Keresés

Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik az ALFAPARF MILANO

Cikksorozatunk következő tárgya nem más, mint az ALFAPARF MILANO.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik az ALFAPARF MILANO!

Márkatörténet: az ALFAPARF MILANO sajátossága

Az ALFAPARF MILANO a professzionális hajápolás egyik piacvezető márkája, amely a Made in Italy védjegy büszke képviselője. A cég 40 éve a fodrászipar szerves része, aminek köszönhetően Dél- és Észak-Amerikától kezdve, Európán és Ázsián át egészen Ausztráliáig megtalálhatóak a brand termékei. A kiváló teljesítmény elérése érdekében az ALFAPARF MILANO magas fokon ötvözi a tudományt, a folyamatos innovációt, a művészetet, a szenvedélyt és az olasz stílust, illetve szaktudást.

Az ALFAPARF termékek megbízhatósága és minősége ISO- és GMP-tanúsítvánnyal hitelesítettek. A márkaképviselet több kutatási központjának hála a fókusz mindig az innovatív és modern termékek előállítására és fejlesztésére koncentrál. A vállalat szakemberei – legyen szó a vegyészekről, a stylistokról, az oktatókról és a technikusokról – folyamatosan figyelemmel kísérik a globális piac igényeit, és azoknak megfelelően dolgozzák ki az új formulákat. Az ALFAPARF MILANO egyaránt törődik a szakemberek és a vendégek legfőbb igényeivel, ezért mindig igyekszik olyan újdonságokat létrehozni, amelyek az alkotás örömére ösztönzik fodrászokat, ezzel dicsőítve a haj szépségeit.

AZ ALFAPARF MILANO KIFEJEZETTEN BÜSZKE A SAJÁT

  • színeire, mert minden árnyalat, fényjáték a speciálisan kidolgozott összetevők eredménye; a legmodernebb technikák és az egyediségéről felismerhető olasz kreativitás összefonódása.
  • ápolóira, mert minden egyes igénynek és elvárásnak megfelelő termékekkel rendelkezik, amelyek segítségével az egyenes, hullámos vagy göndör hajtípusok sem okoznak többé problémát a szakembereknek.
  • kezeléseire, mert mindenkinek személyre szabott lehetőséget képes kínálni az egészséges haj fenntartásához.
  • stylingjára, mert az utolsó simításokhoz szükséges tökéletes minőségű termékekkel is képes kiszolgálni a fodrászokat.

AZ ALFAPARF MILANO HÁROM ALAPVETŐ ÉRTÉKE:

#1 kiváló alapanyagok

#2 technikai tudás

#3 személyre szabott élmény

ALFAPARF MILANO sikertermék: Pigments

Az ALFAPARF MILANO sikerterméke egyben a legújabb generációs terméke is, amely rendkívül széles körben alkalmazható. A Pigments gyakorlatilag 12 ultrakoncentrált tiszta pigment, amelynek köszönhetően az összes szalonban nyújtott szolgáltatás személyre szabható, legyen az festés, ápolás, formázás vagy styling. Az egyik legjobb tulajdonsága, hogy a színek egymással keverhetőek, így még egyedibb eredményt lehet elérni a vendég haján. A kapott szín intenzitása a hozzáadott pigmentkoncentráció mértékétől függ.

A tiszta pigmentek képesek a saját struktúrájuk módosítására, attól függően, hogy milyen pH értékű közegbe kerülnek – legyen az akár lúgos, akár savas -, működni fognak. Minden típusú hajnál tökéletesen alkalmazhatóak: natúr, vegyileg festett, szőkített. A Pigments-et értelmezhetjük egy 2 in 1 szolgáltatásként is, ugyanis a használatával nemcsak fényt kölcsönözhetsz a hajnak, de a nemkívánatos színeket is eltávolíthatod.

A kedvenc ALFAPARF MILANO csapatépítő emléke

Magyarországon az ALFAPARF MILANO 27 éve van jelen, amelyet a Hair-Line Kft. forgalmaz. Két évvel ezelőtti jubileumi eseményükről a következőképpen számoltak be:

“Egy cég életében 25 sikeres év nem kis dolog. Ehhez mérten készültünk a HL25 show-ra, hogy egy teltházas rendezvény keretein belül együtt ünnepelhessük fennállásunk első negyed évszázadát. Szerencsére a befektetett energia kifizetődött, a RaM Colosseumot megtöltötte a szakmai vendégsereg, aki a programsorozatot végig vastapssal kísérte. Egy különleges időutazásnak lehettünk a részesei, ezúton is köszönjük az ott lévő kollégáinknak,hogy mindvégig mellettünk álltak – nem csak ezen a napon, de ebben a fantasztikus 25 évben is.”

ALFAPARF MILANO elérhetőségei

SZÉKHELY:

Hair-Line Kft.

2045 Törökbálint, Jázmin utca 1.

TELEFON:

+36-30-336-3695

E-MAIL:

hairline@hairline.hu

Forrás és képek: ALFAPARF MILANO