Keresés

Ezek a lábbelik lesznek 2024 sztárjai!

Ezek a lábbelik lesznek 2024 sztárjai! Nézd meg a trendeket.

Már most tudható, hogy melyek azok a fazonok, amik 2024-ben is milliók rajongására tarthatnak számot. Mondhatnánk, hogy alapvetően nincs új a nap alatt, ám akkor azért nem állítanánk teljesen igazat. Tény, hogy a felhozatal nem nélkülözi a klasszikus modelleket, de vannak meglepő újítások is.

Jöjjenek a nagyágyúk!

Nem tartjuk magunkban a slágereket! Ami jó hír, hogy ezek nem olyan típusú slágerek, mint amik a rádióból szólnak, és a könyökökön jönnek ki, miközben a füleken mennek be. Ezek olyan fazonok, amik megunhatatlanok, eközben tagadhatatlanul vonzóak. Kezdjük az őszi-téli szezonnal, mert bár új év ide vagy oda, még mindig a téllel folytatódik a következő esztendő.

A bakancsok, különösen a bézs, valamint a barna árnyalatokban pompázó variációk letaszíthatatlanok a trónjaikról. Lezserséget testesítenek meg, ugyanakkor van bennük valami olyan kellem, amire világszerte nők milliói éreznek rá. Nem meglepő tehát, hogy immár évek óta kihagyhatatlanok a trendi lábbelik felsorolásából. De ez csak a kezdet! Ugyanis a combcsizma is aranykorát éli annak ellenére, hogy túl sok előítélet kötődik a nevéhez. Sokan a mai napig abban a hitben élnek, hogy a térd felett érő csizmák viselésére születni kell. Ám ez több, mint túlzás. Tény, hogy az alacsonyabb hölgyek nem minden helyzetben ezután a modell után nyúlnak a legszívesebben, lévén a hosszított lábhatás rövidített felsőtest érzetét kelti, ami tényleg nem előnyös mindenkinek. Jobb ezt elkerülni. De amúgy nagy általánosságban elmondható, hogy akinek ez az az irány, ami követendő, az megtalálhatja azt a fazont a CCC színpompás felhozatalában, ami minden elvárásának maradéktalanul megfelel.

A bokacsizmák világából még kiemelendő a sokakat megosztó, mégis roppantul közkedvelt cowboy csizma, ami pont úgy nem megy ki a divatból, mint a western filmek. Ettől még nem kell mindenkinek ezt választani, viszont aki a vadnyugati kellem mellett dönt biztos, hogy begyűjtheti az elismerő tekinteteket. Aki egy kis vagányságra vágyik, annak ez jó kezdet lehet!

Kitavaszodhatunk végre?

Írásban mindenképpen, még ha a természet kicsit várat is magára. Ám jobb, ha már most tisztázzuk, melyek azok a cipők, amik tavasszal is megállják a helyüket a legtrendibb modellek színpadán, meg persze a hétköznapi életben is. A platformos cipő, a bélelt, vagy nyárra hangoltan a bélés nélküli sneakerek, valamint a törpe sarokkal büszkélkedő félcipők, szandálok azok, amik a jövő esztendő divatikonjai. Aki biztosra akar menni, aki tényleg a trend útján kíván járni, annak a CCC online felületén ezeket a típusokat mindenképpen jó ötlet megkeresni. Vélhetően ugyanis ezek után a rátalálás sem marad el.

A CCC üzletei személyesen is felkereshetőek az ország számos pontján, ami azért előnyös fejlemény, mert így a kétségek tényleg végképp eloszlathatóak. Hiszen a cikk elolvasása után meglehet, hogy a bőség felett érzett öröm helyett inkább a bőség zavara az, ami dominál. Ez teljesen természetes, és ez az érzet pillanatok alatt semmissé tehető próbálással. Akár már most beszerezhetőek azok a fazonok, amikkel a jövő évi sztárfellépés borítékolható, ráadásul ha a cipős szekrény tagjai már adottak, akkor következhet a táskák és egyéb kiegészítők összehangolása.

Szöveg és képek: CCC