Keresés

Színkorrekciós samponokkal köszönti az új évet a L'Oréal Professionnel

Termékbemutató következik: A L’Oréal színkorrekciós samponok!

Már nagyon vártuk, hogy újra valami olyan terméket ismertessünk meg veletek, ami nemcsak nektek szakembereknek, hanem a vendégeiteknek is egy innovatív megoldást nyújt. A L’Oréal Professionnel az új évet egy hiánypótló szortiment, a Chroma Crème bevezetésével indította – a színkorrekciós samponok újragondolt termékcsaládját hozta el számunkra. Kíváncsi vagy, hogy miben rejlik az újdonságok korszerűsége? Ha továbbgörgetsz, akkor minden informatív tudnivalót megtalálsz!

Túl a lila samponon: professzionális színkorrekció és ápolás

Napjainkban a piacon fellelhető színkorrekciós samponok többsége lila színű sampon, hiszen egy mítoszként terjed, hogy ez a típus szinte képes az összes nem kívánt árnyalat semlegesítésére. A teljes igazság pedig az, hogy kizárólag a szőke hajakon működik és a sötétebb árnyalatoknál egyáltalán nem nyújt megoldást, ha a semlegesítés a cél. A L’Oréal Professionnel ezúttal ennek a hiányosságnak a kezelését célozta meg, és hozta el ezért a Chroma Crème színkorrekciós samponok széles választékát, amik ráadásul professzionálisan és intenzíven ápolják is a hajat. Ennek köszönhetően ma már a világosbarnák, a sötétbarnák és a fekete hajúak számára egyaránt elérhetők azok a termékek, amik a kívánt hűvös árnyalat tartósságát hosszabb távon fenntartják.

A Chroma Crème színkorrekciós samponok progresszív formulái személyre szabott megoldást nyújtanak

A Chroma Crème samponok a L’Oréal Professionnel Paris márka festéklaboratóriumai és a hajápolási hatóanyagokat kutató laboratóriumai közötti egyedülálló együttműködés eredményeként születtek meg. A két labor munkatársai tehát közösen fejlesztettek ki egy olyan kettős emulzióval rendelkező, exkluzív technológiát, amely a haj leginkább sérült és porózus területeit megcélozva, hígabb és homogénebb összetételével kimagasló színkorrekciót biztosít, és intenzívebb ápolást nyújt a festett hajnak.

A SZÍNKORREKCIÓS SAMPONOK ELŐNYEI:

  • egyenletes semlegesítés még a legporózusabb területeken is
  • a haj leginkább sérült és legporózusabb területeit célzó maximális ápolás
  • akár háromszor intenzívebb fény

HASZNÁLAT ÉS VÉGEREDMÉNY:

#1 SZŐKE ÉS PLATINASZŐKE

Az “előtte” képen a hajszín fakó, és a nem kívánt sárga árnyalatok miatt meleg hatást kelt. A lila Chroma Crème sampon használata után a szőke szín hűvösebb és tisztább lett.

#2 VILÁGOSBARNA ÉS KÖZÉPSZŐKE

Az “előtte” képen a világosbarna szín rezes tónusokba ment át a nem kívánt narancs árnyalatok miatt. A kék Chroma Crème samponnak köszönhetően sikerült egy hűvösebb, fényesebb és természetesebb színeredményt elérni.

#3 SÖTÉTBARNA ÉS FEKETE

Az “előtte” képen jól látható, hogy a barna hajszín vörösesbarnába hajlik a nem kívánt vörös árnyalatok miatt. A zöld Chroma Crème sampon használata után a hajszín visszanyerte a hűvös tónusát, mélységét, és ragyogóbbá vált, mint valaha.

Színmegőrző kezelés otthon is

A nem kívánt meleg árnyalatokat semlegesítő Chroma Crème tökéletesen kiegészíti a vendégeid eddig megszokott hajápolási rutinját, hogy két festési szalonszolgáltatás között is meg tudják őrizni a hajszínüket. Ezért nem kell mást tenned, mint ajánlani nekik az árnyalatukhoz megfelelő sampont, majd felhívni a figyelmüket a termék szakszerű használatára! A szabályok pofon egyszerűek, már mutatjuk is őket!

  • A megszokott sampon mellett a Chroma Crème-t minden harmadik hajmosásnál érdemes használni.
  • A hatóidő a sampon árnyalatától és a semlegesítés mértékétől függ: például a lila sampon esetén ez 2-5 percet, míg a kék és zöld alkalmazásakor akár 5-15 percet is igénybe vehet.
  • Fontos, hogy a termékek olyan magas szintű ápoltságot biztosítanak a hajnak, hogy kiegészítő pakolás használatára már nem feltétlenül van szükség.

Ennyi csak, ugye milyen egyszerű? 😉

Szakmai vélemények az új színkorrekciós samponokról

Leidli Loretta, L’Oréal Professionnel Oktató:

“Én azt tapasztaltam, hogy a haj sokkal puhább, fényesebb lett a Chroma Crème használatakor, mint az eddigi pigmentes samponok után. Szerintem a vendégek is imádni fogják, mert például akik a Blondifier Cool vagy a Silver sampont használták a vendégkörömben, sokat panaszkodtak, hogy szárazabb a hajuk tapintása. A Chroma Crème kapcsán eddig azt láttam, hogy gyönyörűen semlegesíti a nem kívánt meleg árnyalatokat – még a minimális hatóidővel is –, de a maximális hatóidővel az egészen intenzív színeket is. Ezek a színkorrekciós samponok nemcsak a vendégeknek számítanak jó megoldásnak (akik otthon karban tudják tartani a hajszínüket vele), hanem nekünk, fodrászoknak is. Használhatjuk őket például árnyalás előtti semlegesítésre – így megspórolva a kettős árnyalás első lépését: az időt és az anyagköltséget –, de akár két hajfestés közötti gyors színfrissítésre is. Tökéletesen működik szőkített és festett hajon is. Egy “hátrányát” fedeztem fel eddig, mégpedig, hogy minden tiszta lila, kék vagy zöld a használata után – kesztyű nélkül nem szabad vele dolgozni.”

Dalotti Gergő, L’Oréal Professionnel Oktató:

“A Chroma Crème samponok egy új dimenziót alkotnak a színezett samponok világában. Amellett, hogy szép egyenletesen semlegesítik a nem kívánatos sárgulást, rezesedést, vörösödést, egyszerre képesek táplálni a hajat, és ragyogó fényt biztosítani a hajszínnek. Az eddigi színkorrekciós samponok esetében érezhettünk a hajon némi szárazságot, ez viszont a Chrome Crème-nél egyáltalán nincs jelen, sőt, puhítja és ápolja a hajat az egyedi co-emulsion technológiájának köszönhetően. A technikai alap segítségével a szakemberek mellett a vendégek is könnyedén és biztonsággal tudják otthon alkalmazni a Chroma Crème samponjait, a semlegesített/hűvös hajszínük megőrzése érdekében – nem kell attól félniük, hogy túlpigmentálódik vagy száraz érzete lesz a hajnak.”

Forrás és képek: L’Oréal Professionnel