Keresés

Matrix újdonságok - High Riser Pre-Bonded és Silver szolgáltatás

Megérkeztek az inspiráló Matrix újdonságok!

A Matrix bemutatja: High Riser Pre-Bonded szőkítő

A professzionális hajápolás egyik vezető márkája, a Matrix továbbfejlesztette termékportfólióját, és bemutatja új szőkítőjét, a High Riser Pre-Bondedot. A termék használata különleges előnyökkel jár a fodrászok és a vendégek számára egyaránt, hiszen a High Riser Pre-Bonded szőkítő akár kilenc színmélységet világosít a hajkötések megóvásával.

High Riser Pre-Bonded: A Matrix portfóliójának leghatékonyabb szőkítője

A High Riser Pre-Bonded a legsötétebb alapokat is képes mindössze egy szolgáltatás alatt platinaszőkére világosítani. A maximális eredményeket elérni kívánó fodrászok számára, az akár 9 színmélységnyi világosítást biztosító High Riser Pre-Bonded szőkítő elengedhetetlen termék. A szőkítőport kimondottan arra fejlesztettük ki, hogy az 1 és 4 közötti színmélységű hajban nagyobb mennyiségben jelen lévő eumelanint és feomelanint is át tudja alakítani, és a világosítási folyamat során sikeresen világosítsa fel a szőkítési alap vörös, narancs és sárga pigmentjeit.

Három érv a High-Rise Pre-Bonded mellett

#1. Innovatív összetétel az erős és egészséges hajért

A High Riser Pre-Bonded szőkítő titka egyedi összetételében rejlik. A Matrix portfóliójában található összes szőkítő közül ez a termék tartalmaz a legmagasabb koncentrációban citromsavat és glicint, amelyek a világosítási folyamat során aktívan védik a hajrostban található hajkötéseket. Ez azt jelenti, hogy a vendégek amellett, hogy elérhetik kívánt hajszínüket, kisebb mértékű hajkárosodást is tapasztalhatnak.

#2. Szabályozott világosítási folyamat

A High Riser Pre-Bonded szőkítő gyors kezdeti hatékonyságot és szabályozható világosítási folyamatot biztosít. A folyamat első 15 perce során gyors világosítás történik, majd a hatóidő további részében a termék megszabadítja a hajat a nem kívánt sárga és narancs árnyalatoktól.

#3. Tonal Control színezőkkel ideálisan kombinálható

A High Riser Pre-Bonded szőkítő tökéletes kiegészítői az új Matrix Tonal Control savas, gél állagú színezők. Ezek a termékek együttesen teljes, innovatív megoldást biztosítanak a precíz, gyors és kímélő világosításra vágyó fodrászok számára.

Új Silver szolgáltatás a Matrix-tól

A Silver szolgáltatás segítségével az ősz haj akár egyetlen szalonlátogatás alkalmával is gyönyörűvé varázsolható! A szolgáltatás lehetővé teszi a szürke lenőtt haj és a festett részek egységesen ezüstösre való árnyalását egyetlen fodrászati látogatás során. Ez a professzionális szolgáltatás ideális azoknak a vendégeknek, akik szeretnék követni természetes szürke, ezüstös haj trendjét, és búcsút inteni a végtelen tőfestés ciklusnak.

Az ősz haj gondozása kihívást jelent

Minden fodrász találkozik olyan őszülő hajú ügyfelekkel, akik késleltetik a fodrászati időpontokat, vagy otthoni tőfestési kísérletekbe bocsátkoznak, vagy egyszerűen hagyják a szürke hajukat természetes állapotában. A Matrix Silver Szolgáltatás egy szuper megoldás azoknak a vendégeknek, akik szeretnék, hogy a szürke hajukat professzionális kéz ápolja. A fodrászok most már gyönyörű természetes hatású szürke, ezüstös hajszínt kínálhatnak az ügyfeleiknek mindössze egyetlen szalonlátogatás alkalmával.

Milyen előnyei vannak a Matrix Silver Szolgáltatásnak a fodrászok számára?

 • Új ügyfelek megszerzése és meglévők megtartása: ez az inkluzív szolgáltatás segít új ügyfeleket szerezni és megtartani azokat, akik már elkezdték tapasztalni a hajszálak őszülését.
 • Szolgáltatásportfólió bővítése: a Matrix Silver Szolgáltatás új módot kínál a portfólió bővítésére egy hozzáadott értéket képviselő szolgáltatással.

Milyen előnyei vannak a Matrix Silver Szolgáltatásnak az ügyfelek számára?

 • Ezüstös hajszín egy szalonlátogatás alatt: kiemelhetik ősz hajszínük szépségét, anélkül, hogy egy hónapokon keresztül el kellene viselniük a lenövést a hajukon.
 • A sárgás ősz haj átalakítása természetesen ragyogó szürkévé: a Matrix Silver Szolgáltatással kevésbé esztétikus, sárgás ősz hajszínüket természetes hatású ezüstté változtathatják.
 • Egészséges haj megőrzése a Pre-Bonded kötéstechnológiával: hajkötés-védő technológiával megőrizhetik hajuk egészségét.

Egy fodrász tanácsai fodrászoknak

„A Silver szolgáltatást olyan vendégek számára fejlesztették ki, akik 100%-ban ősz frizurát szeretnének maguknak. Többféle hajszínnel és őszhaj aránnyal érkezhetnek a szalonban, így fontos, hogy több árnyalat is elérhető legyen a megfelelő eredmény elérése érdekében. A Silver szolgáltatás után minden vendég elégedetten és magabiztosan távozik a szalonból.“ - Jack Martin, A sztárok kedvenc coloristja

Hogyan érhető el lélegzetelállító, mély ezüst haj az őszülő hajú vendégek számára?

 1. Felesleges pigmentek eltávolítása: A tökéletes ezüst szín elérésének első lépése az felesleges pigmentek eltávolítása.
 2. Készíts sötét melírokat: Nagyobb ezüst hajszín mélység, dimenzionáltabb hatás elérése érdekében készíts sötét melírokat.
 3. Árnyald a hajat: Árnyald a hajat a lenyűgöző ezüstös eredmény eléréséhez.

Három szolgáltatás a hosszú távú ezüst hajápolásért!

A Matrix Silver Szolgáltatás három szolgáltatást tartalmaz, amelyek együttesen teljes körű csomagot nyújtanak az ezüst hajápoláshoz.

 • Silver átalakulás: A szolgáltatást olyan vendégeknek kínálhatod, akiknek elege van abból, hogy 3-4 hetente újra kell festeniük a lenövésüket. Így egy hozzáadott értéket képviselő szolgáltatást nyújthatsz vendégeid számára, ahelyett, hogy állandóan csak a tőfestéssel vacakolnál.
 • Silver árnyalás: szolgáltatást azoknak a vendégeknek kínálhatod, akik tartós színápolást és semlegesítést szeretnének biztosítani ezüst hajszínüknek.
 • Silver dimenzió: A szolgáltatás azoknak a vendégeknek ajánlott, akik dimenzionáltabb hatást szeretnék adni ezüst hajszínüknek.

A Matrix Silver Szolgáltatás egy eszköz a fodrászok számára, hogy inkluzív gondoskodást nyújtsanak az igényes vendégeknek, akik büszkék ősz hajukra, és nem félnek megmutatni azt!

Látogasd meg a Matrix weboldalát IDE KATTINTVA vagy keresd a High Rise Pre-Bonded terméket EZEN A LINKEN!

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)