Keresés

Christian Wiles mesterkurzusán jártunk! - így láttuk mi

Christian Wiles mesterkurzus és Matrix jubileum egy estén!

Különleges csapatépítő és oktatási élményben volt része azoknak a fodrászoknak, akik ellátogattak a Matrix Tonal Control mesterkurzusára. Ennek keretén belül látogatott hazánkba Christian Wiles a Matrix Global Ambassadora. A méltán népszerű szakember két hajvágást mutatott be a színpadon, valamint előre elkészített frizurákat is láthattunk. De ne szaladjunk ennyire előre!

Matrix – 20 éve Magyarországon

A program Rigó István Oktatási Vezető köszöntőjével és egy jubileumi bejelentéssel vette kezdetét: a Matrix immár 20 éve jelen van Magyarországon. Ráadásul nem kis sikerrel. Az ünnep alkalmából a márkához leglojálisabb disztribútorok és Területi Képviselők - akik a megjelenés óta töretlenül képviselik és népszerűsítik a márkát – ajándékcsomagot kaptak.

A megjelenteket Lucie Kozák a Matrix márkaigazgatója is köszöntötte, aki szintén örömét fejezte ki a brand töretlen sikerével kapcsolatban. A jeles alkalmat inspirációval és oktatással ünnepeljük, hiszen a Matrix minden fodrászé és minden vendégé.

Ennek jegyében telt hát az est további része, amely során elsőként rövid ismertetőt kaptunk a Tonal Control új, meleg árnyalatairól, amely színek úgy tűnik ismét helyet kaptak a piacon. A Tonal Control sikeréhez további pozitív tulajdonságai is hozzájárultak:

 • valós időben látható oxidáció,
 • savas kémhatás,
 • gyengédség a hajon

A kilenc új meleg árnyalat pedig a következő:

 • 8C,
 • 8CR,
 • MN6,
 • 9G,
 • 9GW,
 • 9W,
 • 8GB,
 • 8VR,
 • 9NCV

Az est java azonban csak ezután következett!

A Tonal Control új meleg árnyalatai

Christian Wiles Magyarországon!

Mint fentebb írtuk, Christian Wiles a Matrix egyesült királyságbéli művészeti vezetője, nemrég pedig csatlakozott a nemzetközi kreatív csapathoz is. A mesterkurzus első részében a Tonal Control előnyeinek részletezése mellett egy göndör hajvágást láthattunk. Ehhez persze természetesen jártak a szakmai tippek a göndör haj kezelésére vagy épp a tartós hullámok készítésére vonatkozóan. A bemutató közben időnként egy-egy újabb modell is érkezett a színpadra, akiknek frizuráját a Matrix Oktatói csapata készítette el főként a Tonal Control színek használatával.

🤩A Matrix mesterkurzusán járunk, a színpadon Christian Wiles!🤩

Posted by Fodrászinfó on Monday, February 5, 2024

A szünet után újabb hajvágás következett, ezúttal egy rövid, szőkített hajon. Ebben a részben Rigó István kérdésére megtudhattunk részleteket Christian Wiles szakmai pályafutásából. Többek között azt is, hogy karrierje elején a Tony&Guy csapatában dolgozott, amely időszak nagyon inspirálta. Azt is megtudhattuk, hogy ő miképpen készül fel egy hajvágásra: passzéról-passzéra végiggondolja a lépéseket, hogy azután a kivitelezés már zökkenőmentes legyen.

A második rész jelszava a természetesség volt. A hajvágás illetve a közben érkező modellek frizurájának színe és formája mind-mind a haj természetes színét és esését hangsúlyozta. A fináléban pedig minden modellt együtt láthattunk a színpadon:

A szakmai program után a fodrászok egy gálavacsorán és tombolasorsoláson vehettek részt, amelyen a kellemes hangulatú beszélgetés, szakmázás és a húsz év ünneplése is folytatódott. Reméljük mindenki kellemes élményekkel és a szalonmunka során alkalmazható tudással tért haza.

Christian Wiles mesterkurzusa képekben

Képek: Matrix

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)