Keresés

Új Wella Studio Budapest szívében (videóval!)

A Wella Studio Budapest XIII. kerületében nyílt.

A Wella Professionals fodrászainak, munkatársainak és partnereinek igencsak mozgalmas hétvégéjük volt. A Hair Show sikerei után szeptember 17-én ugyanis az új Wella Studio megnyitóján gyűltek össze. A 13. kerületben, a Tomori utca 32. szám alatti Stúdió tökéletesen beleillik a frissen beépített környezetbe, vadonatúj épületek közé. Az újdonság szépsége a belső térben is megmutatkozik: tágas recepció és előtér a Wella Professionals termékeivel, valamint impozáns oktató tér.

Ünnepi megnyitó és Look & Learn

A belső tér szeptember 17-én pirosba és feketébe öltözött a megnyitó alkalmából, illetve az Ultimate Repair termékcsalád hazai megjelenése alkalmából. A szalont és az eseményt Erdei Attila, a Sirowa Hungary Kft. HairPro divíziójának vezetője, Képíró Tamás, Wella Professionals oktatófodrász, valamint Németh Panka, a HairPro márkák brand & education managere nyitotta meg, a szalagot pedig a hétvége sztárvendége, James Earnshaw vágta át.

Egy kellemes beszélgetés és a Wella Studio körbejárása után James Earnshaw tartott Look & Learn oktatást a szombati Hair Show frizurák kapcsán, illetve részletesen ismertette a Wella Professionals őszi trendjét, a Color Blocking technikát is. Az oktatásról bővebben olvashatsz korábbi cikkünkben is.

Íme néhány kép a vasárnapi megnyitóról:

(A videóért görgess lejjebb!)

Wella Studio grand opening

A megnyitó ünnepségen lehetőségünk volt beszélgetni a Wella Professionals csapatával. A videóban Erdei Attila, a HairPro divízió igazgatója, Németh Panka, a Wella Professionals brand&marketing menedzsere és Képíró Tamás, a márka oktatási vezetője is mesélt nekünk, milyen változások jönnek a márka életében és hogyan élik meg ezt a költözést. Itt tudjátok megnézni: 

Wella Studio Budapest – oktatásokra felkészülni!

Az új stúdió tökéletesen megfelel minden oktatási célnak, egyszerre alkalmas személyre szabott oktatásokra és nagyobb létszámú képzések megtartására is. A Wella őszi és téli képzései már az új stúdióban kerülnek megrendezésre, amelyek közül már most válogathatsz a Wella Professionals weboldalán vagy a Fodrászinfó eseménynaptárában, amely folyamatosan frissül.

A Wella Professionals az idei szezonban is számos témakörben tart oktatásokat az érdeklődő fodrászoknak: Wella Color oktatási csomag, Blonde Specialista Program, árképzés, tartós hajegyenesítés vagy éppen esküvői hajtrendek. Az új Wella Studio Budapest tárt karokkal várja azon fodrászokat is, akik új márkákat szeretnének megismerni, vagy felelevenítenék régi tudásukat a Wella, Londa és Sebastian Open Day-eken. Ne maradj le róluk!

Képek: Wella Professionals Hungary

További cikkekért böngéssz az oldalon!