Keresés

Ragyogó haj a JOICO K-PAK család újdonságával

Ismerd meg velünk a JOICO-PAK termékcsaládot!

A 2017-ben Stylist Choice Awards díjat nyert K-Pak Color Therapy Luster Lock pakolás hatalmas sikere után, kibővítve a termékcsaládot, a JOICO egy olyan hajban hagyható spray-vel rukkolt elő, mely mindennapi ragyogást és ápolást biztosít a hajnak – anélkül, hogy elnehezítené azt. Ez a K-Pak Color Therapy Luster Lock Kétfázisú Spray.

Mindig is szeretted azokat a termékeket, amelyek több termék használatát váltják ki és tökéletesen működnek a hajon? Akkor próbáld ki a K-Pak Color Therapy Luster Lock Kétfázisú Spray-t is, ami

 • egyesíti magában a különböző egzotikus olajak hidratáló hatását az egyedülálló, hajszerkezet javító formulával,
 • segíti a hajszálak megfelelő nedvességtartalmának megőrzését,
 • ragyogó fényt biztosít a hajnak – anélkül, hogy elnehezíteni azt,
 • plusz segít megelőzni a színfakulást és a haj károsodását is.

Hajérzet a K-Pak Color Therapy Luster Lock Kétfázisú Spray használata után

Már az első használat után erős, egészséges, selymes tapintású hajat kapsz.

A K-Pak Color Therapy Luster Lock Kétfázisú Spray használata

Használat előtt fel kell rázni a terméket, hogy a termékben található két formula egy igazi varázs keverékké elegyedve aktiválja az együttes újratöltő erőt. Fújd a törölközőszáraz hajra, könnyedén fésüld át és élvezd a selyemtapintású, életteli teli haj élményét. A terméket nem kell kiöblítened a hajból! Egyszerű használat, látványos eredmény minden nap.

Miért fogod szeretni a K-Pak Color Therapy Luster Lock Kétfázisú Spray-t?

 • 89%-kal jobban segít megőrizni a szín élénkségét 10 hajmosást követően (vörös hajszínen tesztelve Color Therapy sampon használata mellett),
 • extra hajszerkezet erősítő hatást biztosít,
 • tündöklő fényt és csillogást kölcsönöz a hajnak,
 • azonnali segítséget nyújt a nedves haj kifésülésében, hajhossztól függetlenül,
 • teljes UV védelmet ad és hővédő funkciót biztosít a formázás során,
 • puha, sima, selyemtapintású hajat varázsol extra fénnyel megkoronázva, anélkül, hogy elnehezítené a hajat,
 • segít megelőzni a haj töredezését,
 • minden nap használható (vékonyszálú haj esetében kevesebb mennyiség ajánlott).

Belső titok fodrászoknak a K-Pak Color Therapy Luster Lock kétfázisú spray összetevőiről

Manketti és Argán olajak: együttesen hidratálják, regenerálják és megerősítik még a legszárazabb, legszálkásabb hajat is, mialatt kisimítják a kutikulát, brilliáns ragyogást kölcsönözve a hajkoronának. Antioxidáns E vitamin tartalmuknak köszönhetően természetes védelmet nyújtanak a színfakulás ellen.

Quadrabond Peptide Complex®: a JOICO egyedülálló peptid keveréke, mely helyreállítja és megerősíti a haj külső védőrétegét. A gondosan válogatott peptidek és az arginin belülről építi újra a haj szerkezetét, míg az egyedülálló Kettős-Polimer Rendszer az afrikai Manketti olajjal karöltve kívülről erősíti és védi a hajat.

Kondicionáló polimerek: melyek láthatatlan, pihekönnyű védőréteget képeznek, megvédve a hajat az UVA/UVB sugárzás káros hatásaitól és a környezeti hatásoktól, megőrizve a festett hajszín élénkségét hetekkel a szalonlátogatás után is.

Arginin: ez az aminosav segít helyreállítani a haj külső felszínén keletkezett károsodásokat, ellenállóbbá téve azt, így minimalizálva a színvesztést és támogatva a színvédelmet.

Bio-Advanced Peptide Complex™ és Quadramine Complex®: a JOICO egyedülálló, intelligens, hajjal azonos keratin keveréke belülről kifelé építi újra a hajszálakat. Ezek az optimalizált proteinek pontosan ott épülnek be a hajba, ahol a károsodás miatt szükségesek, átfogó regenerálást és védelmet biztosítva a hajszálnak.

Próbáld ki a K-Pak Color Therapy Luster Lock Kétfázisú Spray-t te is!

A terméket a JOICO webshopban tudod megrendelni: Kattints ide!

Képek: JOICO