Keresés

5 dolog, amit tudnod kell a HairContrast képzéseiről

A HairContrast képzések fontos információkat tartalmaznak, érdemes elolvasni!

A legtöbb fodrász továbbképzésen a hajvágás-hajfestés rejtelmei, illetve az alkalmi frizurák tökéletes elkészítésének technikája a mérvadó. De mi van akkor, ha most mutatunk számodra egy olyan különleges képzési lehetőséget, amely ezen a három területen kívül esik? A HairContrast szakemberei minden nap az emberek önbizalmának helyrerázásán dolgoznak, a vendégeknek nemcsak frizurájukat, de életüket is még szebbé varázsolják. Miért ne tennéd te is? Ha szeretnél többet megtudni a HairContrast oktatásairól, görgess lejjebb!

5 dolog, amiért fodrászként érdemes részt venned a HairContrast oktatásain

#1 HAJPROBLÉMÁK MEGSZÜNTETÉSÉRE VALÓ SZAKOSODÁS

A mai világban szinte klisé szerűen ismételgetjük a rohanó mindennapok kártékony hatását, amely sokszor egészségügyi állapotunkon is megmutatkozik. A folyamatos “meg nem állás” végül stresszforrássá, majd valamilyen betegséggé válik, ami intenzív hajritkulással párosulhat. A hajproblémák megszüntetésére a szakemberek sok esetben csupán kímélő terméket tudnak ajánlani, azonban teljesen más, ha vendégednek egy konkrét, problémamegoldó szolgáltatást tudsz nyújtani.

#2 ZÁRT ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZER

A HairContrast egy zárt értékesítési rendszerrel dolgozó cég, ebből kifolyólag, ha a vendég már találkozott is a brand szolgáltatásaival, közvetlenül mégsem tud termékhez jutni. Ha a problémáira megoldást kereső vendég még rá is talál például a HairContrast T-Parting pepi póthajra, akkor sem tudja azonnal megvásárolni. A cég az érdeklődő lakhelyéhez legközelebb eső fodrász partnerhez irányítja kérését. Mit jelent ez? Vendégedet egy olyan szalonba küldik, ahol a fodrász már elvégezte a HairContrast képzéseit. Hiába jelented valakinek 23 éve a fodrászok ászát, ha a hajproblémák jelentkezése alatt nem tud hozzád fordulni segítségért.

#3 KÉPZÉSI LÉTSZÁM

A kis létszámú gyakorlati oktatások minden esetben hatékonyabbak, ennek okát talán nem is kell túlmagyarázni. Akármilyen iskolát és akárhogyan is végeztél, biztosan ismerősek lesznek a “nem figyeltek rám eléggé”, “féltem megszólalni, hogy ne nevessenek ki” érzések. A HairContrast képzésein kifejezetten fontos szempont, hogy ezek a gondolatok megszűnjenek. Ebből kifolyólag a cég kizárólag 1-2 fős oktatásokat tart, így garantált a tudás megfelelő elsajátítása.

#4 GYORS TUDÁSSZERZÉS

A HairContrast szolgáltatásai nem csupán a vendégek, de az olyan fodrászszalonok életét is megkönnyíthetik, amelyek környezetében nagy a konkurencia. Ilyenkor mindenki az árlista variálásával, új termékek behozásával próbálkozik ahelyett, hogy megkeresné azt a piaci rést, amelytől valóban minőségibb eredményt ér el, és nem csak a szalonszolgáltatások számát növeli indokolatlanul. A HairContrast képzések során 4-5 óra elég ahhoz, hogy elsajátíts egy bizonyára új és kompakt tudást. Kevesebb, mint egy nap, és több, mint egy hétköznapi tudásanyag.

#5 ÖNBIZALOM VISSZAÉPÍTÉSE

A HairContrast hivatásának középpontjában nem feltétlenül a “tipikus szakember” céljai állnak, hiszen a frizurán túl, a fodrászat egy egészen másik dimenziójáról beszélünk. A hajritkulással és kopaszodással küszködők számára nem újdonság, hogy a különböző hajproblémák jelentkezése során milyen mértékben és milyen gyorsasággal képes az ember magába zuhanni. Gondolj csak bele, hogy mennyire boldoggá tesz, ha a vendéged arcán őszinte mosolyt látsz! De mi történik akkor, ha ez a mosoly nem csak a frizurának, hanem az önbizalom visszaépülésének is a jele?

HairContrast képzések 2019

KÉPZÉSI FORMÁK

A) hajritkulás képzés

elsajátíthatod a T-parting pepi póthaj, a Secret Spot hajpótlás, illetve a Flex hajdúsítás technikáját

B) kopaszodás képzés

megtanulhatod a Top Extension, a New Me és az Airskin hajprotézisek felhelyezését

A KÉPZÉSEK ÁRA

mindkét esetben 30.000 Forint/fő

A KÉPZÉSEK HELYSZÍNE

A HairContrast képzései három helyszínen zajlanak, válaszd ki a hozzád legközelebb esőt:

  • Budapest
  • Miskolc
  • Debrecen

JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG

Forrás és képek: HairContrast

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)