csak a Crystal Clear árnyalattal keverhetők a színintenzitás csökkentése vagy az árnyalat világosítása céljából. A keverékhez kizárólag Shades EQ Processing Solution vagy Shades EQ Processing Solution Gel előhívó alkalmazható.
  • A Shades EQ Bonder Inside Crystal Clear hozzáadásával a haj még fényesebb és erősebb lesz. A Shades EQ Bonder Inside Crystal Clear csak a Shades EQ Bonder Inside árnyalatokkal alkalmazható, mert a Shades EQ Bonder Inside Clear árnyalata a Shades EQ-val vagy más színezővel kikeverve elveszíti hajkötésvédő hatását.

MEGJEGYZÉS: Az optimális átitatás és a színeredmény tartóssága érdekében a REDKEN a 20 perces standard hatóidő alkalmazását javasolja. Világosabb színeredmények eléréséhez a keverékek hígítása ajánlott, nem pedig a hatóidő csökkentése.

5+2 szalonszolgáltatás a Shades EQ Bonder Inside erejével

#1 GLOSS – Fokozza a haj fényét, és ápolja a hajat, bármilyen hajtípus esetén. Göndör hajú vendégek számára is megfelelő.

#2 ÁRNYALÁS – A termék a haj színezéséhez vagy egy intenzívebb árnyalat eléréséhez egyaránt alkalmazható természetes és festett hajon.

#3 SZÍNFRISSÍTÉS – Az újdonság a hajhossz és a hajvégek (2. és 3. zóna) színének felfrissítésére is képs, a hajtő (1. zóna) tartós hajfestékkel történő egyidejű festése mellett. Melírszínek frissítésére, illetve igénybe vett haj regenerálására is alkalmas.

#4 SZÍNKORREKCIÓ – Segít korrigálni az egyenetlen, rezes vagy túlságosan vibráló árnyalatokat az igénybe vett hajon.

#5 DIMENZIONÁLT SZÍNHATÁS – A Shades EQ Gloss Processing Solution Gel együttes alkalmazásával, dimenzionált hatás érhető el a ráhúzásos technikával készített sötétebb melírok alkotása során. Precízen lehet felvinni, ezért alkalmas a kontrasztos hajfestésekre és a kontúrok készítésére.

#5+1 ŐSZHAJFEDÉS – úgy fedi az ősz hajat, hogy közben a természetes pigmenteket nem világosítja fel.

#5+2 CRYSTAL CLEAR – Pigmentálás nélkül fokozza a haj fényét; igénybe vett haj esetén is. Képes csökkenti a keverék színintenzitását, és lágyabbá tudja tenni az árnyalatokat.

Magyarország REDKEN fodrászai

GALGÓCZY ZSUZSANNA, A-LIST SALON & SPA, REDKEN ARTIST

“Azt gondolom, minden fodrász kelléktárában ott a helye. Már az applikáció első pillanatában – amikor felvesszük a hajra a terméket –, érezni lehet a hajszálakra gyakorolt hatását a savas pH-nak köszönhetően, mert selymesebbé válik a hajfelszín az ujjaink között. A zselés állagának köszönhetően kényelmes és könnyű vele dolgozni, gyorsan fel lehet juttatni a hajra. Fantasztikusnak tartom, igazi szerelem ami nélkül lehet, de nem érdemes élni.”

FARKAS ANDREA, FARKAS HAIR SALON & ACADEMY, REDKEN ARTIST

“A Shades EQ Bonder Inside az a típusú termék, ami az árnyalatok széles választékát biztosítja a 9-es és a 10-es színmélységek színezéséhez, emellett pedig ápoló hatásának köszönhetően még magasabb szintre emeli a hajszínezést. A savas pH-nak és a kötéserősítőnek hála, a hajrostok megóvása és megerősítése a fő szempont a szín kialakítása mellett. A leglátványosabb hatása a haj nagyon magas fényvisszaverő képességében mutatkozik meg, de a vendégeim emellett a hajszálak sokkal puhább tapinthatóságát szokták még kiemelni. Számomra a tökéletes végeredmény garanciája.”

DÁVID KITTI HAIRSTYLIST

“A legjobb anyag, amivel eddig valaha dolgoztam. Mindig is meg voltam elégedve a Redkennel, de ez a termék új dimenziót nyitott a színezés és az ápolás világában. Erősebb, fényesebb, csillogóbb és élettel telibb lesz tőle a haj. A citromsavnak és a taurinnak köszönhetően megvédi az érzékeny hajszálakat a szőkítés után. Csökkenti a lúgosságot és optimalizálja a pH-t a hajszálakban. Szeretem, hogy a felvitele gyors és egyszerű, a végeredmény pedig magáért beszél.”

CSÉCSEI ZITA, JEAN LOUIS DAVID

A Shades EQ évek óta fontos szerepet játszik szalonjaink életében, az pedig, hogy most kötéserősítő hatóanyaggal bővült a termék, csak hab a tortán ahhoz, hogy a legmagasabb színvonalon végezhessük munkánkat. A Shades EQ Bonder Inside egy nagyon könnyen és gyorsan felhelyezhető termék, ráadásul a különböző állagú előhívók segítségével személyre szabható, ahhoz mérten, hogy éppen milyen technikához szeretnék használni. Ezen felül nem igényel hosszú hatóidőt, és mindig megbízható gyönyörű a végeredmény.”

TERNYÁK KATA, IMAGINE SALON

“A Shades EQ féltartós hajszínező számomra eddig is nagyon nagy kedvenc volt. A SEQ Bonder Inside viszont nem csak színélményben, hanem a hajak ápoltságára vonatkozóan is hatékony eszközt biztosít számunkra. Nagy segítség nekünk, mert így azok a vendégek is bátrabban próbálnak ki új színeket, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a hajszálak minőségének megóvása és a színváltoztatás mértéke között. Nagy előny számunkra, hogy nem kell feladni az eddigi árnyalatok használatát, hiszen tökéletesen kombinálható a klasszikus és az új termék. Azok a vendégek, akik eddig elzárkóztak, vagy idő hiányában nem tudták igénybe venni a hajápoló kezeléseket, így egy lépésben a színezéssel ezt is megkaphatják rövid idő alatt. A Shades EQ Bonder Inside számomra tökéletes eszköz a szőkítések utáni árnyalások, a színek tökéletesítése, valamint a két szőkítés közti színfrissítések kapcsán is.”

Forrás és képek: REDKEN