Keresés

Újra divat az arcszőrzet ápolása a magyar férfiak körében

Férfiak figyelem! Az arcszőrzet ápolása ezzel a márkával mindenképp minőségi lesz!

A Beardburys márka még csak fél éve, hogy megjelent a magyar piacon, de nagyon hamar a borbélyok és barber shopok kedvencévé vált. A hirtelen jött népszerűség nem véletlen. Amellett, hogy szortimentjében minden megtalálható, amire csak szükség lehet az arcszőrzet ápolásához, a termékek professzionális minősége is tovább fokozza az élményt. Ennek köszönhetően a férfiak is egyre lelkesebben látogatnak el a szalonba az újdonságok kipróbálásáért.

A Beardburys termékek sikere

“Újra divat az arcszőrzet ápolása a magyar férfiak körében” – nyilatkozta a Beardburys barber márka forgalmazója. Ahogyan említettük, ennek részben az az oka, hogy a brand kínálatában gyakorlatilag minden elérhető, amire a szakembereknek és férfi vendégeiknek szüksége lehet: a barberszéktől kezdve az ollókon át az otthoni használathoz is tökéletes finish termékekig. Másrészről a termékek csomagolása és minősége is hozzájárul ahhoz, hogy a lakossági felhasználók aktívan és örömmel használják a korszerű készítményeket. A sörösüvegekre emlékeztető flakonok stílusvilága pillanatok alatt képes mindenkit magával ragadni.

Arcszőrzet ápolása: Beardburys tippek borbélyoknak és vendégeiknek

Mivel a macsós borostát napjainkban egyre többen “cserélik” jól ápolt szakállra vagy bajuszra, így a Beardburys-webshop februári indulása óta a szakállápolók – azon belül pedig – a szakállszínezők lettek a legkurrensebb termékek. A barber shopok egyre több borotválást, szakálligazítást vállalnak. Nem árt azonban a lakosságot edukálni a témában, alaposan bemutatni a szakállápolási folyamatokat és az ehhez szükséges eszközöket, termékeket. Lássunk is néhány Beardburys tippet!

#1 A szakállvágást elkezdeni is rituálé. Vizezd be vagy most meg a szakállat/bajuszt, majd hajszárító és fésű segítségével szárítsd egyenesre! Csak így tudod majd pontosan formára vágni.

#2 Ezután hossztól és fazontól függően indulhat a formázás. Ehhez gyakorlatilag az összes eszközt használhatod: szakállvágó és trimmelő gép, olló, fésű, majd a legvégén jöhet a borotválás és a fertőtlenítés.

#3 Az arcszőrzet többnyire erős, ezért érdemes a vendég szemét védeni egy egyszer használatos szemmaszkkal.

#4 Szakállvágásnál is számos lehetőség van a forma kialakítására, ez függ az arcformától, a hajviselettől és természetesen a vendég kívánságától is.

#5 Ezután jöhet a színezés, festés, amit hagyományos hajfestékkel vagy speciálisan férfiaknak fejlesztett, szakállszínezővel is meg lehet oldani.

#6 A szép kontúrokat borotválással érhetjük el, amihez jól jön egy olyan kontúrozó balzsam, ami segíti a borotva siklását, miközben védi és ápolja az arcbőrt.

#7 Végül a szakáll– és bajuszápoló balzsamot, olajat érdemes jól bedolgozni az arcszőrzetbe. Rövidebb szakáll esetén az arcbőrbe is, amihez ezért célszerű beszerezni egy kiváló szakállkefét.

#8 A végső formázáshoz használj egy professzionális waxot!

Otthon is használj Beardburys termékeket!

A Beardburys szakállsamponjait és finish termékeit otthon is javasolt használni! A tökéletes arcszőrzetápolás érdekében egy jobb minőségű szakállfésűt és –kefét is ajánlott beszerezni. Így minden férfi napról napra el tudja érni azt az igényes és ápolt külsőt, amivel jól érezheti magát a bőrében a következő szalonlátogatásig.

Ehhez itt tudod beszerezni az eszközöket!

Forrás és képek: Beardburys