Keresés

A tökéletes szőkék titka a professzionális termékek használatában rejlik

A tökéletes szőkék titka ebben a termékcsaládban rejlik. Less rá!

A JOICO márkaképviselet mindig is különös figyelmet szentelt a tökéletes szőkék szerelmeseinek. Ennek köszönhetően mindig újabb és újabb innovatív dobással rukkol elő, hogy a világos hajszínek sokáig tökéletesek és sárgamentesek maradjanak. A Blonde Life termékcsalád már sok örömöt szerzett mind a fodrászoknak és vendégeiknek, ezért most új köntösben, két szuper termékkel kiegészülve, tovább fokozza a hangulatot. Ismerd meg a tökéletes szőke hajápolás titkát!

Kívül-belül megújult a JOICO Blonde Life termékcsalád, íme a tökéletes szőkék!

A Blonde Life termékcsalád kizárólag a sok törődést igénylő szőke és szőkített hajtípusok napi ápolására és tökéletesítésére lett kifejlesztve. Az exkluzív szalonszolgáltatások mellett, az otthoni kiegészítő termékeket a maximális hajápolás kedvenc professzionális eszközeiként is számon tartják. Az eddig elért eredmény fokozásaként a Blonde Life most kívül-belül megújult formával jelentkezik. Miben más, mint eddig?

  • Az új termékek már a Smart Release technológiával készültek.
  • Az összetételükben olyan innovatív anyagok is megtalálhatóak, mint a csúcsminőségű arginin, illetve az egzotikus Monoi és Tamanu olajok.

Ennek köszönhetően egy percig sem kérdéses a szőke hajkorona ápoltsága, mi több, már a védelme sem. Az innovatív technológiának és a modern alapanyagoknak hála az UV sugarak okozta kellemetlenségek sem okoznak többé problémát!

Blonde Life Violet széria: a ragyogó szőke hajápolás maximalizálása

A Blonde Life termékcsalád megújulását nemcsak az új összetevők és csomagolások jelentik, hanem a két plusz kiegészítő termék is, amit a JOICO a Violet szériának nevezett el. Az ultralila duóval nemcsak megvalósíthatod, de fenn is tarthatod az áhított tökéletes hűvös szőke hajszínt. Az új tónussemlegesítő Blonde Life Violet sampon és kondicionáló azonnal eltünteti a sárgás tónusokat, hogy egy jeges szőke hajszín két szalonlátogatás között is ugyanolyan gyönyörű maradhasson. Ezen túl segít a törékeny és a szőkített hajak regenerálódásában és védelmében is.

A Blonde Life összetevőinek titka:

#1 Monoi olaj: ritka és egzotikus keveréke a kókuszolajnak és a Tahiti Gardénia virágának, amely meggátolja a szálkásodást. Ezen túl fényességet és extra védelmet biztosít a hajnak.

#2 Tamanu olaj: délkelet-ázsiai UV abszorbens, Omega 6 és -9 tartalmú összetevő, ami segít a mélyhidratálásban, ezzel fokozva a haj ragyogását és puhaságát.

#3 Arginin: a haj erejéhez nélkülözhetetlenek a természetes aminosavak. Az arginint tartalmazó termékek segítik a haj védelmét és a hajszerkezet kötéseinek újraépülését.

#4 Smart Release technológia: a JOICO egyedülálló liposzómás okoshajápoló rendszere, amely folyamatosan felszabadítja a hatóanyagokat, hogy javítsa, megerősítse és megvédje a hajat a mindennapos fizikai és környezeti hatásoktól.

#5 Ultra lila szín: a végső tökéletes összevető, ami egyetlen használattal képes eltüntetni a sárga tónusokat. Hajrá jegesszőkék!

A szőke haj témaköre már sokat szerepelt oldalunkon. Érdemes körbenézned, ha érdekel a téma! 🙂

Forrás és képek: JOICO