Keresés

Urban Alchemy: a márka, ami a hajápolás területén is egyedit alkotott

Ismerkedj meg az innovatív márkával: Urban Alchemy!

A professzionális hajápolásnak köszönhetően a szalonon kívül is sokáig megőrizhetjük hajunk ragyogását, fényét és a festett árnyalat tartósságát. Célszerű olykor kipróbálni a fodrászpiac több termékcsaládját is (fodrászként és vendégként egyaránt), hiszen nem tudhatjuk, hogy mikor bukkanunk egy újabb innovatív termékre, amit imádni fogunk. Cikkünkben most az Urban Alchemy márka világába és szortimentjébe nyújtunk betekintést. Ismerd meg velünk a brand egyedülálló koncepcióját!

Egyedülálló gondoskodás a haj gyors és könnyű megtisztításáért

Az Urban Alchemy márka 2017-ben született Münchenben. Termékeinek fejlesztése egyedülálló módon zajlik, profi fodrászok tesztelik és hagyják jóvá, hogy melyik készítmény érdemes arra, hogy megjelenjen a piacon. Kizárólag akkor lehet forgalomba hozni őket, ha a szakemberek úgy értékelik, hogy a különböző szortimentek tagjai 100%-ban megfelelnek az általuk támasztott követelményeknek.

EZEK AZ URBAN ALCHEMY PORTFÓLIÓ LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEI

Az Urban Alchemy portfóliója kellőképpen széleskörű ahhoz, hogy a legösszetettebb hajápolási igényeket is kielégítse. A fodrászszalonban történő kezeléshez kifejlesztett termékek és a professzionális eszközök mellett játékos, sapka formájában felhelyezhető hajpakolásokat is kínál, amelyek elsősorban az otthoni hajápolás során tesznek jó szolgálatot.

Továbbá a legkeresettebb Urban Alchemy termékek között meg kell említeni a mélytisztító hatású Signature Cleanse-t is, amely rendkívül hatékonyan távolítja el a hajból a szilikonokat, ásványi anyagokat és minden más vegyszermaradékot, amit a hajkozmetikumok maguk után hagynak. A Signature Cleanse hajfestés előtti kezelésként is kiválóan használható.

Urban Alchemy Signature Cleanse termékcsalád

Nagyszerű, innovatív újdonság még a Prescription Care szortiment, amelyet a vendégek saját igényeik szerint személyre szabhatnak. A samponok, a kondicionálók és a hajpakolások is különleges elixírekkel lettek kifejlesztve, aminek köszönhetően egyedülálló, kifejezetten az egyedi szükségletekhez igazodó kezeléseket lehet összeállítani belőlük. Ezek a termékek lehetőséget adnak arra, hogy fodrászként személyes ajánlásokat tegyél a vendégeidnek.

Íme 4 Urban Alchemy termék, amit imádni fogsz

#1 OPUS MAGNUM PRESCRIPTION BLONDE CSEPPEK

Mindig jól jön, ha a fodrászszalon polcain minőségi termékek várnak arra, hogy segítségükkel rengeteg időt és pénzt spórolhassunk. A különleges OPUS MAGNUM Prescription Blonde cseppek a nem kívánt sárga pigmentek eltüntetéséért felelnek.

A cseppek egyik varázsa, hogy más termékekkel együtt is remekül használhatók. Kedvenc samponunkba, kondicionálónkba vagy balzsamunkba is belekeverhetjük. Otthoni használatra is érdemes javasolni a vendégeknek, mert így a csodálatos szőke árnyalatok még tovább megmaradnak.

Urban Alchemy Prescription Blonde cseppek

#2 OPUS MAGNUM SALT SCRUB CLEANSE SAMPON ÉS KONDICIONÁLÓ

Az OPUS MAGNUM Salt Scrub Cleanse sókat tartalmazó sampon képes a haj mély tisztítására; eredményesen távolítja el a szilikonokat, ásványi anyagokat és a hajformázó termékek lerakódásait. Gyorsan oldódik, semmilyen maradékot nem hagy maga után. Peeling hatása révén serkenti a vérkeringést és ezáltal elősegíti a haj növekedését, miközben a hajfestés után fellépő viszkető érzést is enyhíti.

A termékcsaládhoz tartozó hidratáló és nyugtató hatású kondicionálót egy hajerősítő kiegészítőként fejlesztették ki. Különlegessége, hogy bármilyen samponnal kombinálható, de természetesen a legjobb eredményt az Urban Alchemy Salt Scrub Cleanse sampon együttes használatával tudja elérni.

Urban Alchemy Opus Magnum termékcsalád

#3 ARCTIC DRY POWDER & ARCTIC VOLUME POWDER HAJPOR

Dús, felfrissült frizura sampon használata nélkül? Mindez immár nem lehetetlen az új Urban Alchemy Arctic Dry Powder & Arctic Volume Powder hajporoknak köszönhetően! A brand legújabb száraz samponjai azonnali segítséget nyújtanak, ha gyorsan szeretnénk látványos eredményt elérni. Nem csak rövid távon működnek – hanem épp ellenkezőleg -, hosszabb ideig is pozitív hatást gyakorolnak a hajszálakra és a fejbőrre.

#4 CARBON DETOX TERMÉKCSALÁD

A rendszeres méregtelenítés az egészséges életmód szerves része. A testünknek, a lelkünknek és bizony időről időre a hajunknak és a fejbőrünknek is szüksége van rá. Mivel a detoxikálás nemcsak a jó közérzetért, hanem a gyönyörű hajért is felel, az Urban Alchemy piacra dobta a Carbon Detox termékcsaládját, amely borsmenta- és teafaolaj-tartalmú sampont és kondicionálót tartalmaz. Hatóanyagai közt megtalálható a fejbőr és a haj mindennapi tisztításához ideális aktív szén is.

Urban Alchemy Carbon Detox sampon és kondicionáló

Kedvet kaptál az újdonságok kipróbálásához?

Látogass el a New Flag Shopba és szerezd be a kedvenceidet!

Forrás és képek: New Flag Shop