Keresés

Váczi Krisztián a Redken új üzletfejlesztési vezetője!

Új teendőiről és céljairól Váczi Krisztián nyilatkozott.

A Redken márka új üzletfejlesztési vezetője Váczi Krisztián, aki maga is sok területen dolgozott már fodrász munkakörben és mesterfodrász vizsgával is rendelkezik. Tehetségét és rátermettségét megmutatta már a Szabó Imre szalonok hálózatában, illetve televízióban, sorozatokban és fesztiválokon is. A szakma szeretete is a filmek világából érkezett számára:

„Gyermekkoromban megtetszett a barbervilág. A filmekben mindig azt láttam, hogy a barberüzlet képviseli a város központját és a borbélyok nagyon menők. Én is az szerettem volna lenni. Amikor elkezdtem tanulni a szakmát, akkor hamar megtetszettek a biológiai és kémiai folyamatok is. A szakma egészébe igyekeztem beleásni magam, végül pedig teljesen magával ragadott.” - nyilatkozta Váczi Krisztián.

Hogyan találkozott Krisztián a Redken márkával?

„Már tanuló koromban is mindenre kíváncsi és nyitott gyerek voltam. Az első tanulóévben leválasztásokat és fésüléseket tanítottak, nekem azonban ez kevés volt. Én már akkor elkezdtem modellekkel dolgozni, jártam különböző fodrászszalonokba tanulni. Ekkor kerültem olyan szalonokba, ahol L’Oréal Professionnel illetve Redken termékeket használtak.”

A márka megismerése így már egészen korán megtörtént. Arra pedig, hogy mi is tetszett meg leginkább Krisztiánnak a Redken szemléletében, így felelt:

A márka nyitottsága ragadott magával szinte azonnal. Professzionális és átgondolt a koncepció, mégis van benne egyfajta lázadás és fiatalos nyitottság. Tulajdonképpen egy amerikai életérzésről van szó: csak csináld, mi pedig támogatunk.”

Új feladatok üzletfejlesztési vezetőként

Váczi Krisztián életében az új tisztség betöltése más kötelezettségekkel is jár. Kérdésünkre arról is beszámolt, hogy milyen tervei vannak 2024-re a márka életében:

„Most elsősorban a márka építésével foglalkozom, hogy minél több emberhez eljusson ez az életérzés és átéljék ezt a lendületet, folyamatos fejlődést. Legfőbb célomul azt tűztem ki, hogy egy olyan közösséget építsek, hozzak létre, amelyhez jó tartozni és amely összetartó. Idén nagyon sok közösségi médiatartalmat osztok meg, edukálni szeretném a fodrászokat, ugyanakkor szeretnék szervezni partnertalálkozókat, hogy valóban megismerjük egymást, ne csak a social médiában.

Hamarosan érkezik az új, kilenc színmélységet világosító Redken szőkítő. Ez gyökeresen meg fogja változtatni a Redken szőkítési rendszerét. Nagyon jól lehet vele dolgozni, ezzel nagyon erős lesz a márka ezen területe.”

Ezért válaszd a Redkent!

Krisztiántól azt is megkérdeztük, hogy miért ajánlaná a Redkent a fodrászoknak. Válaszában kifejtette, hogy a brandnek szüksége van a fiatal és tehetséges fodrászokra, hiszen ők a következő generáció, akikre építkezni lehet.

„Azt szeretnénk, ha a mi fodrászaink ki tudnának teljesülni. Nem franchise szalonokra van szükségünk, hanem egyéniségekre. Teret szeretnénk adni a kreativitásnak.” – emelte ki a szakember.

Ha tehát éppen most szeretnél elköteleződni egy márka mellett, netán épp egy olyan brandre vágysz, amely teret enged neked, miközben maga is folyamatosan fejlődik, akkor a Redken csapatában a helyed.

Váczi Krisztiánnak sok sikert kíván új munkakörében a Fodrászinfó teljes stábja!

Képek: Váczi Krisztián