Keresés

Tartós hajegyenesítés a Wella Professionals újdonságával: CREATINE+STRAIGHT

CREATINE+STRAIGHT: a Wella Professionals újdonsága!

Unod, hogy a hajad önálló életet él? Göndör, hullámos vagy félig hullámos, pedig te mindvégig szögegyeneset szerettél volna? A Wella Professionals bemutatja vadonatúj CREATINE+STRAIGHT tartós hajegyenesítő szalonszolgáltatását, hogy a fodrász legalább annyira boldog legyen, mint vendége!

Tartós hajegyenesítés a Wella Professionals újdonságával: CREATINE+STRAIGHT

Miért érdemes kipróbálni a CREATINE+STRAIGHT tartós hajegyenesítést?

A CREATINE+STRAIGHT tartós hajegyenesítő nem csak a ragyogóan fényes egyenes frizurát biztosítja a vendég számára, hanem a könnyű otthoni hajápolást és formázást is. A hajszárítás során ugyanis nincs szükség hajkefére, a vendég a saját ujjait használhatja fésűként. A végeredmény garantáltan egyenes és tükörsima frizura lesz, hajvasaló bevetése nélkül is. Ki ne szeretne tündökölni a szürke hétköznapokon is?

Mitől válik a CREATINE+STRAIGHT hatása tartóssá?

A krém a hajszál belsejébe épül be, míg más hajegyenesítők sok esetben csupán a haj külső felületét vonják be. A különbség hangsúlyos, hiszen amíg az utóbbi a hajmosások során folyamatosan koptatja az anyagot, addig a CREATINE+STRAIGHT belülről változtatja meg a hajszerkezetet.

Milyen hatást képes elérni a CREATINE+STRAIGHT?

Na de lássuk a legfontosabbat, mit mondanak a fodrászok és a vendégek? A Wella Professionals budapesti Stúdiójában több ízben is kipróbálták a fodrászok a CREATINE+ STRAIGHT tartós hajegyenesítő szolgáltatást, és az eredmény magáért beszél:

Túri Zsuzsanna (fodrász):

„A tartós hajegyenesítő szolgáltatás eddig hiányzott a szalon szolgáltatásaim közül, pedig hatalmas rá a vendégek igénye. Kezdetben nagyon bizalmatlan voltam a CREATINE+STRAIGHT tartós hajegyenesítéssel kapcsolatban, mivel korábban a saját hajam esett áldozatul egy másik márka tartós hajegyenesítésének. Akkor megfogadtam, hogy az én szalonomban nem lesz ilyen szolgáltatás, de végül a vendégeim kérésének eleget téve kipróbáltam a Wella Professionals CREATINE+STRAIGHT tartós hajegyenesítő krémet, mely minden kétségemet eloszlatta.”

Mészáros Alexa (fodrász):

“Bátran mondhatom, hogy sosem találkoztam még csak hasonló tartós hajegyenesítő szolgáltatással sem. Két tulajdonsága teljesen magával ragadott, az első, hogy valóban beépül a haj szerkezetébe, ezáltal nem lemosható, ténylegesen tartós simaságot biztosít. A másik az volt, hogy milyen látványos átalakulás ment végbe kezeim alatt és által.”

Tóth Petra (modell):

“Napi 15 percet spóroltatok nekem ezzel a kezeléssel. Arról nem is beszélve, hogy nem csak a reggeli induláskor, hanem egész nap tökéletes a hajam. Voltak aggályaim a kezelést megelőzően az eljárással kapcsolatban, féltem, hogy nagyon roncsolni fogja a hajamat, vagy nagyon lapos lesz utána a frizurám, de ezekre sikerült már az első nap rácáfolnotok. Még egyszer szeretném megköszönni a kezelést. Bárcsak létezett volna már 16 éves koromban is ez az eljárás, nagyon sok időt és töredezett hajvéget spórolhattam volna meg.”

Hamza Lilla (modell):

“Eredetileg hullámos a hajam, de jobban szeretem egyenesen hordani. Mindig is szerettem volna tartós hajegyenesítést, mivel rendszeresen töredezett és megviselt volt a hajvégem az állandó vasalástól. Hajszárítás után elviselhetetlen volt a frizurám, nem volt elég beszárítani, mindig ki kellett vasalnom utána, hogy ápoltnak tűnjön. Minden hajmosás és szárítás utána azt érzem, mintha a fodrászomtól jöttem volna ki. Szerintem minden nő erre vágyik. Úgy gondolom, hogy nem olcsó egy ilyen szolgáltatást igénybe venni, de megéri az árát, hiszen maximilásan megvagyok elégedve vele és továbbra is igényt fogok tartani erre a szolgáltatásra.”

Kiknek ajánljuk a Wella legújabb termékét?

Mindenkinek, ugyanis a termékcsalád megalkotói egyaránt gondoltak a különböző hajtípusokra:

  • STRAIGHT (N) – normál és ellenálló hajra egyaránt alkalmazható
  • STRAIGHT (C) – festett vagy érzékeny hajra
  • STRAIGHT (H) – melírozott vagy nagyon érzékeny hajra

Ne feledd: a CREATINE+Straight egy szalonexkluzív szolgáltatás, melynek alkalmazása fodrász szakértelmet igényel!

Mi a CREATINE+STRAIGHT non plus ultrája?

#1 magasan kondicionáló hatóanyagok kombinációjából áll

#2 utánozhatatlan illat: vörösáfonya és rózsa

#3 egyszerű navigáció

#4 “használatra kész” fixálás

#5 egyszerű használat: krém+fixáló

#6 gazdaságos megoldás

#7 a Wella további termékeivel kompatibilis

Szöveg és képek forrása: Wella Professionals Hungary

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)