Keresés

Professzionális ápolás a hosszabb, erősebb és jobb hajrostokért

Új szortiment érkezett: L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer a hajvégekért!

Minden hosszú hajú nő megküzd a szöszösödéssel, a gubancolódással vagy a töredezettséggel. Hála a professzionális termékcsaládoknak, a haj egészségének fenntartása már nem olyan nehéz feladat, de mi lenne, hogyha kifejezetten a hajvégek védelmére létezne egy forradalmi újdonság? A L’Oréal Professionnel csapatának köszönhetően továbbra ez már nem csak egy vágyálom: ismerd meg velünk az innovatív Serie Expert Pro Longer szortimentet!

Turbózd fel a hajad egészségét!

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a hosszú haj könnyen sérülhet, szöszösödhet, töredezhet és ritkulhat – rendszerint ez az oka annak, ha a fodrászszalon felkeresésekor a szakember pár centiméter hajvágást javasol a vendégének. Ám mi történik akkor, hogy az igények között semmilyen módon nem szerepel a hajhossztól való megválás? Mi jelentene hatalmas segítséget? Íme a megoldás: a L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer az első olyan professzionális hajápoló termékcsalád, amely segít megújítani a hajhosszt, és feltölteni a hajvégeket a hosszabb, erősebb és jobb minőségű hajért. Nem kell többé kompromisszumot kötni, a hajhosszért és a dús érzetért!

A Serie Expert Pro Longer titka: Filler-A100 technológia

Az új Serie Expert Pro Longer termékcsalád szabadalmaztatott ún. Filler-A100 technológiával gazdagított. A szóban forgó innováció két hatóanyagot tartalmaz: Filloxane-t és Polyquaternium PQ6 ágenst.

FILLOXANE:

A Filloxane a hajszálak sérülékeny területein fejti ki hatását a tövektől egészen a hajvégekig. Bejut mélyen a hajszálak belsejébe és hosszantartó hatásával segít megerősíteni a hajrostokat.

POLYQUATERNIUM PQ6:

A Polyquaternium PQ6 erősítő hatású védőréteget von a hajszálak köré, és pozitív töltésével kifejezetten a hajvégeket ápolja (a haj negatív töltésű, sérült területeit). Ennek következtében segít a hajvégek feltöltésében és a hajszálak dúsabbá tételében a tövektől egészen a hajvégekig.

Megoldás a szalonban és az otthonodban is!

A Serie Expert Pro Longer szalonszolgáltatásokhoz és az otthoni hajápoláshoz használható termékek komplett skáláját kínálja a hosszabb, erősebb és jobb minőségű haj eléréséért. A termékek koncentrált mennyiségű Filler-A100 technológiát tartalmaznak. A termékcsalád két End Filler koncentrátuma már az első használat alkalmával is segíti feltölteni a hajhosszt és a hajvégeket, kitartóan ápolja a hajszerkezet egészét.

SERIE EXPERT PRO LONGER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A SZALONBAN

Első lépés: Nedvesítsd be a hajhosszt és a hajvégeket, majd vidd fel a Pro Longer koncentrátumot a hajhosszra és a hajvégekre! Csavard meg a tincseket, hogy a koncentrátum minél jobban beszívódhasson a hajba, és hagyd 5 percig hatni. Ezek után öblítsd ki!

Második lépés: a sampont kétszer alkalmazd: először a haj megtisztításáért, másodszor a haj ápolásáért!

Harmadik lépés: a hajpakolást törölközőszáraz hajhosszra és hajvégekre vidd fel! Hagyd 3-5 percig hatni, majd öblítsd le!

SERIE EXPERT PRO LONGER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AZ OTTHONODBAN

Első lépés: a sampont kétszer alkalmazd: először a haj megtisztításáért, másodszor a haj ápolásáért!

Második lépés: a hajvég-feltöltő Pro Longer koncentrátumot hetente egyszer alkalmazd a hajbalzsam vagy a hajpakolás helyett! Vidd fel a monodózis teljes tartalmát a hajvégekre, majd csavard meg a tincseket, hogy a koncentrátum minél jobban beszívódhasson a hajba! Hagyd 5 percig hatni, utána öblítsd le!

Harmadik lépés: a hajápolási rutinod utolsó lépéseként használd a hajhossz- és hajvég megújító krémet! Kis mennyiségű terméket melegíts fel a kezedben, majd vidd fel törölközőszáraz hajhosszra és hajvégekre. Ne öblítsd le, formázd a hajad a megszokott módon!

További információkért keresd a L’Oréal Professionnel területi képviselőit:

TIGYI MELINDA

Budapest

tel.: +36-30-966-4024

JENEI SÁNDOR

Budapest, Pest, Bács-Kiskun és Fejér megye

tel.: +36-30-212-5283

SZABÓ EDINA

Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala és Veszprém megye

tel.: +36-30-966-4018

KELEMEN MARCELL

Budapest, Pest, Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megye

tel.: +36-30-212-5274

SZIKSZAI SZABINA

Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Nógrád, Heves, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Csongrád és Pest megye

tel.: +36-30-319-7047

SZABÓ SOMA

Tolna, Baranya, Somogy, Bács-Kiskun és Csongrád megye

tel.: +36-30-952-0434

Forrás és képek: L’Oréal Professionnel