Keresés

Megfelelő hajápolás nyáron is az Invigo Sun és Color Fresh termékekkel!

Az Invigo Sun Color Fresh a nyári hajápolás szolgálatában.

A hajápolás nyáron kiemelt szerepet kap, hiszen ilyenkor kiemelkedően fontos, hogy kellő védelmet biztosítsunk a hajunk számára. Most a Wella Professionals kínálatából két olyan termékcsaládot mutatunk be, amik azonnal felveszik a harcot a sós víz vagy az erős UV-sugárzás káros hatásaival szemben. Gyere és ismerd meg velünk az Invigo Sun szortiment szuper termékeinek és a Color Fresh menő maszkjainak hatékonyságát!

A nyári hajápolás tökéletes receptje: Invigo Sun

Az UV-sugárzás nemcsak a bőrre, de a hajra is káros hatást gyakorol. A Wella Professionals Invigo Sun termékei hű társaid lesznek a tengerparti nyaralások alkalmával, de akkor is, ha aktív életmódot folytatsz vagy sokat úszol klóros vízzel feltöltött úszómedencékben. A szortiment fő összetevői között említhetjük az E-vitamint és a narancsvirágot; utóbbi virágos-gyümölcsös illatával felfokozza a frissítő nyári idill élményét. Most pedig lássuk, hogy milyen hajápoló készítmények alkotják a termékcsaládot!

Hajápolás nyáron az Invigo Sun termékeivel

WELLA PROFESSIONALS INVIGO SUN NAPOZÁS UTÁNI TISZTÍTÓ SAMPON

A Wella Professionals Invigo Sun termékcsalád tisztító samponja kifejezetten a napsugárzásnak kitett haj ápolására lett kifejlesztve. B5-vitamin tartalma hidratálja a hajat a napozás előtt, alatt és után is.

WELLA PROFESSIONALS INVIGO SUN NAPOZÁS UTÁNI GYORS KONDICIONÁLÓ

A Wella Professionals Invigo Sun termékcsalád gyors kondicionálója azonnali, mély ápolást biztosít a napsugárzásnak kitett hajnak, miközben puha tapintásúvá teszi azt. A termék szintén B5-vitamin összetevőt tartalmaz, ami a haj állandó hidratáltságáért felel.

WELLA PROFESSIONALS INVIGO SUN UV-SZŰRŐS SZÍNVÉDŐ SPRAY

A Wella Professionals Invigo Sun spray egy magas teljesítményű UV-szűrővel rendelkező színvédő spray, ami védelmet és hidratált érzetet biztosít a hajnak; a szabadgyökökkel is felveszi a harcot. Célszerű napozás előtt és alatt is alkalmazni.

A szalonban elért színeredmény frissítője: Color Fresh Mask

A Color Fresh Mask ápoló maszkok a közvetlenül ható (fizikai) színpigmentjeinek köszönhetően plusz árnyalatot kölcsönöznek a hajnak. A termékek argánolaj tartalma táplálást és ápolást biztosít; használat után a haj teljes hosszát selymesen puhává varázsolja. A termék egyszerű alkalmazása lehetővé teszi, hogy a meglévő színt a vendégeid is 10 perc alatt fel tudják frissíteni az otthonuk kényelmében. A maszkok között természetes és erőteljes színárnyalatok is vannak, amik garantáltan vagány és izgalmas megjelenést biztosítanak! “Fesztivál kompatibilis” formula.

Wella Professionals Color Fresh hajápoló maszkok

2 KÜLÖNBÖZŐ TARTOMÁNY, 12 KÜLÖNBÖZŐ ÁRNYALAT

  • A 7 természetes megjelenésű árnyalat a látható színfrissítésért és a fényesség fokozásáért felel. Fő összetevője az avokádóolaj.
  • Az 5 vibráló árnyalat a látható színátalakítást teszi lehetővé, méghozzá úgy, hogy színazonosan halványul. Argánolajjal készített illatmentes formula.

A COLOR FRESH TERMÉKEI SOKKAL TÖBBET JELENTENEK A HAGYOMÁNYOS KONDICIONÁLÓ MASZKOKNÁL

  • könnyű alkalmazás
  • látható színeredmény
  • károsodásmentes és kondicionáló formula, ami simábbá és hidratáltabbá teszi a hajat
  • Wella Professionals által gondosan válogatott összetevők a professzionális eredményekért
  • állati eredetű összetevőktől és szilikontól mentes termék

Tetszett, amit láttál és olvastál? Keresd az Invigo Sun termékeket és a Color Fresh maszkokat a Wella Professionals hivatalos webshopjában vagy érdeklődj a területi képviselőknél! ☀️

Forrás és képek: Wella Professionals