Keresés

Szilveszteri csillám hajtrend 2018 - készítsd el magad és ragyogj az év utolsó napján is!

Szilveszteri csillám hajtrend 2018 – ragyogj át te is az újévbe!

Az év utolsó napján nincs más vágyunk, mint kiereszteni a fáradt gőzt, mégpedig úgy és olyan módon, ahogy az hozzánk a legközelebb áll. Valljuk be, ez sok esetben fergeteges bulikba torkollik, úgyhogy jobb mindenre felkészülni! A party-felszerelés elengedhetetlen eleme pedig mi más lenne, mint a csillám! Készítsd el saját szilveszteri frizurádat, ragyogj és bulizz egy jót az év utolsó napján is!

Szilveszteri csillám hajtrend 2018 – készítsd el magad és ragyogj az év utolsó napján is!

A szilveszter gyakorlatilag egy olyan ünnepnap, amikor teljesen szabadon kezelhetjük frizuránkat. Nem kell, hogy kötelezően konty legyen, copf, vagy minimalista letisztultság – persze, ezek is alternatívák -, de talán a megszokottnál jobban elengedhetjük magunkat. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy egy otthon könnyen elkészíthető, party-outfithez passzoló ötletet tárunk elétek, amelyhez egyszerű alapanyagok, és annál kevesebb fodrászathoz való értés szükséges!

Nem kifejezetten újdonság, sőt, meg merném kockáztatni, hogy minden kislány, fiatal hölgy, majd nő életében megjelentek már valahol a csillámok. Először egy kedves póni képében, majd egy pubertás kori szexi ruhában, később pedig egy elegáns női sminkben, körömben stb. (Természetesen a sorrend mindenki számára felcserélhető! 🙂 ) De hogyan varázsoljunk flittereket, glittereket és csillogást a frizuránkba? Igazából pofon egyszerűen, mutatjuk!

Első lépés: alapanyagok beszerzése

Íme egy mini-bevásárlólista a szilveszteri frizurád elkészítéséhez:

  • 1 db keverőtál
  • 1 db ecset
  • 1 db jó erős zselé
  • csillámpor abban a színben, amely hozzád a legközelebb áll
  • + apró csillagos matricák, ha szereted fokozni a hangulatot

Második lépés: a haj előkészítése

Miután megvásároltad a szilveszteri hajhoz szükséges alapokat, a zselét és a csillámot a számodra megfelelő arányban összekeverted, elérkeztél a hajad előkészítéséhez. Természetesen ez attól is függ, hogy mit tartasz saját magad számára előnyösnek: egy elegáns oldalválasztékot, vagy egy középen elválasztott frizurát. Ezután pedig jöhet a következő dilemma: kiengedett haj, egyenes/hullámos, copfos/kontyos/fonatos, vagy mindezeknek a keveréke?

Íme, néhány inspiráció:

#1 ROMANTIKUS-ARANYHAJAS-CSILLÁMOS-FONATOS-HULLÁMOS

#2 MINIMALISTA-CSILLÁMOS

#3 KONTYOS-FONATOS-KÖZÉPEN VÁLASZTÉKOS-CSILLÁMOS

#4 MINDENFÉLE CSILLÁMOS MINDENFÉLE MEGOLDÁSSAL

Harmadik lépés: a kiválasztott alternatíva elkészítése

Az inspirációkból is látható, hogy egészen sokféle módon és mennyiségben használhatjuk mind a csillámot és mind a frizuránkat. Minél kevésbé feltűnő megjelenést szeretnénk elérni, annál kevesebb port keverjünk bele a zselébe, hogy éppen csak megcsillanjon néha egy-egy szem a bulifényben. Jó tanácsként fontos megemlíteni, hogy a sötétebb hajban jobban dominálnak az erősebb kékesebb, és extrém ezüst színek, hiszen ebben az esetben talán a minimalizmus kellemetlen félreértéseket szülhet. Nem mindegy, hogy messziről korpásnak, vagy ultra-menőnek látjuk a másik haját!

Tipp: ne ijedj meg a képek láttán, hogy “márpedig én ilyet nem tudok fonni!” Rengeteg tutorial videó lesz a segítségedre a különböző platformokon! Inspirálódásképpen itt van például ez, ahol jól megfigyelhetjük egy elsőre bonyolultnak tűnő, de korántsem megvalósíthatatlan fonat elkészítését:

Negyedik lépés: a csillám felhasználása

Ha a keverőtáladban már megalkottad a szerinted “ennyi még jól mutat a hajamon” és “ez a szín jól fog passzolni a ruhámhoz” csillám-masszát, már csak el kell döntened, hogy a hajtövedre, a választékokodra, vagy éppen a haj egy nagyobb felületére viszed fel az anyagot. Nyilván az utóbbi sokkal feltűnőbb, míg a választéknál lehet szolidan és egyaránt extravagánsan kezelni a csillámot. Szerintünk mindkettő jól néz ki, a lényeg, hogy viselője úgy pompázzon benne, mintha az a világ legtermészetesebb dolga volna!

Ötödik lépés: 1000%-os ereszd el a hajam

Ide túl sokat nem szándékoztunk írni, csak pont annyit, ahogyan kezdtük: csillogj, ragyogj és bulizz egy hatalmasat 2018 utolsó napján is!

Fodrászinfóban gazdag boldog új évet kívánunk minden kedves olvasónknak! 🙂

Képek: Nőkorszak, Bronson, Pinterest

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)