Keresés

Hódít a barber style: reneszánszát éli a szakáll a férfidivatban

Barber style, férfi frizura- és szakálltrend közeleg felénk!

A STELLA Zrt. alkalmazkodva az egyre jobban szaporodó barber szalonok igényeihez – kiegészítve az általa forgalmazott SUBRINA HAIRCODE haj- és szakállformázó családot -, kifejlesztette a Golden Green Professional Vita STYLE FOR MEN kollekciót. A termékcsaládot először a STELLA Zrt. siófoki kereskedelmi konferenciáján mutatta be, ahol igen nagy sikert aratott a kereskedő partnerek körében.

STELLA Zrt. és SUBRINA frizura- és szakálltrend 2019/2020

„A termékek sikereit mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az első sorozatgyártás már is elfogyott, de sebaj, most indul az újabb gyártás, amely a hónap közepétől ismét elérhető lesz a fodrászok és a barber szalonok számára – mondta a cég marketing vezetője Bokor Barbara. Emellett el kell árulni azt is, hogy az új kollekció nem csak a férfi haj– és szakáll-, de a bőrápolásra is tökéletes megoldást nyújt.

A Golden Green Professional Vita STYLE FOR MEN család különös említésre méltó tagja a mélytápláló és ráncmélység csökkentő szérum, ami a férfiak bőrére kifejlesztett ANTI-AGING kozmetikum. Hosszan tartó hatással biztosítja az egészséges és fiatalos bőr megőrzését, csökkenti a ráncképződést. Rendszeres használata a seavajnak, a Q10-nek, az A-E-F vitaminoknak és egyéb hatékony összetevőinek köszönhetően enyhíti a ráncokat.

A Golden Green Professional Vita STYLE FOR MEN termékcsalád tartalmaz szőrtüsző elixírt is. Az értékes összetevőivel – hyaluron sav, kollagén, árnika gyógynövénykivonat – gyulladáscsökkentő hatása mellett hatékonyan megőrzi az igénybe vett bőr természetes rugalmasságát, helyreállítja az arcbőr teltségét,feltölti a mimikai ráncokat, a szarkalábakat és a szemöldök közti területek barázdáit is.

Széleskörű termékpaletta a férfiak számára is: VITA STYLE FOR MEN termékcsalád

Az új Professional VITA STYLE FOR MEN család tagjai között megtalálhatóak még:

  • Golden Green Professional VITA STYLE FOR MEN REGENERÁLÓ SAMPON
  • Golden Green Professional VITA STYLE FOR MEN BOROTVA GÉL
  • Golden Green Professional VITA STYLE FOR MEN AFTER SHAVE GÉL
  • Golden Green Professional VITA STYLE FOR MEN NYUGTATÓ SZAKÁLLÁPOLÓ OLAJ

A termékek a legkorszerűbb hatóanyag összetételük miatt – koffein, panthenol, borsmenta, B5 provitamin, A-C-vitamin – egyaránt hatékony ápolókészítményei lehetnek az igényes barber szalonoknak és az igényes férfi vendégeknek.

STELLA Zrt. barber style minden mennyiségben

Mindemellett a szakáll utóápolásáról sem szabad megfeledkezni, aminek legfontosabb eszköze a megfelelő szakállkefe használata. A STELLA Zrt. megújult széles kínálattal rendelkező barber-áruszortimentjének köszönhetően, ezt az eszközt is könnyen beszerezheted, de még sok más újdonság is vár rád. Legyen szó az otthoni- vagy professzionális szakállápoláshoz szükséges termékekről és szalonberendezésekről, a STELLA-nál biztosan megtalálod a számodra tökéletes eszközöket!

Íme egy kis ízelítő az 1952 óta a „Szépség szolgálatában” tevékenykedő STELLA Zrt. megújult árukínálatából:

A STELLA ZRT. A FENTIEKBEN BEMUTATOTT BARBER- ÉS SZALONKOLLEKCIÓJA MELLETT

#1 megújult termékszortimenttel,

#2 széleskörű választékkal,

#3 új design-nal,

#4 kedvező árakkal,

#5 garantált minőséggel,

#6 szerviz szolgáltatással,

#7 díjmentes szállítással (vásárlási volumenhez kötötten),

#8 raktárból történő azonnali szállítással

ÁLL A FODRÁSZ SZAKMA VALAMINT A KOZMETIKUSOK ÉS A SZÉPÜLNI VÁGYÓK RENDELKEZÉSÉRE.

E-mail: ertekesites@stellart.hu

Telefon: 06-1-470-50-86

Online rendelés: www.stellabeauty.hu

Katalógus: https://stellazrt.hu/hirek/butor-katalogus-2019

Stella Zrt. fodrász-kozmetikus nyílt nap

A STELLA Zrt. sok szeretettel vár téged a

2019.11.04-ÉN 10 ÓRAKOR KEZDŐDŐ

fodrász-kozmetikus nyíltnapjára, ahol elsők között értesülhetsz a 2019/2020 évi új frizuradivat trendjeiről és a STELLA stúdió oktatási programjairól. Ha mindez nem volna elég, a nyílt nap keretein belül

15%-OS KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLHATSZ A STELLA ÚJ ÁRUKÍNÁLATÁBÓL.

További részletek:

https://stellazrt.hu/oktatas/stella-nyiltnap-november

(A Stella törzsvásárlók részére egész évben kedvezményes lehetőségek várnak, legyen szó nagyszabású rendezvények belépőjéről vagy termékvásárlásról.)

Szöveg és képek: Stella Zrt.