Keresés

WEEKENDHAIR - Adj egy szabad hétvégét a samponodnak!

JOICO WEEKENDHAIR szárazsampon tökéletes a folyamatos rohanásban!

Végeláthatatlan feladatlista, feszített tempó, folyamatos rohanás és még időközben egy hajmosás sem ártana? Ha te is unod már, hogy az állandó pörgésben még egy szusszanásnyi időd sincs, akkor a JOICO WEEKENDHAIR szárazsampont neked találták ki! Adj egy szabad hétvégét a samponodnak, kávézz egyet a hajmosás helyett, és a JOICO legújabb üdvöskéjének köszönhetően élvezd a hajad tartós frissességét!

JOICO WEEKENDHAIR 2019: a legújabb generációs szárazsampon

Az időigényes hajmosás és hajszárítás már a múlté! Elérkezett a forradalmi JOICO WEEKENDHAIR uralma, ami nemcsak megspórolja számodra a hosszantartó hajmosási procedúrát, de a hét minden napjára bársonyos puhaságot és mindig menő frizurát biztosít! Az újgenerációs szárazsamponnak köszönhetően a hajad napokkal később is friss marad, az olajelnyelő összetevőinek hála pedig bármikor megtapasztalhatod a haj “pont most mostam” volumenét és teltségét.

JOICO WEEKENDHAIR szárazsampon: hatékony időspórolás

A 21. században az idő és a tökéletes hajszín számít a legnagyobb kincsnek, ezért szükség van az okos, innovatív és professzionális megoldásokra. A WEEKENDHAIR szárazsampon spray lecsökkenti a gyakori

mosás-szárítás-formázás hosszadalmas rutinját – és mindezt úgy teszi -, hogy időközben mégis megőrzi a hajszín tökéletes ragyogását.

Miért érdemes kipróbálni a terméket?

  • Mert a hajtöveknél azonnal felszívja a felesleges olajat, aminek köszönhetően napokig úgy sétálhatsz az utcán, mintha éppen abban a pillanatban szárítottad volna meg a frissen mosott frizurádat.
  • Mert minden használat után felszabadul a kapszulázott illatanyag, ami segít a frissesség megőrzésében.
  • Mert a hajad bársonyos és puha tapintású marad.
  • Mert nem nehezíti el a hajadat és könnyű volument ad a frizurádnak.

Próbáld ki, hogyha

  • kihagynál egy hosszadalmas hajmosást, hajszárítást és hajformázást,
  • mindig friss érzésű hajjal szeretnél megjelenni,
  • csökkenteni szeretnéd a nedves hajmosás okozta hajszín fakulását,
  • szeretnél egy tartós volument!

Ne habozz, próbáld ki a legújabb JOICO terméket – aki mer, az nyer!

Forrás és képek: JOICO

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)