Keresés

Ápolt körmök + hozzáillő frizura = tökéletes megjelenés

2023-ban is hódítanak a körömtrendek, de ritkán párosítják frizurával. Miért?

Az ápolt körmök minden nő életében fontosak, de csak nagyon kevesek figyelnek oda a haj ápolására is. Pedig a kettő együtt adja a valódi megjelenést, hiszen a kezek mellett a haj az elsők között van, amit észreveszünk a másikon. A Fodrászinfón megannyi cikk készült már a hajápolásról, akár otthon is, így most inkább arra fókuszálnék, hogy miként tudjuk megjelenésünket összehangolni, és egy teljes, tökéletes képet adni magunkról.

Miért fontos az ápolt körmök mellett a hajunkra is odafigyelni?

Lássuk be, az ápoltság megannyi apró pontra kiterjed, amik együttesen adják a kifinomult megjelenést. Egy lerágott köröm mellett az ékes hajkorona nem tud úgy ragyogni, és ez fordítva is igaz. Hiába viseled a legújabb körömtrendeket, ha közben a hajad fénytelen, száraz és ápolatlan.

A hajápolás szerencsére már igen egyszerű, egy kis odafigyeléssel is hatalmas változást érhetünk el. Weboldalunkon megannyi cikket találsz, ahol a hajápolási lehetőségekről és hajtípusokra bontva annak menetéről kaphatsz tájékoztatást.

Ha pedig még többet szeretnél kihozni magadból, jöjjenek az év köröm- és hajtrend párosításai!

Örök klasszikus a francia manikűr

Az ápolt körmök örök klasszikusa a francia manikűr, ami természetességet és nőiességet kölcsönöz a viselőjének, ráadásul építés nélkül is remekül mutat mindenkin, így nem csoda, hogy 2023-ban is a trendek közé sorolják. Ma már nem csak fehérrel festenek, megannyi szín kerülhet a körömre a viselője ízlése alapján. A 2023-as hajtrendekből épp emiatt érdemes a természetes frizurák között válogatni. Elegáns megjelenéskor akár fel is kötheted a hajad egy copfba, de figyelj oda, hogy a természetesség ne vesszen el!

Az egyszerűség útján a Lip Gloss tarol

Ha ápolt körmök mellett teljes festést szeretnél, esetleg építenéd, ugyanakkor maradnál a természetes vonalon, a 2023-as trendek között a Lip Gloss kiemelkedő helyet kapott. Általában röviden hagyják, szépsége pedig abban rejlik, hogy utolsó simításként extra fényességet kap. Egyszerű, de nagyszerű megoldás, főleg, ha frizurák terén se szereted a nagyzolást. Jennifer Anistonnak például ez a körömtrend a kedvence!

Sötét és színes körmöknél a párosítás a lényeg

Az ápolt körmök nem feltétlenül natúr színűek, habár az év trendjei közt főleg ilyeneket találunk. Ha te a sötét vagy erőteljes színek kedvelője vagy, akkor arra kell odafigyelned, hogy az adott szín a megjelenésed több pontján feltűnjön. Ezt általában sminkkel érik el, de a bevállalósabbak akár a hajukat is befesthetik. A hírességek világában Stella Cini tökéletesen kombinálja a sötét színű körmeit a hajával, így érdemes tőle lesni tippekért!

Te melyik párosításért vagy oda? Bárhogy is dönts, ne félj önmagad lenni, hiszen az áll a legjobban!

Fotók: Pinterest

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)