Keresés

A Barbie SteamPod egy közös eszme kifejezőeszköze

Egy remek együttműködés eredménye: Barbie SteamPod!

Gondoltad volna, hogy egyszer a L’Oréal Professionnel és a Barbie útjai keresztezik egymást? A két ikonikus márka most együtt ünnepli a szépség változatosságát, és a minden hangulathoz alkalmazkodó megjelenés játékosságát. A Barbie x SteamPod minden divatőrült szívét elnyeri, abban biztosak vagyunk, de lássuk, hogy mit kell tudnod a szuper hajformázó eszközről!

Két divatmárka, egy közös eszme

A 110 éve úttörő szemléletet képviselő L’Oréal Professionnel Paris világszerte szolgálja ki a fodrászokat és a haj szerelmeseit. Közel 10 éve már, hogy a SteamPod az első számú gőzölős hajformázóvá vált, ami hajtípustól függetlenül képes megalkotni a szebbnél szebb frizurákat. A megfelelő használat mellett kiemelkedő tulajdonsága, hogy kevesebb károsodást okoz a hajszálakon, aminek köszönhetően a hajszerkezet a mindennapos stylingolás során is kevésbé sérül.

Emellett a Barbie, hihetetlen, de már 1959 óta arra inspirálja a lányokat, hogy bármi lehet belőlük. A hercegnőtől az elnökig, az űrhajóstól a zoológusig. Nincs olyan fal, amit ez a brand ne tört volna át, nem véletlen, hogy napjainkban is a piac legtöbb változatban elérhető játékbabája: változatos bőr–, szem– és hajszínekkel, valamint frizurákkal, eltérő testalkatokkal és öltözetekben kapható, amik közül a lányok kedvükre válogathatnak.

Így már könnyen látszik, hogy a Barbie és a L’Oréal Professionnel Paris hasonló értékeket képviselnek: mindkettő számára fontos az emberi különbözőségeink szépségének kifejezése. Épp ezért olyan menő, hogy a két márka megalkotta napjaink egyik leghatékonyabb hajformázó eszközét, a Barbie Steampodot.

Barbie SteamPod: amikor egy menő eszköz rózsaszínbe öltözik

A nők leginkább a hajuk károsodása miatt aggódnak, amit a hajvasalók hője képes kiváltani. A gőznek és a beépített fésűnek köszönhetően, a SteamPod sokkal kíméletesebb a hajhoz; valódi, elköteleződéstől mentes alternatívát kínál a vegyszeres hajkiegyenesítő, hajkisimító és hullámosító eljárásokkal szemben. Nem véletlen, hogy a fodrászok által is ajánlott nélkülözhetetlen hajformázó eszközzé vált, most pedig a Barbie védjegyével ellátott, merész, vidám és nőies rózsaszín árnyalatba öltözött.

A jellegzetes rózsaszín dizájn mellett, a SteamPod 3.0-t könnyebb és vékonyabb beépített víztartállyal, forgatható vezetékkel és beépített fésűvel készítették. Egy hőálló (szintén rózsaszín) tokban vásárolható meg, aminek köszönhetően a szállítása is egyszerű. A nők a selymesen sima, egyenes hajviselettől a göndör frizuráig bármit elkészíthetnek maguknak a Barbie x SteamPod segítségével, így mindenki bátran kísérletezhet! Hogy tetszik?

Forrás és képek: L’Oréal Professionnel