Keresés

Fibre Clinix Vibrancy: egyedi megoldások szőke haj ápolására

Kibővült a Schwarzkopf Professional Fibre Clinix Vibrancy termékcsaládja. Tudj meg többet cikkünkből!

Hajregenerálás egyedi szükségletek alapján

A Schwarzkopf Professional szalon exkluzív, teljesen moduláris hajápoló rendszere tudományos eredményekre építve kínál megoldást a különféle hajszükségletekre – mind otthon, mind a szalonban. Korábban már bemutattuk – sőt teszteltük is – a Fibre Clinix szalonszolgáltatását és termékeit, ami során a portfólió 6 alsorozatát is megismertük. Ezek közül most a Vibrancy termékcsalád bővült ki újabb tagokkal, amiket érdemes közelebbről is megismerni.

MILYEN TERMÉKEKKEL BŐVÜLT A FIBRE CLINIX VIBRANCY SZORTIMENT?

A Schwarzkopf Professionnel legfejlettebb regeneráló termékcsaládja, a Fibre Clinix Vibrancy kínálata öt vadonatúj semlegesítő termékkel bővült:

 • Fibre Clinix Vibrancy Purple Booster (45 ml, szalonok számára),
 • Fibre Clinix Vibrancy Blue Booster (45 ml, szalonok számára),
 • Fibre Clinix Vibrancy Purple Sampon (1000 ml, szalonok számára),
 • Fibre Clinix Vibrancy Purple Sampon (300 ml, otthoni használatra),
 • Fibre Clinix Vibrancy Heat Protection Mist (200 ml, otthoni használatra).

Ahogyan a felsorolásból is jól látszik, az innovatív termékek kimondottan a szőke hajszínek szalonbeli és otthoni ápolására lettek kifejlesztve. Ezért most olyan különleges formulákat ismerhetsz meg, amik gondosan kiválogatott lila és kék pigmenteket tartalmaznak a kívánt semlegesítés eléréséhez.

Schwarzkopf Professional Purple Sampon heat protection mist hővédő spray

A két új Vibrancy Boosternek köszönhetően, a szalonban a hagyományos Tribond-szolgáltatás részeként egyetlen lépésben regenerálhatod a vendéged hajszerkezetét, illetve őrizheted meg és emelheted ki a hideg színirányt. A szalonban kapott eredmények otthoni megőrzéséről a Purple sampon gondoskodik, míg a Heat Protection Mist extra ápolást és védelmet nyújt a színkezelt, sérülékeny, melírozott és szőkített hajtípusoknak.

Fibre Clinix Vibrancy termékismertető: kerülj képbe!

Ahhoz, hogy elméletben már most el tudj mélyülni a kibővített Fibre Clinix Vibrancy portfólióban, összeállítottunk egy rövid termékismertetőt. Ezeket a gondolatokat a vendégeid edukálására is felhasználhatod, így biztos lehetsz abban, hogy az általad elkészített csodaszínek két szalonlátogatás között is megfelelő ápolásban részesülnek.

Szőke haj ápolása

#1 PURPLE & BLUE BOOSTER

Az AHA-formula (alfa-hidroxi-sav) kiemeli a haj élénkségét, míg a magas pigmenttartalmú semlegesítő boosterek segítenek a nemkívánt melegség semlegesítésében szőke, szőkített vagy ősz alapokon.

Használat:

 • Purple Booster: világosszőke, szőkített vagy ősz hajra
 • Blue Booster: középszőke és világosszőke hajra

Igazítsd a semlegesítés mértékét a vendéged hajszükségleteihez a boosterek mennyiségének változtatásával (5-10 g vagy 5-10 pumpa). Fontos: a hatóidő minden esetben azonos!

#2 PURPLE SAMPON

A haj belső és külső szerkezetét regeneráló, Triple Bonding és C21 technológiával ellátott Purple sampon egy pigmentált hajápoló termék. Segíti a rezes elszíneződések eltávolítását a szőke, szőkített és ősz hajtípusok esetén.

Továbbá:

 • gyengéden tisztítja és frissíti fel a szőke tincseket;
 • azonnal semlegesíti a meleg mellékárnyalatokat a ragyogó hidegszőke végeredményért;
 • selymes textúrát eredményez;
 • ismét összekapcsolja a belső hajkötéseket.
Schwarzkopf Professional Fibre Clinix Vibrancy szortiment

#3 HEAT PROTECTION MIST HŐVÉDŐ SPRAY

A szortiment Heat Protection Mist névre hallgató terméke egy sokoldalú hővédő spray, ami védi a színkezelt hajat a hajformázó eszközök káros hatásaitól. Emellett segít a hajtöredezés csökkentésében és azonnali fényt kölcsönöz a hajnak; kiemeli az élénk árnyalatát.

Használatával:

 • akár 90%-os színlerakódás is elérhető,
 • akár 94%-kal kisebb lesz a töredezett hajvégek aránya*,
 • akár 90%-kal fényesebb frizurát biztosíthatsz a vendéged számára*.

* a kezeletlen hajjal összehasonlítva.

Lájkold és oszd meg a cikket, hogy kollégáid is értesüljenek a Vibrancy-szortiment újdonságairól! Köszönjük! 🙌