Keresés

Új Hullám - Ivan Arniaud bemutatója Párizsban

Ivan Arniaud Neuve Vague vagyis Új Hullám címmel tartott bemutatót Párizsban!

Nouvelle Vague – ezt a címet viselte a nagyszabású színpadi bemutató, amelyet Ivan Arniaud colorist készített elő. Az idei év ugyanis a kreativitás új hullámát hozta el a fodrásziparba. A bemutatott kollekció St. Germain gróf világát elegyíti a Pompidou palota színeivel.

A szabad személyiség mer színeket használni, ugyanakkor ezt eleganciával teszi. Mindig elegáns, de mindig akad benne egy kis őrület is. Egy igazi modern, francia nőről van szó, aki:

  • felelősséget vállal,
  • felfedezi a színek világát,
  • szabad szellemű,
  • szabad frizurájú
  • szabadon viseli az általa választott színeket

Szellem, szabadság és kreativitás. Ez a Nouvelle Vague.

Ivan Arniaud és a Wella Professionals

Ivan Arniaud nem akármilyen fodrász a szakmában. Többször helyezést ért el a Wella Trend Vision versenyen, szalonvezető és a Wella Professionals művészeti partnere. Tanulóéveit édesapjával töltötte, újabb és újabb kollekciói pedig a trendek ritmusával egyidőben készülnek. Nem volt ez másképp az Új Hullámmal sem.

Hogy mit hozott számára a Wella Pro-val való együttműködés, arról így nyilatkozott:

„A Wella Professionals-szel való találkozás igazi lendületet adott nekem. Avantgard trendjei lehetőséget kínálnak arra, hogy a fogyasztók igényeire reagáljunk. A márka egyre inkább fejleszt ki professzionális szolgáltatásokat és termékeket, amilyen például a Nioxin. (…) Lehetőséget adnak, hogy inspirációimat és trendjeimet bemutassam a szakembereknek bemutatók és képzések segítségével.”

Nouvelle Vague bemutató Párizsban

"A #Wellatakesparis eseményen három catwalk bemutatót láthattunk, amibe minden fellépő belevitt egy kis csavart. Ivan Arniaud az illúzióra fektette a hangsúlyt. Utolsó modellje hosszú barna hajjal érkezett, melyből a tincseket kihúzva egy szőke bobot kaptunk. A megtévesztés nagyon mesterire sikerült, a szakmai közönség sem sejtette a végkifejletet." Hansági Dorka 

Videó Ivan Arnaiud bemutatójáról

Íme, néhány kép a bemutatóról:

Felhasznált forrás: Estetica Magazine, Biblond

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)