Keresés

Új fodrász webáruház a magyar piacon: ismerd meg a New Flag Shop-ot

Egy új fodrász webáruház hódít Magyarországon. Nézz körbe!

Te hány olyan webshopot tudsz felsorolni Magyarországon, ami professzionális szinten, márkafüggetlenül működik, és kizárólag fodrászoknak szól? Valljuk be, az online térben még nem találunk túl sok ilyen példát, pedig az igény igenis megvan rá. Ezért is akkora öröm számunkra, hogy szinte első kézből számolhatunk be egy új fodrász webáruház hazai debütálásáról. Miről is van szó? Képzeld, a magyar piacon is hódít a New Flag Shop!

Mi is az a New Flag Shop?

A New Flag egy olyan brand, ami a világ közel 100 országában vezető szerepet tölt be a professzionális fodrászmárkák képviseletében és az ő termékeik forgalmazásában…és most végre a hazai szakemberek számára is elérhetővé válik! A cég 2010-es alapítása óta évről évre új országokat céloz meg azért, hogy megkönnyítse a fodrászok életét. Célja, hogy többet kínáljon, mint egy klasszikus termékértékesítő oldal; szeretné teljes mértékben megváltoztatni az iparágat azáltal, hogy kiaknázza az értékesítésben rejlő új lehetőségeket. A New Flag gondosan kiválasztott termékeket kínál a partnereinek, amiket a világ vezető gyártói állítanak elő, miközben még saját márkáival is képviselteti magát a piacon.

Egy fodrász webáruház, temérdek professzionális márkaképviselet

Mint jól tudjuk, az idő az egyik legnagyobb érték a fodrászok számára. A New Flag ezért is akkora dobás, mert szakemberként számos olyan szortimenthez hozzájuthatsz pillanatokon belül, amire a munkád során szükséged lehet. Az e-shopban professzionális fodrászkozmetikumok, fodrászati eszközök valamint modern és innovatív kiegészítők is megtalálhatók, tehát minden, ami biztosítja a professzionális hajápolást a szalonban, illetve a vendégek otthonában. A New Flag olyan innovatív és korszerű márkák termékeit kínálja, mint például:

  • a Maria Nila,
  • az Urban Alchemy,
  • a Natucain,
  • a Foamie,
  • a Vita Coco,
  • a Neqi,
  • a Pure 97,
  • az AntidotPro,
  • az O&M
  • és az invisibobble.

Az e-shop kiemelt márkái

#1 MARIA NILA

A Maria Nila egy svéd márka, ami professzionális vegán hajkozmetikumokat gyárt. Elsősorban olyan fodrászoknak és stylistoknak szól, akik előnyben részesítik azokat a termékeket, amik környezettudatosak, és amiket nem teszteltek állatokon. Minden Maria Nila terméket a Leaping Bunny, a Peta, a Vegan Society és a Plan Vivo tanúsít. A márka aktívan részt vesz számos projektben és jótékonysági szervezetben szerte a világon. A Plan Vivóval együttműködve támogatja a Taking Root projektet, ami együttműködik a világ legszegényebb részein élő gazdákkal az erdők újraerdősítésében.

Mindemellett a brand évről évre megkezdi a barátságos év nevezetű projektet, ami mindig egy veszélyeztetett állatot támogat. 2022-ben a lajhárok jólétének és megőrzésének fenntartása a cél, ezért a Maria Nila régi partnerével, a The Perfect World Foundationnal karöltve, ezúttal a Costa Rica-i lajhár intézetet támogatja.

#2 URBAN ALCHEMY

A márka 2017-ben született Münchenben; termékeit professzionális fodrászok tesztelik és hagyják jóvá. Az Urban Alchemy portfóliója elég széles ahhoz, hogy még a legigényesebb hajápolási követelményeket is kielégítse. A szalonkezelő szortimentek és a professzionális eszközök mellett, játékos könnyedségel használható, otthoni környezetben alkalmazható termékeket is kínál. Az egyik legnépszerűbb közöttük az Urban Alchemy mélytisztító Signature Cleanse, ami egyszerre távolítja el a szilikonokat, az ásványi anyagokat és minden más kémiai maradékot a hajról, ezzel előkészítve azt a további szalonkezelésre.

#3 O&M

A modern ausztrál hajkozmetikum-márka a természet és a luxus ötvözete. A termékek biztonságosak, hatékonyak és ugyanakkor könnyen használhatók. Az O&M a kezdetektől fogva arra törekszik, hogy ötvözze a természetes hatóanyagokat az exkluzivitás érzésével. Egyedülálló filozófiája, hogy a vegyi anyagokat eltávolítsa és természetes eredetű összetevőkkel helyettesítse, beleértve a kiváló minőségű botanikai összetevőket és az ausztrál illóolajokat.

#4 FOAMIE

A Foamie 2018 eleje óta szilárd állagú alternatívákat kínál a műanyag palackokban lévő, hagyományos folyékony termékekkel szemben. Portfóliója környezetbarát, ugyanakkor nagyon hatékony; a szortiment minden tagja kellemes illattal rendelkezik, miközben hosszú távú gondoskodást biztosít a fejbőr, a haj, az arc és a test számára. Érdemes felhívni rá a vendégeid figyelmét, ugyanis a Foamie termékek nem hasonlíthatók össze a közönséges szappanokkal – sokkal hatékonyabb alternatívái a mindennapos tisztálkodásnak!

New Flag képzések egy tudatos fodrászközösség kialakításához

Az New Flag nemcsak jól ismert márkák nagyszerű termékeit kínálja, hanem oktatási szemináriumokat, tananyagokat és minőségi inspirációt is biztosít a tudatos fodrászok számára, amiket a newflagpro.hu-ra ellátogatva azonnal meg is ismerhetsz. A képzések során még magasabb szintre emelheted a szakmaiságod!

SZERETNÉL MÉG TÖBBET MEGTUDNI A FODRÁSZ WEBÁRUHÁZRÓL?

Amennyiben kérdésed van, vagy szeretnél részt venni a brand oktatási szemináriumain, bátran vedd fel a kapcsolatot Dalotti Béla értékesítési képviselővel a megadott elérhetőségek egyikén:

Képek: New Flag