Keresés

Beardburys: a férfi hajápolási márka

Bemutatjuk a Beardburys férfi hajápolási márkát!

A Vero Trade Hungary Kft. tavaly késő ősszel nagy fába vágta a fejszéjét, és egy gyors tárgyalási sorozatot követően elhozta Magyarországra a spanyol Beardburys férfi hajápoló termékeit. Az innovatív márka a H7 Rendezvényközpontban debütált, ahol már azonnal nagy sikert aratott. Ebben az összefoglaló cikkben most meg is mutatjuk a brand misszióját, és azt is eláruljuk, hogy kiktől sajátíthatod el a szortiment leghasznosabb tudnivalóit. Görgess tovább!

Röviden ezt kell tudnod a Beardburys márka történetéről

A Beardburys 35 éve indult el önálló útján a spanyol Carobels kozmetikai cég jóvoltából. Az új márka célja az első perctől kezdve az volt, hogy a termékei képesek legyenek kielégíteni a modern férfi igényeit, mind a haj–, mind az arcszőrápolás területén. Végül ez meg is valósult, a brand ugyanis egy olyan természetes hatóanyagokban gazdag és teljes lefedettséget adó termékszortimenttel rukkolt elő, ami a fodrászok, borbélyok és a vendégek számára is egyaránt elérhetővé vált.

A termékpaletta tagjai teljes megjelenésükben hűek a barber hagyományokhoz: a samponok kis flaskákban; a waxok, pomádék pedig cipőpasztaszerű alumínumdobozban vannak. A tetszetős külső minden esetben értékes anyagot rejt, és ez a kombináció szerencsére igencsak ellenállhatatlan a szalonokban dolgozók és az oda betérők számára is. Ennek kiemelkedő eredménye, hogy a Beardburys már számos innovációs Beauty Awardot bezsebelt, dizájn és termékfejlesztés kategóriában is.

A BEARDBURYS KÜLDETÉSE

A Beardburys küldetése tehát, hogy a fodrászokat és a borbélyokat eredeti, vintage termékekkel tudja ellátni a kozmetikai–, az eszköz–, és a szalonberendezés vonalon is. A márka ezzel azt szeretné elérni, hogy a barber shopba való betérés ne egy “félórás kényszerpihenőt” jelentsen a férfiak számára, hanem egy valódi szépségszalon-élményt.

A termékeket természetesen a vendégek hazavihetik és otthon is használhatják, hiszen a legtöbb problémát orvosolni lehet velük – akár a zsírosodást, de a hajhullást is. A szortimentben igazi kuriózumok is találhatók, ilyennek számítanak például a magas pigment tartalmú színező hajwaxok és a hiánypótló Doctor Bald termékek, amik a kopasz fejbőr díjnyertes fejlesztésű ápolószerei.

Beardburys design hűen tükrözi a barber kultúrelemeket

Ha szeretnéd megismerni a márkát…

Magyarországon a Beardburys-t először Nyilas Tamás és Szentey Levente mutatta be egy szűk szakmai közönség számára, akik azóta is a brand oktatófodrászai. Még most is havi rendszerességgel tartanak bemutatót a H7 rendezvényközpontban, ezért te is bármikor kézbe foghatod és kipróbálhatod a menő termékeket. Izgalmas megoldás a tükör elé helyezhető tesztállvány, amire ha kirakod a kis sörösüveg formájú flakonokban lévő samponokat és az alumínium tégelyben lévő waxokat, a vendégek azonnal beleszeretnek a márkába – ezt garantáljuk.

A Beardburys oktatófodrászai: Szentey Levente és Nyilas Tamás

PILLANATKÉPEK AZ OKTATÁSRÓL:

Ha szívesen követnéd, hogy mi történik a márka életében, és első kézből informálódnál a legnagyobb újdonságokról, akkor kövesd a Beardburys Instagram-profilját:

https://www.instagram.com/beardburys_hungary/