Keresés

Férfi hajpótlás: ha egy új szakmai területen is kipróbálnád magad

A HairContrast segítségével bemutatjuk nektek a férfi hajpótlás területét.

Nincs olyan mesterség, ami egy bizonyos idő után ne igényelné a megújulást. Egy jó szakember ezért élete végéig képzi magát, frissíti a szemléletmódját. Ebből a nézőpontból a fodrászat egy rendkívül gyorsan változó területnek számít, ezt viszont nemcsak a divatirányzatok átalakulása miatt mondjuk. A technológiai és technikai fejlődés az üzletekben is új utakat és szolgáltatásokat nyitott meg, így ma már a hajszínváltoztatás és a kreatív formakialakítás mellett, a női és férfi hajpótlás is egy elérhető lehetőség. Most a HairContrast partnerfodrászainak munkásságán keresztül mutatjuk be ezeknek a területeknek a jelentőségét.

Egy új szakmai terület feltérképezése

Amikor fodrászként egy új szakmai terület után kutatsz, mindig meg kell vizsgálnod, hogy milyen módon látod magad a hivatásod szempontjából. A legfontosabb ilyenkor, hogy:

  • mérlegeld azokat a technikai lehetőségeket, amikkel szívvel-lélekkel tudsz azonosulni;
  • felmérd az elgondolt irányzat hosszú távú sikerességét és népszerűségét;
  • el tudd képzelni magad a kiválasztott szakág specialistájaként.

Ebben a cikkben most épp egy ilyen terület feltérképezésében próbálunk segítséget nyújtani, ami nem más, mint a férfi hajpótlás. Az ismerkedés a HairContrast partnerfodrászainak és szolgáltatásainak közreműködésével zajlik. Az első videóban megfigyelheted, hogy mi történik egy férfi vendég hajprotézisének felhelyezésekor:

FÉRFI HAJPÓTLÁS FELHELYEZÉSE:

Miután megfigyelted a hajpótlás felrakásának folyamatát, érdemes megismerkedned a vendég gondolataival is, hiszen annál nem sok objektívabb perspektíva létezik. Elöljáróban annyit kell tudnod, hogy a videóban látható úriember – Zamfir –, Miskolcon vette igénybe a HairContrast szolgáltatását; a kezelést Tresó Erika végezte.

Amit még érdemes tudni a HairContrast férfi hajprotéziséről

Ha összegezni szeretnénk a látottakat és hallottakat, akkor több fontos tanulságot is levonhatunk belőlük, de ami a legfontosabb: a rövid idő alatt elért látványos eredmény, ami a pszichét is támogatja. Néhány gondolatban viszont még azt is összeszedtük, hogy mit érdemes tudni a videóban látható folyamatról:

  • Zamfir egy ‘New Me’ hajprotézist kapott, ami egy 100%-ban emberi hajból készült, felső kategóriás termék, egyenesen Dániából.
  • Azért ez a hajprotézis került kiválasztásra, mert a szakemberek szerint sokkal kényelmesebb és természetesebb megoldás, mint egy paróka. Emellett a HairContrast filozófiája egyébként is azt mondja, hogy “egy pótrész akkor profi, hogyha nem tűnik annak”, Zamfir pedig épp ilyen megoldásra vágyott.

TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK:

A HairContrast hajprotéziseit speciálisan, arra kifejlesztett termékekkel kell ápolni, hogy az élettartamuk hosszabb legyen (legjobb esetben kb. 1 évig hordhatók). Ez a szortiment olyannyira népszerű Dániában, hogy a királyi család is ezt használja. Továbbá azt is fontos tudni, hogy azoknak a vendégeknek, akik a hajprotézis mellett döntenek, 2-3 hetente el kell látogatniuk a fodrászszalonba a megújult frizurájuk karbantartásáért. A New Me hajprotézis ár-érték arányban is egy jó lehetőség, a szolgáltatásért körülbelül 350.000 forintot kell fizetni.

Miért éri meg a férfi hajpótlás szolgáltatása fodrászként?

Talán nem kell hosszasan magyarázni, hogy a kopaszodás és a hajritkulás milyen nagy mértékben képes rányomni a bélyegét az énképre, épp ezért annyira katartikus élmény egy HairContrast-szolgáltatás igénybevétele. A férfi hajpótlás lehetőséget ad arra, hogy a vendég lelkivilágát, biztonságérzetét és életminőségét akár órák alatt gyökeresen megváltoztassa. Ha úgy döntesz, hogy elsajátítod ennek a szakágnak az ismereteit, akkor te is látni fogod a félszeg, bizonytalan tekintetek teljes átalakulását. A kezelés végén garantáltan sugárzó arcú, elégedett, hálás emberek távoznak majd a szalonodból.

Szeretnél ezzel a technikával dolgozni?

Kattints a linkre és válassz oktatófodrászaink közül: https://haircontrast.hu/konzultacio-fodraszoknak/

Többet szeretnél megtudni a képzésekről?

Erre a linkre kattintva megteheted: https://haircontrast.hu/fodraszoknak/

Forrás és képek: HairContrast