Keresés

Beardburys-hajdúsítás 5 lépésben

Ismerd meg a Beardburys-hajdúsítás menetét lépésről lépsre!

Néhány szó a hajhullásról és a probléma kialakulásának okairól

A hajhullás jelentős esztétikai problémának minősül, ami idővel komoly önbizalmi nehézségekhez vezethet. Ennélfogva nagyon fontos, hogy időben utánajárj, mi lapulhat a probléma kialakulásának hátterében, hiszen a kiváltó okok sokfélék lehetnek.

Hormonális gondok, szervezetben zajló gyulladás, stressz, csak hogy párat említsünk a sok közül. Viszont nagyon gyakori az is, hogy a helytelen hajápolási szokások vagy a gyengébb minőségű samponok idézik elő a hajhullás tüneteit.

Szerencsére ebben az esetben sokkal könnyebb orvosolni a problémát, mint hinnéd. Egyszerűen csak kellő figyelmet és időt kell szentelni a hajmosási rutinnak, illetve búcsút kell inteni az olcsóbb, véletlenszerűen kiválasztott drogériás hajápoló termékek használatának.

Viszlát hajhullás, helló Beardburys-hajdúsítás!

A korábbiak értelmében tehát, ha az egészségügyi állapotod nem indokolja a hajhullást, nagy valószínűséggel a hajápolási szokásaidon kell változtatnod. Az első kérdés, ami ilyenkor felmerül: hogyan kezdjek neki? Milyen irányelveket kövessek?

Egyrészt, amit célszerű azonnal az eszedbe vésni, hogy nincs dús haj egészséges fejbőr nélkül. Emiatt a hajhullás megszüntetéséhez elegendő tápanyagot kell szolgáltatnod a fejbőr számára, amit a helyes táplálkozás és testmozgás mellett professzionális hajápoló szerek használatával is meg tudsz tenni. Most meg is mutatjuk, hogy milyen módon és milyen jolly joker termékekkel zajlik egy optimális hajápolási rutin.

Beardburys-hajdúsítás 5 lépésben

Emlékszel még, amikor bemutattuk neked a Bearburys márka vízióját, filozófiáját és termékpalettájának egy részét? Szuper! Akkor a meglévő tudást most tovább bővítjük! Ezúttal a Bearburys-hajdúsítás lépéseit osztjuk meg veled, hogy egyszer és mindenkorra le tudj számolni a hajhullás kellemetlen tüneteivel!

Figyelem: bár a Beardburys-szortiment a férfiakat célozza, de a hajhullás meggátolására kifejlesztett termékeket hölgyek is bátran alkalmazhatják.

Első lépés: használj a hajtípusodnak vagy a hajproblémádnak megfelelő sampont!

Hajhullás esetén elsősorban meg kell találni a megfelelő sampont. A Beardburys egyedi fejlesztésű Densify samponja olyan koffeinben gazdag formulával rendelkezik, ami segíti a fejbőr sejtoxigenizációját, mikrokeringésének serkentését. Aloe vera összetevője kondicionálja, hidratálja, táplálja a hajat és a fejbőrt, míg a benne található mentolkivonat a friss érzés biztosítása mellett a fejbőr vérkeringését is serkenti. A termék mindemellett parabénmentes is, úgyhogy az egyik legjobb választás!

Beardburys Densify hajhullás elleni sampon

Második lépés: használj kondicionálót!

A tökéletes sampon mit sem ér kondicionáló nélkül. Természetesen erre is létezik egy remek Beardburys ajánlás, ami nem más, mint a Beardburys Freeze hidratáló hajkondicionáló. A termék értékes illóolajokat tartalmaz, ami hidratálja, tonizálja és puhává teszi a hajat. Egy igazi vitaminbomba a fejbőr számára, amit friss, citrusos illata miatt egyébként is imádni fogsz!

Harmadik lépés: szerezd be a Beardburys hajhullás elleni szérumát!

A hajhullás elleni harcban a parabénmentes Beardburys Densify Serum Forte lesz a legtökéletesebb fegyvered! Ez a termék egy nagyon hatékony hajnövekedést serkentő professzionális szer, ami megfelelő mennyiségű koffeint tartalmaz ahhoz, hogy serkenti tudja a hajhagymák működését és képes legyen fokozni a vérkeringést.

Összetevői között megtalálható az oxycell (ami segíti a sejtek oxigénellátását) és a procapil nevű speciális alkotóelem. Utóbbi egy olyan egyedi fejlesztés eredménye, aminek köszönhetően a hajhagyma anyagcseréje és szerkezete megerősödik, ezáltal pedig jobban rögzül a fejbőr mély rétegeiben. A samponhoz hasonlóan, a szérum aloe verát és mentakivonatot is tartalmaz az intenzív hidratálás, a puha állag és a sejtek stimulálása érdekében.

Negyedik lépés: maximalizáld a hajad dússágát!

Ha lúd, akkor legyen kövér! A Beardburys bestseller tengervizes Ocean hajformázójával extra dúsítást tudsz biztosítani a hajadnak! Képes megemelni és stabilan tartani a hajszálakat, ezzel extra volument adva a tincseidnek.

Ötödik lépés: a finishre is gondolj!

A hajápolási rutin lezárásához szintén minőségi terméket ajánlott választani – egy professzionális wax csodákra képes. Matt vagy fényes? Természetes vagy extra hatás? Közepes vagy erős tartás? A Beardburys kínálatában minden igényre létezik egy alternatíva: találd meg a kedvencedet!

Pro tipp

A fenti hajápoló rutin követésével már pár héten belül is látványos eredményt tudsz elérni. A szérumot használhatod kúraszerűen is, de előrehaladott hajhullás esetén jó, hogyha a rutin részeként is folyamatosan alkalmazod!

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)